Transfer baza de date de pe Communicator pe 6680, Nokia to Nokia
![]() ![]() ![]() |
Transfer baza de date de pe Communicator pe 6680, Nokia to Nokia
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Marty .. instaleaza-ti pe communicator programelul numit SmartVcard (in versiune trial sau full)
Programelul asta iti exporta toata baza de contacte intr-un fisier unic in format VCF. Iei acest fisier si il trimiti via IR/Bluetooth/PC in 6680 (care stie formatul vcf si il transforma instant in ce foloseste el intern. Am testat treaba asta si merge. daca te pot ajuta cu alte lucruri, MP sau YM ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da, merci! Am instalat si acu' nu stiu de unde dracu-l iau sa-l lansez.... Doar stii ca-s cel putin talimb!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Cea mai simpla solutie este intr-adevar cea indicata de Liviu.
Dar cel mai bine ar fi (si pentru viitor) sa iti tii contactele in Outlook pe calculatorul personal. Aproape toate mobilele din ziua de azi stiu sa isi syncronizeze agenda cu Outlook, si este deci simplu transferul. In plus ai si un backup pe calculator in caz ca iti pierzi (a se citi iti fura baietasii) mobilu. Vezi ca iti trebuie Outlook full cred, ca Outlook Express nu este pe lista generala de programe cu care sa faci sync. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Marty |
![]()
|
1. Am reusit sa salvez contactele din Communicator
2. Fisierul *.vcf oricum ramine pe comp 3. Tot nu stiu sa setez nici un fel de outlook. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
3. google is your friend
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=how+to...ng_it%7Clang_ro This post has been edited by Smiley: 31 Jan 2006, 09:32 |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
Merci Smiley! La asta chiar nu ma gindisem.
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 19:42 |