Sita pe 1310?, Se poate?
![]() ![]() ![]() |
Sita pe 1310?, Se poate?
alexblondul |
![]()
|
||
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
- B 12 SVE Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|||
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
da parca nu se prea potriveste spatele cu restul masinii si eleronul....interiorul e fain in schimb. |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
Mc muuult pt. poze... dar am deviat de la ideea topicului... adica... eu nu ma refeream la sita in spoilere sau construirea unei eventuale masti cu sita... ce vreau eu e sa dau jos mastile de faruri si masca de plastic din fata radiatorului, bara, dupa aceea o chitui bine pe unde are gauri dar lasi spatiu pentru semnalizari... cum am scris si mai sus...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1982
- TM-06-DLA Cretzu' for President!
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
eu am vrut sa pun plasa dintr-o parte in cealalta inclusiv peste faruri dar... m-am lasat pagubas ce am reusit in schimb sa fac a fost sa construiesc grila din mijloc numai din plasa fara sa folosesc grila veche poate in viitor o sa imi duc ideea pana la capat gen american car's care au plasa inclusiv peste faruri nu am o poza acum dar daca gasesc o sa pun o poza
![]() |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
poze
Attached thumbnail(s) car016.jpg ( Size: 26.38k ) Number of downloads: 33 car032.jpg ( Size: 28.31k ) Number of downloads: 45 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
dar farurile alea nu "ies" afara cand se aprind?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
kristalloz |
![]() ![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
inteleg ce zici tu, tuner, si apreciez ideea dar ce vreau eu totusi... e sa aiba un aspect "nervos"
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by kristalloz: 25 Feb 2006, 02:56 |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(kristalloz @ 24 Feb 2006, 22:18) Mc muuult pt. poze... dar am deviat de la ideea topicului... adica... eu nu ma refeream la sita in spoilere sau construirea unei eventuale masti cu sita... ce vreau eu e sa dau jos mastile de faruri si masca de plastic din fata radiatorului, bara, dupa aceea o chitui bine pe unde are gauri dar lasi spatiu pentru semnalizari... cum am scris si mai sus... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daca o faci asa cum vrei tu, te rog sa pui si niste poze, sa vedem si noi cum a iesit ![]() This post has been edited by XMihai: 25 Feb 2006, 08:19 |
--------------------
.
.
.
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Asa? sau cum vrei tu?
|
--------------------
.
.
.
|
|
kristalloz |
![]()
|
va multumesc mult pentru poze si reply-uri... respect vis-a-vis... si xmihai... sigur dupa ce o voi face cum vreau eu (un pic diferit de pozele tale mihai... alt concept... fara spoiler... dacia e din '82 cu faruri rotunde
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
XMihai |
![]()
|
QUOTE(kristalloz @ 26 Feb 2006, 19:39) va multumesc mult pentru poze si reply-uri... respect vis-a-vis... si xmihai... sigur dupa ce o voi face cum vreau eu (un pic diferit de pozele tale mihai... alt concept... fara spoiler... dacia e din '82 cu faruri rotunde ![]() ![]() Pt putin, sunt foarte foarte curios cum va iesi proiectul tau. te rog sa pui poze dupa ce il termini. |
--------------------
.
.
.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Asa, mi`am montat sita... Super super. Daca ar trebui sa o montez iar, as monta`o. Prin asta inteleg tot ce am facut si, anume, dat jos vopsea + grund de pe piesa(zametul acela), revopsit etc, taiat + prins plasa. Ruleaza prea fin.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
tuner |
![]()
|
poze
Attached thumbnail(s) PH.11.GOG.2.jpg ( Size: 35.03k ) Number of downloads: 39 PH.11.GOG.3.jpg ( Size: 35.4k ) Number of downloads: 33 PH.11.GOG.4.jpg ( Size: 51.31k ) Number of downloads: 34 PH.11.GOG.5.jpg ( Size: 39.48k ) Number of downloads: 53 PH.11.GOG.6.jpg ( Size: 33.51k ) Number of downloads: 29 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
tuner |
![]()
|
asa e fain.... da imposibil de facut
Attached thumbnail(s) R12tuning.jpg ( Size: 268.38k ) Number of downloads: 36 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
eXtenSion |
![]()
|
offtopic: fata e urata.
ontopic: masina e urata...prea multa sita, duce mai mult a caramida decat a nervoasa. |
--------------------
facebook
groups
|
|
XMihai |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by eXtenSion: 27 Feb 2006, 17:21 |
--------------------
facebook
groups
|
|
kristalloz |
![]() ![]()
|
tuner... trebuie sa zic ca ultimul tau attachment e cam voodoo...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by kristalloz: 28 Feb 2006, 20:39 |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
kristalloz |
![]() ![]()
|
Asta e masina mea mai baieti...
![]() Respect... ![]() Attached thumbnail(s) DSC00031.jpg ( Size: 881.29k ) Number of downloads: 42 |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
kristalloz |
![]()
|
P.S. Poza e mai demult de aia sunt lamai pe ea
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
kristalloz |
![]()
|
readuc acest topic in vederea celor carora le-am promis ca o sa le arat cam ce vreau... acum ca am reusit virtual si masina e in service la vopsit + alte alea...
cam asta e ideea... sorry de calitate ![]() Attached thumbnail(s) DSC00111.jpg ( Size: 20.86k ) Number of downloads: 73 |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
VaKe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 June 06 ![]() |
pozele precedente nu mai merg
![]() |
--------------------
Dacia 1310 1,4l
Dacia 1310 1,4l
1991 1310
|
|
kristalloz |
![]()
|
oricum trebuie aduse multe modificari ca sa poti sa faci asa ceva... taiat din caroserie, mutat inchidere capota pa interior... e complicat... am studiat mult... ca sa nu mai zicem de rama "sitei" propriu-zise care nu stiu cine o poate face si nu stiu inca nici din ce material...
![]() ![]() ![]() This post has been edited by kristalloz: 14 Jun 2006, 23:47 |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:37 |