Aer conditionat pe Rapsodie si Europa, se poate?
![]() ![]() ![]() |
Aer conditionat pe Rapsodie si Europa, se poate?
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
yonache |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 17 June 08 ![]() |
pai daca imi spunea cineva ca ac-ul consuma atat de mult crezi ca nu il schimbam fara nici un leu ca doar omul mi-a dat tot ce a tinut de functionarea impecabila a ac-ului dar daca le-am stii pe toate atunci nu am mai gresii deci nu le putem stii pe toate.oricum zece mil eu nu cred ca este prea mult.
17 Jul 2008, 13:11: AR 18 MOS,daca ai nevoie de ajutor si iti gasesti instalatia de ac si vrei sa te ajut sa o transferi de pe una pe alta sau pur si simplu sa o montezi cu cea mai mare placere sa stii ca nu este greu deloc,daca ai nevoie de vreun sfat nr meu este 0767218263 sau 0747202694.IONUT This post has been edited by yonache: 17 Jul 2008, 13:11 |
--------------------
dacia
supernova
2001
- b 23 nmh
|
|
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE daca le-am stii pe toate atunci nu am mai gresi QUOTE la partea electrica cand a trebuit sa apelez la un electr. dacia care mi-a mutat toata instalatia dupa una pe alta ma refer la instalatia electrica Pai tu ca tu, dar domn' electrician auto dacia ce pazea? |
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
yonache |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 17 June 08 ![]() |
am uita sa-l intreb si asa mi-a mutat instalatia de pe una pe cealalata in 4 ore +bagat freon in a mea ce sa zic super meserias nu stiu cati electricieni muta doua instalatii de pe o masina pe alta in 4 ore +modificarile aferente dar nu este vina lui este a mea ca nu am intrebat ca aveam pe cine asta e esti ,,imprastiat'' platesti ce vina are el ca eu i-am dus masina cu toata partea mecanica montata,el a mutat doar partea electrica si a bagat freon.
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- b 23 nmh
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:03 |