kit ambreiaj, de unde cumpar?
![]() ![]() ![]() |
kit ambreiaj, de unde cumpar?
BLUE R 19 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Merci.
Stie cineva daca pe celelalte kit-uri Valeo era inscriptionat codul de reper Renault ? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Maiorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 6 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai ce am schimbat eu kitul acum o saptamana ...am revenit la Valeo avand Luk (cred ca am nimerit unu defect sau mau facut in service,mai exact huruia ca naiba rulmentul ala la rece iar la cald imi c-am agata)...partea ciudata rulmentul de la Luk era Ina la fel ca.cel din cutia Valeo (turcia)...ma intreb oare mi-au schimbat cei care au montat luk -ul pe masina?
In fine , acum pedala e mai moale , dar e prea devreme sa imi dau cu parerea .....cel putin numai huruie . Kitul asta are stantat Valeo pe placa si disc...avea niste coduri scrise acolo cu niste vopsea dar nu era codul renault. |
--------------------
Dacia
lOGAN MCV II , Solenza , 1410 Sport , ex 1300
(2017 , 2004 ,1988, ex 1978)
- Buc
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ok...
La mine la VALEO era tiparit cu laser si codul Renault- cel cu 77..... Tocmai i-am facut si eu schimbarea de ambreiaj+placa+rulment. De rulment nu stiu sa iti zic ca nu am apucat sa ma uit la el cu atentie. Mi-a fost mila de masina cand am vazut cate matze si fire se desfac ca sa schimbi ambreiajul. Incredibil... Bine ca domnul acela a fost chiar atent, mi-a placut de el, il recomand - doar sa imi dati mesaj. Pe total sub 300 lei manopera. Dupa schimbare, a inceput sa scartaie ceva. Poate scartaia si inainte dar nu am fost atent, sotia mea e soferita mai des pe SLZ. M-am apucat in weekend sa ung cablul de ambreiaj. Initial tot scartaia dar acum e mai bine. Am mai reglat un pic si piulitele, adica pozitia pedalei, acum e bine. Pe total sunt multumit, mai ales ca e prima schimbare de ambreiaj din viata masinii. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Kitu de Logan merge pe Solenza? 1.4, evident...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Doar daca discul are 180 mm...
786019, 821183 si 826577 de care am pus eu... |
--------------------
...
...
...
|
|
claudiucondrea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 08 From: constanta ![]() |
Da, scrie si pe aici pe undeva, cand am cumparat kit ambreiaj l-am luat cu codul de logan.
|
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Multu!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:16 |