DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ALEXBLONDUL, ...

Muttley
post 10 Feb 2006, 22:01
Post #1

Group: Members
From: -

Cum o zice si titlul, topicum se refera la membrul alexblondul. O sa ziceti ca asta nu-i topic de imbunatatiri... Da' tinand cont de faptul ca de cateva zile orice topic de la imbunatatiri citesc, ma lovesc la tot pasul de vorba goala a acestui membru, o temperare a lui alex ar fi cel putin in opinia mea o mare imbunatatire. O imbunatatire pt mai multe chestii... Pt forum, pt psihicul si timpul meu, etc...
Alex, esti membru de 5-6 zile, ai deja vre-o suta si douazeci de posturi la imbunatatiri si BATI CAMPII!!! Du-te frate si citeste sectiunea cap-coada, baga la cap ceea ce citesti, ca ma lucrezi la psihic, nu alta! Mai era unu' acu' cateva luni care scotea posturi la banda rulanta, da' ala macar are ceva-n cap, se stie el cine-i...

Multumesc

PS: moderatorilor - va rog sa nu-mi dati ban pe IP cum am mai patit-o, lasati-mi macar dreptul de a mai citi din paginile forumului...

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tuner
post 10 Feb 2006, 22:04
Post #2

Membru autentic

From: BrAsOv

omu se chinuie sa stranga posturi cat mai multe ce ai cu el ??

--------------------
am avut o dacie 131o L mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe
Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
+
RIon
post 10 Feb 2006, 22:08
Post #3

pasionat

From: CJ

ai buton report, nu trebuie sa te manifesti ca unul dintre cei care strica imaginea formului, dar... asta e, arati si tu ca ti se rupe?!

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
ydaniel
post 10 Feb 2006, 22:09
Post #4

Adrenaline junkie!

From: black sea

care e faza?imi place cum arata forumul acuma:)

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
mircea-daniel
post 10 Feb 2006, 22:09
Post #5

Membru cu tubina

From: Banda I

Sa inteleg ca Muttley deja a zburat de pe forum cu o viteza inca nedescoperita de om...

--------------------
Renault Lagunaaaa 2003 - B 666 GGG
Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
+
tuner
post 10 Feb 2006, 22:11
Post #6

Membru autentic

From: BrAsOv

QUOTE(Muttley @ 10 Feb 2006, 22:01)
PS: moderatorilor - va rog sa nu-mi dati ban pe IP cum am mai patit-o, lasati-mi macar dreptul de a mai citi din paginile forumului...
*

o fii obisnuit cu asta smile.gif

--------------------
am avut o dacie 131o L mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe
Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
+
Muttley
post 10 Feb 2006, 22:19
Post #7

QUOTE(RIon @ 10 Feb 2006, 22:08)
ai buton report, nu trebuie sa te manifesti ca unul dintre cei care strica imaginea formului, dar... asta e, arati si tu ca ti se rupe?!
*

-Butonul report e degeaba imi permit sa apreciez, daca era de facut ceva-n privinta lui alex pana acum, ar fi facut vreunul dintre moderatori ceva, dar nu s-a-ntamplat nimic

-Asa crezi tu? Ca mi se rupe? DIMPOTRIVA! Fix faptul ca IMI PASA m-a determinat sa fac ceea ce am facut. A citi forumul asta era o placere cu ceva timp in urma, acum a devenit altceva... Ma rog, RIon, sterge topicul, obiectivul sau a fost atins cred, si anume acela de a face un moderator atent asupra problemei... Deja vad ca se face pleasca, nu asta intentionam sa obtin!

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
argon
post 10 Feb 2006, 22:22
Post #8

Mesaj semiautomat

QUOTE(Muttley @ 10 Feb 2006, 22:01)
Cum o zice si titlul, topicum se refera la membrul alexblondul. O sa ziceti ca asta nu-i topic de imbunatatiri... Da' tinand cont de faptul ca de cateva zile orice topic de la imbunatatiri citesc, ma lovesc la tot pasul de vorba goala a acestui membru, o temperare a lui alex ar fi cel putin in opinia mea o mare imbunatatire. O imbunatatire pt mai multe chestii... Pt forum, pt psihicul si timpul meu, etc...
Alex, esti membru de 5-6 zile, ai deja vre-o suta si douazeci de posturi la imbunatatiri si BATI CAMPII!!! Du-te frate si citeste sectiunea cap-coada, baga la cap ceea ce citesti, ca ma lucrezi la psihic, nu alta! Mai era unu' acu' cateva luni care scotea posturi la banda rulanta, da' ala macar are ceva-n cap, se stie el cine-i...

Multumesc

*

Las ca pe topicul asta nu a postat...totusi nu e chiar peste tot icon_mrgreen.gif
Vezi ca ai optiunea Ignore user...eu asa am facut cu vreo 2 de-a lungul timpului si am scapat de probleme wink.gif

This post has been edited by argon: 10 Feb 2006, 22:23

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
alexblondul
post 10 Feb 2006, 22:30
Post #9

Membru Nedisciplinat

From: Lizeanu - Stefan Cel Mare

mda ...chiar nu trebuie sa-mi faceti topic nou ... oricum va multumesc pt aprecieri ... chiar nu trebuia ... se vede ca uni din acest forum nu stiu cum sa vb cu omul si ii sar la gat pt orice greseala ... va multumesc anticipat si multumesc celor care nu ma suporta ... asadar ramane la aprecierea operatorilor daca o sa mai am dreptul sa postez sau nu ...

--------------------
Dacia 1310 1986 TLX - B 12 SVE
Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
+
einstein1984
post 10 Feb 2006, 22:43
Post #10

fan Dacia

From: Bucuresti

Muttley, mai era un topic la probleme forum cu exact acelasi inculpat. Dar devine obositor.........

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
alexblondul
post 10 Feb 2006, 22:45
Post #11

Membru Nedisciplinat

einstein1984 vrei sa zici ca nu e primul topic in care se vb de mine ???

--------------------
Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
+
Electronistu'
post 10 Feb 2006, 22:48
Post #12

Membru autentic

From: Bacau

QUOTE(alexblondul @ 10 Feb 2006, 22:45)
einstein1984 vrei sa zici ca nu e primul topic in care se vb de mine ???
*

Am impresia ca a aparut si in EZ ieri... Redactor sef SiloS

--------------------
Dacia 1300 - BC-xx-DAN

[I][B]SHAREWARE[/B][/I]
+
alexblondul
post 10 Feb 2006, 22:50
Post #13

Membru Nedisciplinat

atunci imi cer scuze pt tot ce am postat ... speram sa sa indrume si pe mine cineva ... sa-mi arate drumul sper bine ... dar vad ca aici unu dintre noi nu prea suporta incepatorii ...

--------------------
+
Muttley
post 10 Feb 2006, 22:58
Post #14

QUOTE(alexblondul @ 10 Feb 2006, 22:30)
se vede ca uni din acest forum nu stiu cum sa vb cu omul si ii sar la gat pt orice greseala ... va multumesc anticipat si multumesc celor care nu ma suporta ...
*

Alex, forumul asta e cel mai people-friendly forum pe care l-am vazut! Nu sunt aici oameni care sar la gat sau care-s xenofobi si nu suporta pe ceilalti! Sa ma crezi pe cuvant in privinta asta. Incerci sa te scoti victima, si n-ai dreptate. Victimele sunt ceilalti, care-ti citesc mesajele. Ti-am facut o recomandare in primul post, o mai fac o data. Citeste, apoi intreaba! Informeaza-te, apoi da-ti cu parerea! Vrei chat, intra pe mIrc sau messenger!

QUOTE(alexblondul @ 10 Feb 2006, 22:36)
cu parere de rau vreau sa anunt ca acest topic vreau sa fie inchis ... am crezut ca aici oamenii se ajuta nu se omoare ... oricum mi-a facut placere sa cunosc pe cativa de pe forum ... dar rog un moderator sa opreasca acest topic ... multumesc celor care sunt mai invatati ca mine ...
*

Ma lasi?!? Topicu' ala e un lucru f bun pe care l-ai facut, poate singurul. Tine cont de recomandarile mele de mai sus si-n mod singur vor urma si alte lucruri bune din partea ta...

QUOTE(alexblondul @ 10 Feb 2006, 22:50)
atunci imi cer scuze pt tot ce am postat ... speram sa sa indrume si pe mine cineva ... sa-mi arate drumul sper bine ... dar vad ca aici unu dintre noi nu prea suporta incepatorii ...
*

Pretene, toti am fost incepatori la un moment dat, dar chiar iti trebuie un tutorial special pt a te integra, sau vrei sa te poarte cineva de manuta pana mai cresti?!? Sunt peste 10.000 de membri, mi-e groaza sa ma gandesc ce s-ar fi ales de forumul daciaclub daca toti ar fi facut ca tine!

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
driverx
post 10 Feb 2006, 22:59
Post #15

--- Membru cu ralanti ---

topic closed. cred ca se va si sterge.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
alexblondul
post 10 Feb 2006, 23:10
Post #16

Membru Nedisciplinat

QUOTE(Muttley @ 10 Feb 2006, 22:58)
Alex, forumul asta e cel mai people-friendly forum pe care l-am vazut! Nu sunt aici oameni care sar la gat sau care-s xenofobi si nu suporta pe ceilalti! Sa ma crezi pe cuvant in privinta asta. Incerci sa te scoti victima, si n-ai dreptate. Victimele sunt ceilalti, care-ti citesc mesajele. Ti-am facut o recomandare in primul post, o mai fac o data. Citeste, apoi intreaba! Informeaza-te, apoi da-ti cu parerea! Vrei chat, intra pe mIrc sau messenger!
Ma lasi?!? Topicu' ala e un lucru f bun pe care l-ai facut, poate singurul. Tine cont de recomandarile mele de mai sus si-n mod singur vor urma si alte lucruri bune din partea ta...
Pretene, toti am fost incepatori la un moment dat, dar chiar iti trebuie un tutorial special pt a te integra, sau vrei sa te poarte cineva de manuta pana mai cresti?!? Sunt peste 10.000 de membri, mi-e groaza sa ma gandesc ce s-ar fi ales de forumul daciaclub daca toti ar fi facut ca tine!
*

ok ... la tot ce ai zis aici jumatate ai dreptate perfecta ... si eu poate m-am bagat in seama si am exagerat si imi cer scuze pt toti cei care au trebuie sa-mi inghita prostiile ... o sa ma ocup doar de topicul meu si gata ...

--------------------
+
driverx
post 10 Feb 2006, 23:15
Post #17

--- Membru cu ralanti ---

Ups...am uitat sa inchid. Continuati circul pe PM. Acolo nu este regulament. Refulati-va acolo.

alexblondul...Muttley are ceva dreptate...iao mai usor ca deja ai nu stiu cate puncte din regulament incalcate. In locul tau as invata regulamentului mai bine ca decretul daca mai vrei sa continui pe aici.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 18:15
Forum Renault