tuning diesel 85cp
![]() ![]() ![]() |
tuning diesel 85cp
cezarcatalin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 85cp
2008
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
da, l-a facut racheta
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cezarcatalin |
![]()
|
nu.....pe bune....
sunt curios sa vad daca cineva a adus ceva imbunatatiri asupra performantelor...... |
--------------------
dacia
logan 85cp
2008
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Am vazut eu unul tare cu cip, filtru sport, evacuare marita, turbina de la o raba (doar ca intra mai greau pe la 3500 de ture da si cand intra rupe tot) un intercooler mare montat in bara fata si bineinteles prize de aer pe capota.In tottal avea vreo 85,1 cai
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
cezarcatalin |
![]()
|
ok.....ms mult......
se poate inchide ca vad ca nu primesc nici un raspuns relevant mai bine nu postam.....scuze |
--------------------
dacia
logan 85cp
2008
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Imi cer scuze ca am fost mai glumet doar ca nu vad ce mama masii de imbunatatire poti face unei masini fara sa-i umblii serios la motor.Banuiesc ca te refereai la o imbunatatire din punct de vedere al vitezei,demarajului etc.Trebuie sa ne iasa din cap ca unui motor de Supernova, Solenta, Logane diesel-benzina nu ai ce sa-i faci daca nu umbli in ele.Basmele alea cu cipul care iti da 10 cp si evacuarea care iti da 5 cp etc sunt niste pacaleli.Mai bine te uiti pe aici si vezi ce imbunatatiri au fost facute pentru a prevenii rugina pentru a scapa de zgomot etc.
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
cezarcatalin |
![]()
|
ai dreptate.....insa......eram curios sa vad daca cineva a incercat ceva
This post has been edited by cezarcatalin: 18 May 2010, 10:11 |
--------------------
dacia
logan 85cp
2008
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
De ce dai informatii gresite,chiar nu e nici o pacaleala mai ales la diesel soft`ul se simte foarte bine,sa nu mai vorbim daca schimbi turbina si alte minuni...dar nu cred ca nu gasesti pe tot forumul raspunsuri la intrebarile tale.Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pentru rachete si puteri care abia asteapta sa fie dezlantuite sunt alte forumuri gen patrutiuning.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
caphonne |
![]()
|
Bitza ai idee ce inseamna sa schimbi o turbina?Sa o aliniezi pe cea noua la parametrii motorului sau cat costa o turbina noua?Daca te uiti pe alte forumuri ai sa gasesti o nova de la Braila a lui Mihai care are motor de R19 18.16v la care a incercat sa-i puna turbo.S-a chinuit o gramada si inca se chinuie cu ea. Cu resoftarea... cel mult 5 caluti trasi de coada.
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
la benzina aspirat, ai dreptate, nici atat..dar la Diesel turbo e cu totul alta mancare de peste.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
caphonne |
![]()
|
ok eu va urez bafta si astept sa vad un Logan din asta mai fugaret pe aici.
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
caesar_80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 12 January 09 From: bucuresti ![]() |
am vazut ca este megane 1.5 dci 105 cp
care e diferenta? turbocompresorul este modificat banuiesc..... |
--------------------
Dacia
Logan 85cp
2008
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
este foarte mare diferenta. posibil doar blocul motor si cateva componente mai mici sa fie aceleasi, restul...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
X@by |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 8 June 08 From: Tg Mures ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN/SOLENZA
2008,Preference 1.5DCI 90CP/2003,Clima 1.4MPI GOD IS MY CO-PILOT!
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Aici sunt 20 pagini despre 1.5 dci/ remapari,etc... :
http://www.daciaclub.ro/-t35121.html Care ar fi rostul topicului asta? Functia search nu cred ca a daunat sanatatii cuiva.... |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:36 |