Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
![]() ![]() ![]() |
Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
stiancu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu e gargara, mai bine merg cu o dacie 1300 ruginita dacat cu asta. Prefer sa zica lumea "va saracu` uite si la sta " decat sa zica "vai ce frustrat"
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
stiancu |
![]()
|
Masina o faci sa iti placa tie, nu sa placa la altii! Sau pe tine te intereseaza ce zice lumea?
PS: scrie si tu corect ca sa putem discuta! |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
hmmm, cine stie cunoaste!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma intereseaza, dar as fi destul de jenat sa am leduri mov la esapament, ou pe antena, discuri false la puntea din spate, faruri si stopuri ca la masina din imagine...etc...sunt exemple la modul general
PS sper ca am scris corect... ![]() This post has been edited by OAP: 10 Oct 2007, 16:03 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Hai ca esti carcotas la maxim si prea cauti defecte la altii.
De partea buna ca are un kit frumos si masina arata ingrijita nu poti sa vorbesti... Parca ai fi ala de la OTV, va luati de fiecare fleac... |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Mario_b @ 10 Oct 2007, 13:41) Hai ca esti carcotas la maxim si prea cauti defecte la altii. Recunosc, sunt carcotas ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
stiancu |
![]()
|
OAP, unde ai vazut tu ou la antena si esapament cu becuri? In fine, daca nu iti place nu iti place, dar vad ca incepi sa spui lucruri pe care eu nu le vad pe masina aia! In fine, poate nu le observ eu!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
OAP |
![]()
|
Am intuit posibilitatea unei neintelegeri si am incercat sa spun ca o parte dintre exemple sunt la modul general si nu au legatura cu masina din imagine. Vroiam sa spun ca discurile alea false dau ca si oul ala pe antena. Consider ca masina e la limita acceptabilului si banuiec ca s-au bagat prea multi bani in "face lift" fara sa se obtina un rezultat pe masura...dar deja asta nu e treaba mea...eu am spus doar ca nu imi place si imi cer scuze posesorului daca s-a simtit jignit, sincer nu asta era intentia...
|
--------------------
.
.
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
''Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri..''
This post has been edited by andrey2003: 10 Oct 2007, 20:45 |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ce-i aia "acrii"?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
am editat..
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
Englezu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 30 September 07 From: Oradea ![]() |
RS/STI ai o masina frumoasa, care iese in evidenta pe strada. Imi plac oglinzilevopsite pe jumatate.
Farurile sunt pt. logan? Sau le-ai adaptat tu? |
--------------------
DACIA
LOGAN
2004; PREFERENCE 1.4MPI
- BH-25-LFG
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Englezu' @ 10 Oct 2007, 23:17) RS/STI ai o masina frumoasa, care iese in evidenta pe strada. Imi plac oglinzilevopsite pe jumatate. Farurile sunt pt. logan? Sau le-ai adaptat tu? Vorbe adanci, venite din partea unui Englez care sigur sigur a citit ce scrie pe aici pe forum. ![]() Dragul meu, oglinzile respective sunt specifice gamei Prestige, adica au un capac ornament vopsit in culoarea caroseriei. Farurile sunt pentru Logan, avem topic dedicat in intregime discutiilor pe tema farurilor aftermarket. Cu grija si atentie, citeste regulamentul pentru care ti-ai dat acordul sa-l respecti cind te-ai inscris pe forum ![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
Masina argintie este foarte ok fata de ce-am mai vazut pe-aici, dar intr-adevar discurile false sunt "de mare efect". Mai ales ca sunt absolut enorme pentru niste discuri spate, nici pe RS4 nu vezi asa ceva
![]() This post has been edited by Ice_2k: 11 Oct 2007, 09:00 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine a condus cu faruri din alea, ar putea sa-mi spuna si mie cum lumineaza?
De curiozitate intreb ... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
QUOTE(klaus @ 11 Oct 2007, 10:54) Pentru cine a condus cu faruri din alea, ar putea sa-mi spuna si mie cum lumineaza? De curiozitate intreb ... Oribil. Farurile stock sint vis. Am avut ... si le-am dat dupa 4 nopti de incercat reglaje si tot felul de smecherii, numai sa fie eficiente. Le-am dat unui tip care merge cu ele prin oras aprinse doar pe pozitie si cu proiectoarele de ceata. De frumoase sint frumoase .... dar nu sint utile la drum lung noaptea RS/STI Masina e lucrata cu atentie, bani destui bagati, dar discul ala pe spate si manerele vopsite integral (macar gaseai o combinatie ca la oglinzi) nu le gasesc potrivite. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Intotdeauna e bine sa evaluezi raportul performanta/pret la un produs si sa evaluezi cu ce te va ajuta practic sau ca design o anumita modificare.
Numai ca nu intotdeauna gandesti rational. |
--------------------
.
.
.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
siadimet |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 6 October 05 From: buzau ![]() |
QUOTE(RS/STI @ 5 Oct 2007, 21:49) trebuie sa recunosti ca la mine ai vazut jante de-alea pe logan ![]() Attached thumbnail(s) DSC04655.JPG ( Size: 1.85mb ) Number of downloads: 909 DSC04662.JPG ( Size: 1.62mb ) Number of downloads: 1195 |
--------------------
dacia/bmw
logan/525
2005/2003
- if-01-ddz/bz-20-sia
|
|
unEL |
![]()
|
Cum sa zic ... ca sa nu-mi sariti in cap.
Jantele sint frumoase. .... dar sint facute pt. masini care au ceva de aratat sub ele ... nu un tambur de rahat. Consider ca modelul asta de jante se potriveste pe o masina sport, cu discuri duble, ventilate si supradimensionate cu niste etriere mari si vopsite in culori vii. Acolo este locul lor ... nu pe lighean. Si ar mai fi ceva. Daca au vopsit manerele de ce nu vopsesc sau acopera locul unde intra cheia in broasca ca se verde argintiul ala super urat mai ales pe masinile inchise la culoare. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
RS/STI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 2 February 07 ![]() |
Am fost plecat si abia astazi m-am uitat pe forum . Distractie totala =)) , se pare ca tablele alea din aluminiu au dat batai de cap la multi . Masina vreau sa o vand......logic trebuie sa atraga atentia , dar daca deranjaza ceva sa se poata modifica usor. Astazi voi pune cateva poze cu ceva elemente care nu se vad dar care sunt mult mai importante decat tablele alea de aluminiu
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- dreptunghiular
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asteptam cu interes
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lostboy |
![]()
|
da da da
|
--------------------
.
.
.
|
|
RS/STI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 2 February 07 ![]() |
Cum spuneam, cateva elemente care nu se vad dar care sunt mai importante . Discuri de frana ventilate si perforate, racorduri de frana racing, bara stabilizatoare intre amortizoare , serpisori ( colectorul de evacuare) Supersprint , difuzoare Infinity reference series, distantieri Eibach, arcuri Eibach
This post has been edited by RS/STI: 16 Oct 2007, 09:40 Attached thumbnail(s) 15102007016.jpg ( Size: 478.71k ) Number of downloads: 1163 15102007017.jpg ( Size: 580.18k ) Number of downloads: 1042 15102007018.jpg ( Size: 482.16k ) Number of downloads: 996 15102007019.jpg ( Size: 577.68k ) Number of downloads: 893 15102007020.jpg ( Size: 432.49k ) Number of downloads: 950 15102007021.jpg ( Size: 518.05k ) Number of downloads: 732 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- dreptunghiular
|
|
99MMH |
![]()
|
![]() eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jurul meu prind curaj. Group: Members Posts: 185 Joined: 17 July 07 ![]() |
stiancu - u de unde ai luat husele alea pentru scaune? sunt speciale pentru logan?eu am la fel la nova si sunt super multumit dar pentru lighean nu am vazut pe nicaieri din material ca asta.
|
--------------------
Logan
ambition 1,6 MPI;1,5dci; Nova GT
2006,2007,1998
- MMH E o teorie si, ca toate teoriile general acceptate, o prostie in toata regula.
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(RS/STI @ 16 Oct 2007, 09:39) Cum spuneam, cateva elemente care nu se vad dar care sunt mai importante . Discuri de frana ventilate si perforate, racorduri de frana racing, bara stabilizatoare intre amortizoare , serpisori ( colectorul de evacuare) Supersprint , difuzoare Infinity reference series, distantieri Eibach, arcuri Eibach amortizoarele nu le-ai schimbat...doar arcurile? |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.704 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(unEL @ 15 Oct 2007, 02:22) Consider ca modelul asta de jante se potriveste pe o masina sport, cu discuri duble, ventilate si supradimensionate cu niste etriere mari si vopsite in culori vii. Chici, chici, chici!Acolo este locul lor ... nu pe lighean. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 19:18 |