Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
![]() ![]() ![]() |
Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
Thejock3r |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(vet @ 23 Mar 2010, 09:32) Relativ la masina Jockerului, nu am nimic cu aspectul ei exterior, care e dragut, dar, dupa parerea mea, nu prea se pupa cu motorizarea. E o masina cu un aspect agresiv/sport (dupa parerea mea), iar motorul ala o face de ras. Cand vezi o astfel de masina, te astepti sa tasneasca de langa tine....si in 200m sa nu o mai vezi. Asa.....tre sa opresti AC-ul ca sa depasesti o Raba in rampa.... . Dupa ce o sa aiba peste 100 de caluti pe sub capota.....o sa fie alta treaba. de ce tuningul exterior presupune si tuning motor? de ce pentru "a avea voie" sa-ti tunezi din punct de vedere al designului, masina trebuie sa ai sute de cai sub capota?? ce legatura are una cu alta?? sunt unii care pur si simplu vor o masina personalizata sau tunata, dar nu vor sa faca raliuri, sa se dea la curse cu ea... nu intelege gresit, eu logan mi-as lua doar cu motorizarile 1.6 16v si 1.5dci 85cp, dar asta nu ma impiedica sa fiu pe cat posibil de obiectiv, pentru ca total obiectiv nu poate fi nici un om. daca omului ii place s-o personalizeze estetic, si fara suparare cu mici exceptii arata mult mai bine ca un logan standard, de ce este obligat sa aiba vreun "monstrulet" sub capota?? |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Avand in vedere ca nu toti suntem la fel, eu imi exprim doar o parere personala. Nu am nimic cu masinile tunate sau cu tuningaretii, dar, repet, dupa parerea mea proprie si personala mi se pare jenant sa iesi pe strada cu o masina tunata exterior si lesinata la motor (asta ca sa rimeze) .
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Golan21kis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 12 March 10 ![]() |
sall, am revenit cu poze noi, acum 5 min le-am facut, mai am de finalizat cate ceva la praguri, dar ziceti-mi si mie cum pot sa prind pragurile mai bn, ma gandeam la silicon, ce zice-ti?
Attached thumbnail(s) golan.jpg ( Size: 340.14k ) Number of downloads: 1916 golan1.jpg ( Size: 330.61k ) Number of downloads: 2162 golan2.jpg ( Size: 281.74k ) Number of downloads: 2033 |
--------------------
logan
ambiance
2008
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(vet @ 23 Mar 2010, 14:16) Avand in vedere ca nu toti suntem la fel, eu imi exprim doar o parere personala. Nu am nimic cu masinile tunate sau cu tuningaretii, dar, repet, dupa parerea mea proprie si personala mi se pare jenant sa iesi pe strada cu o masina tunata exterior si lesinata la motor (asta ca sa rimeze) . prefer mereu o masina care sa arate stock sa scrie si 1.4 pe ea si sub capota sa fie un motor de 3.0 ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
jockere frumoasa masina, imi place cum ai modificat-o. Nu ai dat-o in tigai si avioane, deci.. felicitari.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Golan21kis @ 29 Mar 2010, 18:28) sall, am revenit cu poze noi, acum 5 min le-am facut, mai am de finalizat cate ceva la praguri, dar ziceti-mi si mie cum pot sa prind pragurile mai bn, ma gandeam la silicon, ce zice-ti? 1. prea mult alb pe metru patrat. da mult mai bine combinatia alb cu negru 2. decuparile din bara fata, unde ar fi trebuit sa fie proiectoarele nu dau bine. ele asa au o forma frumoasa, fiind agresive, datorita "incruntarii" dar nu se nimereste cu masina, pentru ca ea nu are nici o "incruntare". daca farurile aveau o forma asemenatoare dadeau bine 3. aripioara de rechin - tuning de cocalar, fara suparare 4. parasolarul ala de pe spate este de toata jena. vrei ceva misto, pune-i eleronul ala din kitul sportiv de la dacia, arata mult mai bine. 5. pe portbagaj pune-i acel mic eleron asemanator cu cel de la elia tuning 6. masina este prea inalta, trebuie garda lasata mai jos 7. per total arata ciudata din cauza barii spate. loganul este si asa o masina inalta, cu un spate imens, bara aia il face si mai si 8. imi place ca ii pui tot feluri de bari, praguri, etc, dar niste anvelope mai calitative nu. din ce vad in poze parca ai kormoran. This post has been edited by slider2: 29 Mar 2010, 21:00 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Golan21kis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 12 March 10 ![]() |
am inteles cate ceva, cauciucurile sunt uzate in proportie de 80 %, si vreau sa o incalt si cu niste genti, dar nu mai am finante momentan...
ai niste preturi si niste poze pentru eleronu acela de luneta si cel de pe portbagaj?? nush ce sa zic despre codita de rechin, dar parca ii mai schimba un pic aspectu, fara ea park e mai urat in schimb nu vreau sa las garda mai jos ca ma mai duc p la tara, mai urc si borduri prin oras, ma gandeam la alta bara de spate care sa o lase un pic mai jos... |
--------------------
logan
ambiance
2008
|
|
aphophis |
![]()
|
parererea mea e ca daca pui kit-ul ala "sport" dacia loganul va arata mai bine. cel putin din spate (inclusiv bara spate)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(Golan21kis @ 29 Mar 2010, 21:07) vreau sa o incalt si cu niste genti, dar nu mai am finante momentan... ai niste preturi si niste poze pentru eleronu acela de luneta si cel de pe portbagaj?? nush ce sa zic despre codita de rechin, dar parca ii mai schimba un pic aspectu, fara ea park e mai urat in schimb nu vreau sa las garda mai jos ca ma mai duc p la tara, mai urc si borduri prin oras, ma gandeam la alta bara de spate care sa o lase un pic mai jos... 1. te rog eu frumos, de fapt pe toti care folosesc acest cuvant (cel ingrosat), invatati si voi ca este: - o janta, doua jante, nu geanta/genti, nu janta/jenti; pur si simplu ma zgarie pe creier, cand aud variantele astea incorecte. 2. de preturi nu stiu ce sa zic, stiu ca era un user pe la bursa care facea acest model din fibra. cauta si tu pe acolo, sau pe la anunturi. mi se pare ca era aceeasi persoana care facea si masca fara emblema pentru solenza 3. daca ii pui bara spate mai mare, care s-o faca sa ajunga si mai jos, dar cu garda la sol nu faci nimic, tot ca naiba o sa arate. pentru ca masina este deja destul de inalta si de masiva, ii sta bine cu bari cat mai scurte, si cu garda la sol mai joasa. 4. sunt total de acord cu aphophis, in afara de kiturile de la elia si zender (care sunt super scumpe), loganului ii sta foarte bine cu kitul original sport. ai mai jos poze cu el. elementele care il compun le-am incercuit cu rosu, doar cu mentiunea ca la bara fata, se montau separat piesele peste bara originala, deci nu este alta bara cu totul. acelasi lucru si in spate, unde difuzorul acela se punea peste, si nu avea loc pentru 2 evacuari. in poze este modificat de posesor. de asemenea pozele le-am luat de pe forum, de pe un anunt de la bursa, l-am atasat mai jos. la lansare, kitul intreg avea un pret de 20-25 de meleoane lei vechi, pe la dealeri, si mi se pare ca fara montaj si vopsire... http://www.daciaclub.ro/-VAND-kit-tuning-logan-t141670.html This post has been edited by slider2: 29 Mar 2010, 22:32 Attached thumbnail(s) index.php__2_.jpg ( Size: 311.34k ) Number of downloads: 2250 index.php__3_.jpg ( Size: 265.41k ) Number of downloads: 2202 index.php__4_.jpg ( Size: 262.93k ) Number of downloads: 1183 index.php__5_.jpg ( Size: 256.39k ) Number of downloads: 1023 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Tipul chiar a mai adaugat 2 ornamente pt evacuare pe coltul barii ? Uau . Deci uau.....
|
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() slider2 doamne ce am ras, per total masina e OK, insa, insa ![]() ce naiba! ala are cutia postala pe capota ? ![]() ![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
slider2 |
![]()
|
nu dati cu pietre, masina nu este a mea. eu doar am dat ca exemplu pentru kitul sport original. nici eu nu sunt multumit de cum arata masina aia albastra...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
b81ssg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 5 March 10 ![]() |
LA EXTERIOR:
inlocuit grila cu plasa,ploape faruri,xenon,stopuri tuning,prelungire bara fata si spate,jante aliaj ARTEC 7j*15h2,cauciucuri barum 185*65*15. LA INTERIOR cd player blaupunkt st.louise,boxe fata jbl,boxe spate sony exploud,neoane tetiera,folie 3m.presuri tavita,tavita porbagaj 2 Apr 2010, 19:41: LA EXTERIOR: inlocuit grila cu plasa,ploape faruri,xenon,stopuri tuning,prelungire bara fata si spate,jante aliaj ARTEC 7j*15h2,cauciucuri barum 185*65*15. LA INTERIOR cd player blaupunkt st.louise,boxe fata jbl,boxe spate sony exploud,neoane tetiera,folie 3m.presuri tavita,tavita porbagaj 2 Apr 2010, 19:42: LA EXTERIOR: inlocuit grila cu plasa,ploape faruri,xenon,stopuri tuning,prelungire bara fata si spate,jante aliaj ARTEC 7j*15h2,cauciucuri barum 185*65*15. LA INTERIOR cd player blaupunkt st.louise,boxe fata jbl,boxe spate sony exploud,neoane tetiera,folie 3m.presuri tavita,tavita porbagaj This post has been edited by b81ssg: 2 Apr 2010, 19:42 Attached thumbnail(s) DSC00024.JPG ( Size: 174.16k ) Number of downloads: 978 DSC00028.JPG ( Size: 173.38k ) Number of downloads: 807 DSC00031.JPG ( Size: 269.58k ) Number of downloads: 848 SDC10182.JPG ( Size: 3.9mb ) Number of downloads: 793 SDC10186.JPG ( Size: 3.85mb ) Number of downloads: 829 DSC00054.JPG ( Size: 273.24k ) Number of downloads: 685 |
--------------------
dacia logan1,5dci
logan1,5dci
2007 laureat
- b81ssg
|
|
slider2 |
![]()
|
adevarul ca anvelopele barum reprezinta esenta tuningului...
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Thejock3r |
![]()
|
din cate vad eu cauciucurile alea nu-mi prea par 185/65/15 distanta dintre roata si aripa parca e mult mai mare ca la o masina stock..dar daca zici tu..te credem
This post has been edited by Thejock3r: 3 Apr 2010, 19:36 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cauciucurile au sigur talon mai mic....dupa cum se vede in poza. Am o curiozitate legata de neoanele de la tetiera,mai exact care ar fi rolul lor....La fel si cu proiectoarele suplimentare, nu de alta, dar vad ca masina mai are si proiectoarele originale. Oricum, le folosesti numai cand e ceata, nu-i asa?
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
QUOTE(PaulT @ 3 Apr 2010, 19:53) Oricum, le folosesti numai cand e ceata, nu-i asa? Desigur, din cauza asta au si fost legate sa se aprina o data cu luminile de pozitie. |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Iti dai seama ca intrebarea era pusa in gluma...
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Thejock3r |
![]()
|
si ziua...sa se vada in trafic
![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
aphophis |
![]()
|
oare is singurul care am alergie la prelungirile alea inutile de bara fata?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
PaulT |
![]()
|
Nu.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
domle`...si-n seara de Inviere sunteti rautaciosi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
b81ssg |
![]()
|
nu sant proiectoare sant leduri[banda de 6 jeduri,iar cauciucurile care sant pe jante erau de 195\50\15 si erau de iarna,le-am schimbat] si ziua se vad
|
--------------------
dacia logan1,5dci
logan1,5dci
2007 laureat
- b81ssg
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
ma bag si eu in seama
exterior: - anvelope marangoni de iarna si continental de vara - jenti de aliaj sinaia - autocolant stilp + folie toata masina - becuri philips, led pozitie si numar - bara mcv - prelungire esapament care trebuie schimbata interior: - schimbate toate luminile in alb inclusiv pt aeroterma - pe volan "DACIA" nichelat - consola centrala de la casetofon de prestige - impuls pe geamurile fata - leduri in plafoniera, torpedou si portbagaj - casetofonul un jvc - boxe fata spate MTX - incalzire in scaune - filtru polen - usile cu aluband si paturica pe fetele de usi motor: - izolat tevile pt aerul conditionat - schimbat calculatorul si resoftat ( era de 70 cp acum este de 85 eu sper ![]() 4 Apr 2010, 21:39: altele This post has been edited by dl_dr25: 4 Apr 2010, 21:39 Attached thumbnail(s) P1050805.JPG ( Size: 2.08mb ) Number of downloads: 739 P1050804.JPG ( Size: 1.7mb ) Number of downloads: 697 P1050760.JPG ( Size: 2.99mb ) Number of downloads: 600 P1050800.JPG ( Size: 806.66k ) Number of downloads: 597 P1050802.JPG ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 619 P1050803.JPG ( Size: 1.5mb ) Number of downloads: 574 P1050766.JPG ( Size: 3.2mb ) Number of downloads: 597 |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
b81ssg |
![]()
|
ledurile au buton separat de aprindere
|
--------------------
dacia logan1,5dci
logan1,5dci
2007 laureat
- b81ssg
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
cred ca te referi la plafoniera.
plafoniera este cu doua butoane si in poza le am aprins pe amândouă si funcționează normal la fel cum era si cu bec doar ca este mult mai multa lumina |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
PaulT |
![]()
|
Cred ca se refera la cele doua benzi de cate 6 leduri pe care le are puse pe bara fata. Care oricum au lumina dispersata si sunt foarte deranjante. Masina este suficient de vizibila "doar" cu luminile de intalnire(fara proiectoare aprinse sau alte adaugiri). Dar probabil nu este cool . Eu ma intreb doar cand politia va face ce trebuie in trafic in legatura cu utilizarea necorespunzatoare a sistemului de iluminare si in legatura cu modificarile si adaugirile la acesta...
dl_dr25 - Frumoasa masina. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
b81ssg |
![]()
|
fiecare isi face tuning cum vrea
|
--------------------
dacia logan1,5dci
logan1,5dci
2007 laureat
- b81ssg
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:28 |