Avortul, orfelinii, Biserica si....noi, Tara lu' Papura Voda ne inunda simturile
![]() ![]() ![]() |
Avortul, orfelinii, Biserica si....noi, Tara lu' Papura Voda ne inunda simturile
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
BRU as Biserica Romana Unita. Aici ar fi o intreaga poveste de zis... ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
QUOTE(dacicuss @ 31 Jan 2006, 15:47) Asa...mi-ai amintit faza cu masurile centraceptive si Biserica. Mai acu 2 ani povesteam cu-n amic d'alor mei, neamt batran, nascut in Namibia si care merge des pe acolo ca mai are proprietati, rude, etc. Un procent f. mare din populatie e infectata HIV/SIDA. Un important aport in acest lucru l-au avut preotii si misionarii catolici ce le spuneau bastinasilor ca-i mare pacat sa foloseasca prezervativul, etc....ca te bate Doamne-Doamne...omul simplu, ignorant de felul lui gandea: "OK Doamne, o dam la pace atunci, io nu folosesc gumita, Tu inchizi ochii ca ma giugiulesc si io". ![]() ![]() asta e un pic de aberatie, scuza-ma ! acolo treaba e cam asa: daca un barbat nu-si lasa saminta intr-o femeie e un mare pacat, etc, s.a.m.d ! sa dai vina HIV pe misionari e, iarta-ma, alaaaaaturi rau de tot ! iar o dam in balarii cu BOR, frate ! sa mor io, forumul asta (ma rog, Cafeneaua) incepe sa semene cu un site ati-ortodoxie, zau ! ce nasoala e BOR, ce nasoi sunt popii, cum nu face biserica nimic, etc ! pe cuvintul meu, si cind face ceva BOR, tot prost face ! a devenit de bonton sa fie cih BOR ! daca spunem ca e naspa, nu ne mai comparam cu babele alea bigote si cu taranii ai nespalati si inculti ! iarasi se uita ca sunt toti oameni si undeva in Biblie, CINEVA zice sa ridice piatra acela care n-a pacatuit ! hmmm, citi sfinti sunt pe site-ul asta ! This post has been edited by ache2: 2 Feb 2006, 09:58 |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Ce sa zic?!
Ma asteptam la o asa reactie, chiar daca nu asa de virulenta. Greseala e numai a mea, trebuia sa ma limitez strict la discutii pe marginea autoturismului Dacia (daca ceva ma tine sa nu parasesc forumul acesta e tocmai faptul ca il gasesc, inca, folositor, si multumesc tututror celor care, real, mi-au dat sfaturi bune, de mare ajutor). Totusi detinerea unui anumit tip de autoturism nu o sa ne faca sa gandim la fel, sau sa fim o comunitate-comuniune reala... Dar am macar atat bun simt, din cei 7 ani de acasa, ca in problemele pe care nu le cunosc sa nu ma bag... (vezi cum isi dau unii cu parerea vis-a vis de: doctrina, istorie bisericeasca, administratia si actele social caritative ale Bisericii... nu mai vorbesc de Scriptura...) Nu am sa intru in polemica cu nimeni, nu din mandrie sau sentiment de superioritate, din contra, ci pentru ca ar fi superflu. Vorbim limbi diferite. Fiecare isi traieste credinta lui, daca e fericit bravo lui! Sa va dea Domnul la fiecare dupa inima voastra! Amin. This post has been edited by sinaxis: 2 Feb 2006, 21:45 |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 17:12 |