Logan 2 Fara putere / nu mai trece de 3000 rpm
![]() ![]() ![]() |
Logan 2 Fara putere / nu mai trece de 3000 rpm
Răzvan Stoica |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 September 23 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 2
1.2/2015/Euro 6
|
|||
alfabit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 447 Joined: 26 September 09 ![]() |
Presupun această lipsă de putere se manifestă ( nu se înțelege din ce ai scris tu acolo ) și pe GPL și pe benzină,
Recomand un test de compresie care arată mult despre sănătatea motorului, 260,000 km nu sunt puțini, chiar dacă nu consumă ulei etanșarea supapelor poate fi afectată grav de la mers mult pe GPL. |
--------------------
Dacia
patru cilindri
201x
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
In gol se tureaza? Intreb pt ca am vazut catalizator spart unde bucatile au infundat evacuarea si se manifesta ca a ta.
Poti sa dai cu pumnul in tobe si vezi daca zangane bucati ..... |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Răzvan Stoica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 September 23 ![]() |
QUOTE(alfabit @ 15 Sep 2023, 06:58) Presupun această lipsă de putere se manifestă ( nu se înțelege din ce ai scris tu acolo ) și pe GPL și pe benzină, Recomand un test de compresie care arată mult despre sănătatea motorului, 260,000 km nu sunt puțini, chiar dacă nu consumă ulei etanșarea supapelor poate fi afectată grav de la mers mult pe GPL. Da, din păcate problema se manifesta atat pe benzina cât și pe gpl. Relanti ok la mașină, nu are trepidații sau altceva. Urmează să fac și un test de compresie, dar am făcut o verificare "românească" prin eliminarea jojei și a capacului de la ulei sa vad daca scoate presiune sau gaze și pare să nu scoata nimic pe acolo. QUOTE(GIC @ 15 Sep 2023, 07:06) In gol se tureaza? Intreb pt ca am vazut catalizator spart unde bucatile au infundat evacuarea si se manifesta ca a ta. Poti sa dai cu pumnul in tobe si vezi daca zangane bucati ..... Da, se tureaza foarte ușor. De bătut prin țeavă încă nu m-am gândit dar aștept până săptămâna viitoare când merg la un mecanic... |
--------------------
Dacia
Logan 2
1.2/2015/Euro 6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:33 |