Problema in Word, culori
![]() ![]() ![]() |
Problema in Word, culori
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Treci pe OpenOffice.org?
![]() Acum serios; încearcă să bagi totul într-un tabel, poate-l convingi să coloreze background-ul cell-ului. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Solutie de om ce a invata wordul gresind: scrii ceva in spatiile goale cu galben si fondul galben
![]() Nu dati cu parul daca spun tampenii. Sunt sigura ca exista si solutii mult mai inteligente, dar cien are timp sa citeasca help-ul... ![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.294 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Acelasi lucru iti recomand si eu . Pui un punct pe linia 2 , ultima coloana de culoare galbena si gata . problema s-a rezolvat .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Idea finala este de a produce acel .doc dintr-un program (Export de raport). Deci variante gen caractere ascunse sau openoffice nu prea merg, ca dupa aia clientul a copia portiuni de text din .doc si o sa ii apara caracterele. Am incercat sa pun un caracter cu atributul Hidden la Font, dar la copy/paste tot apare.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
da save, apoi coloreaza, ar trebui sa mearga.
incearca cu office 2003, tocmai descarc si eu sp2 pt. el ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Incearca combinatia alt+0160, care este un caracter blank. Umpli locul cu astfel de "spatii".
![]() This post has been edited by DRE: 1 Feb 2006, 08:07 |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
hai ca a venit expertu' word sa te invete cum
![]() ideea e ca folosind highlight normal nu o sa-ti coloreze mai departe de ultimul caracter tiparibil. deci apelam la un truc: creezi un nou stil (sa-i zicem style1) pe care il setezi cu highlight si il salvezi in template-ul normal, apoi folosesti acel stil pe textul respectiv. procedam asa (office2000, dar cred ca e la fel si in xp): 1. selectezi textul dorit si deschizi meniul format > styles. apare asa: scr00018et.th.png 2. dai click pe new si in fereastra care se deschide bagi un nume la noul stil, ii spui sa fie bazat pe normal, sa se aplice la paragraf, bifezi sa fie salvat in template, apoi click pe format > border (ca in poza de mai jos) scr00005gc.th.png 3. in fereastra cu borders and shading, mergi la shading, lasi "clear" la patterns si alegi culoarea dorita in "fill" (lasi apply to paragraph): scr00028xg.th.png 4. dai OK > OK > Apply si voila!: scr00038nc.png tot randul va fi colorat cu galben INDIFERENT daca ai spatii sau nu (in exemplul meu spatii sunt doar pana pe la jumatatea randului. tot ce trebuie sa faci mai departe e sa aplici style1 pe noile randuri si or sa apara galbene (daca dai enter la finalul unui rand din asta iti baga automat acelasi stil pe urmatorul) scr00042qf.th.png This post has been edited by bertro: 1 Feb 2006, 09:23 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
driverx |
![]()
|
Si daca vreau doar acolo unde am spatii?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
faza e ca daca setezi stilul sa se aplice la caractere individuale poti aplica highlight-ul respectiv pe caractere discrete, inclusiv spatii. dar trebuie sa ai dupa spatii cel putin un caracter tiparibil (deci ajungi iar de unde ai plecat
![]() deci solutia e aplicarea highlight-ului la nivel de paragraf, asa incat sa nu-l mai intereseze pe word daca ai sau nu caractere tiparibile in zona respectiva This post has been edited by bertro: 1 Feb 2006, 09:29 |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(bertro @ 1 Feb 2006, 09:27) faza e ca daca setezi stilul sa se aplice la caractere individuale poti aplica highlight-ul respectiv pe caractere discrete, inclusiv spatii. dar trebuie sa ai dupa spatii cel putin un caracter tiparibil (deci ajungi iar de unde ai plecat ![]() deci solutia e aplicarea highlight-ului la nivel de paragraf, asa incat sa nu-l mai intereseze pe word daca ai sau nu caractere tiparibile in zona respectiva Da, bine zici, dar cand ajung la job fac un scrinshot sa vezi ce imi trebuie de fapt, si o sa vezi ca nu pot sa fac la nivel de paragraf din pacate ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
driverx - te referi la copy&paste ASCII, da? Adica, copy din word, paste in notepad (de exemplu).
Cauta un caracter care e blank (gol) - 0xff daca nu ma insel, corespunde. Apoi, cauta un font care are 0xff gol (de ex - 'terminal'). Pune pe ultimul rand , ultimul caracter, un "0xff" pe font 'terminal', colorat in galben. Ar trebui sa mearga. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Faza cu caracterul gol i-am zis-o si eu, dar a spus ca nu merge...
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
driverx, tu gresesti ca mergi cu "markerul"
trebuie sa mergi pe borders and shading, si sa setezi de acolo fill-ul. nu am citit cu mare atentie tot (am vreo 5 min. de internet cu totul), dar cred ca de fapt asta vrei. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
bertro |
![]()
|
pai asta e buba, ca si daca merge cu borders and shading tot nu-i coloreaza spatiile daca nu e nimic dupa ele. decat, cum am spus mai sus, daca aplica la nivel de paragraf. ceea ce nu se aplica in cazul lui, din cate am inteles. astept screenshot cu situatia concreta
|
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
driverx |
![]()
|
bertro
word7ya.jpg Asta este scrinshot de la Preview-ul programului. Ceva similar trebuie sa produca si in word. ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 1 Feb 2006, 11:01 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bertro |
![]()
|
ouch! don't wanna be a party pooper, dar nu cred ca e vreo sansa fara tabele. daca esti implicat cat de cat in dezvoltarea aplicatiei respective, sugerez modificarea output-ului in sensul integrarii informatiei in tabele. din momentul ala e floare la ureche.
dar asa, nu cred ca ai vreo sansa sa bati setarea implicita si hard-coded legata de highlight doar pana la ultimul caracter printabil. it's man against microsoft ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Ha, ha... mie imi place textul de acolo
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Am si eu o problema tot in WORD, mi se mai intampla sa lucrez in word si in timp ce lucrez sa pice curentu....si pauza ce-am scris pana in acel moment, ca dor nu stau intruna cu CTRL+S sau SAVE de la disketa aia mica. Am auzit ca cica se poate seta de pe acolo de pe undeva sa-mi salveze din 3 in 3 minute sau din cat in cat vreau eu.
Stie cineva de unde pot sa fac aceasta setare? Multumesc anticipat |
--------------------
.
.
.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
In versiunile anterioare de Word era o optiune de Autosave si ii zicea la ce intervale s-o faca. In 2003 n-am gasit decit:
Tools>OptionsSave(tab) Save AutoRecover si ii dai intervalul de timp. Insa iata ce zice helpul office-ului (deci atentie): QUOTE Note: AutoRecover is not a replacement for regularly saving your files. If you choose not to save the recovery file after opening it, the file is deleted and your unsaved changes are lost. If you save the recovery file, it replaces the original file (unless you specify a new file name). |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 23:03 |