releu semnalizare
![]() ![]() ![]() |
releu semnalizare
dio |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 10 December 03 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- TM Succese nebanuite!
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Mie mi-a crapat la DSN releul dupa primele 3-4 saptamani asa ca am pus la DSN releu de Nova (mecanic nu electronic) si asa am vandut-o ( 2 ani si ceva!)
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Mad MAX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
:idea: Deci daca pe SRN se potriveste releul de Nova si pe Nova se potriveste releul de SRN. nu?
![]() hai norok. |
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
- . Totul pare mare atunci cand esti mic.
|
|
Woland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Te duci la magazinul de piese de schimb de pe Pantelimon (cel de linga Sectia 13 de politie) si gasesti releu de SLZ, eu de-acolo mi-am luat am avut exact aceeasi problema ca tine.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Sigur e sectia 13 acolo ???
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Acolo e sectia 9 care se ocupa si de accidntele usoare. (cine stie cunoaste
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Woland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Asa, 9, scuze.
Mereu le confund intre ele, 9 cu 13. :oops: Oricum, la mine chestia cu releul de semnalizare a fost bestiala. Nu mai mergea, exact la fel, ramineau luminile aprinse, si nu intelegeam de ce. Si cind l-am scos sa ma uit, surpriza: releul facea contact prost la unul din picioruse, si aia in fabrica l-au legat cu sfoara de suportul lui ca sa-l stringa mai bine. Si cu timpul sfoara s-a slabit.... |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE Oricum, la mine chestia cu releul de semnalizare a fost bestiala. Nu mai mergea, exact la fel, ramineau luminile aprinse, si nu intelegeam de ce. Si cind l-am scos sa ma uit, surpriza: releul facea contact prost la unul din picioruse, si aia in fabrica l-au legat cu sfoara de suportul lui ca sa-l stringa mai bine. Si cu timpul sfoara s-a slabit.... Si ai dat peste 5000 euro pe... sfoara??? :shock: :shock: Daca la solenza leaga lucrurile cu sfoara, cu ce o sa le lege la... x90? ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Pai cu sfoara , ca la Campia Turzii nu stiu daca se mai face sarma!!!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Bine macar ca au pus sfoara si nu au incercat sa-l lipeasca cu scuipat ca poate mai facea scurt. Ce minti inguste...
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Cmas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 February 04 ![]() |
Bine v-am gasit!
![]() de doua zile semnalizarea nu mai merge. lampile raman aprinse, st. dr. si la avarie. chestia este ca servisul este la 50 km de mine. oare de cate ori trebuie sa fac drumul. |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cmas, salutare! Aceeasi problema o aveam la berlina, din cauza condensului. Se remedia tinind avariile aprinse citeva minute. Incearca si asta inainte de a te duce 50 de km. pina la service.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Cmas |
![]()
|
QUOTE Cmas, salutare! Aceeasi problema o aveam la berlina, din cauza condensului. Se remedia tinind avariile aprinse citeva minute. Incearca si asta inainte de a te duce 50 de km. pina la service. ok. voi incerca sa las avaria un timp. semnalizarea a cazut lent, in timp. |
-------------------- |
|
Cmas |
![]()
|
Marty ai avut dreptate. am lasat avaria un timp si, chiar daca timid, semnalizarea si-a dat drumul.
sa traiesti! ![]() p.s. semnalul sonor, bip-urile sunt mai slabe ca inainte, abia le aud. |
-------------------- |
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Referitor, la bip-urile astea, la mine se aude tare, enervant de tare. La voi cum e? Si ca totul sa fie "in regula" de la o vreme aud si zgomotul de la stergatoare cand sunt pe temporizator. Ce sa fac ca ma cam calca pe nervi?
|
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
haky, nu ai mai ce sa faci
poate sa iei un distonocalm |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
bogdan_o |
![]()
|
Poti sa iti muti releele in alta parte sau poti sa le invelesti intr-un burete sa nu mai fie asa de enervant ticaitul. Eu nu pricep cum de nu ti-a ticait releul de temporizare pana acum, ca el trebuie sa ticaie. Poate nu ai fost atent sau poate nu ai mers mult cu temporizarea. Si mie la inceput masina mi s-a parut super silentioasa si aveam impresia ca nu aud nici macar motorul. Dupa o vreme prea le auzeam pe toate. Cred ca m-am obisnuit eu cu masina s mai cred ca asta e si cazul tau.
|
--------------------
Dacia
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Sunt de acord cu tine, bogdan_o. E adevarat, la inceput nu auzeam nimic, acum parca totul face galagie, trebuie sa ma obisnuiesc si sa nu-mi mai fac nervi, asta e, e totusi DACIE.
|
--------------------
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Valabil si la mine. Eu cred ca e ceva paranormal in masina asta. La inceput parca te asurzeste si pe urma ... iti ascute atat de tare auzul incat cred ca os a ajung la nebuni. Tocmai eram fericit ca am rezolvat cu bazaitul din bord (Cobalcescu) si ieri parca l-am auzit iar .
![]() |
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
bogdan_o, io nu as pune burete - daca ia foc ????
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
haky |
![]()
|
Stai linistit aviasol, daca nu pot sa-l fac sa taca de tot, atunci il las sa-si faca de cap.
|
--------------------
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Nu neaparat burete obisnuit. Se gasete un fel de burete pentru izolatie ingnifug si poti sa pui din ala. Oricum, releele ale nu sunt foarte folosite (semnalizarea o tii cateva zeci e secunde cel mult iar temporizarea face ca releul sa nu functioneze neintrerupt) si nici nu lucreaza cu sarcini mari ca alea pentru proiectoare sau GMV asa ca sansele sa ia foc sunt destul de mici.
Am un coleg cu o Dacie Break la care cu greu poti auzi ticaitul de la semnalizare. L-am intrebat daca a facut ceva cu el si mi-a zis ca asa a venit din fabrica. |
--------------------
Dacia
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am schimbat odata releul de semnalizare cand eram la mare. Cel nou nu se auzea deloc, desi el functiona bine-mersi.
L-am reparat pe cel vechi, care este si acum pe berlina aia, pentru ca ma exaspera lipsa de tacanit - nu stiam daca merge sau nu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Si atunci saracii oameni cum sa faca releele? Sa tacane sau nu? Nu pot multumi pe toata lumea. Eu v-as propune un schimb. Aia la care le tacane sa le dea celor care vor sa le tacane si sa primeasca in schimb relee care nu tacane.
|
--------------------
Dacia
|
|
Giu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 10 March 04 From: Suceava ![]() |
QUOTE Sunt de acord cu tine, bogdan_o. E adevarat, la inceput nu auzeam nimic, acum parca totul face galagie, trebuie sa ma obisnuiesc si sa nu-mi mai fac nervi, asta e, e totusi DACIE. Pe mine ma enerveaza zgomotele pe care le fac pompa de benzina in rezervor si mizeria aruncata de roti in caroserie - parca ar fi tabla neagra, nevopsita. Ala de la semnalizare chiar imi place. Oricum solutia optima este...DATI MUZICA MAI TAREEE...! |
-------------------- |
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Lol. Imediat dupa ce mi-au fur-gasit RCD-ul a urmat o perioada de soc in care am inceput sa aud tot felul de zgomote noi nemaiauzite: scirtiieturi, boabe de nisip izbite de interiorul aripilor, motorul etc.
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
bogdan_o |
![]()
|
QUOTE Pe mine ma enerveaza zgomotele pe care le fac pompa de benzina in rezervor Pai ce zgomote? In afara de zgomotul initial cand amorseaza si care dispare dupa ce prornesti, altele eu nu mai aud. Nisipul care se loveste de contraaripi e boala grea cred si nici nu am cum sa-l fac sa dispara. Doar n-oi capitona pasajele de la roti. Poate o antifonare l-ar aranja. |
--------------------
Dacia
|
|
skoburn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 9 December 03 From: Bucuresti ![]() |
La voi releul de semnalizare bipai sa tacane?......
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tacane, de ce, al tau bipaie ??? :shock:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
skoburn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 9 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Si al meu releu tacane, dar mi-a spus cineva care si-a cumparat acum 2-3 sapt. solenza ca la a lui bipaie, asa ca am dat search pe aici sa vad daca mai bipaie si la altii sau acel cineva doar simtea nevoia sa "braveze".......
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:03 |