Usita rezervor, este blocata si nu se mai descihde din interior
![]() ![]() ![]() |
Usita rezervor, este blocata si nu se mai descihde din interior
cipralex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 August 19 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
SL Plus 2019
|
|||
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mașina aia are garanție, dacă îți dau prețurile la încuietoare te liniștești instant și te duci, cum e și normal în reprezentanță pentru reaparație pe garanție.
Și nu nu ai actuator /servomotor ci doar comandă pe cablu. |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
cipralex |
![]()
|
QUOTE(torquemada @ 31 Aug 2019, 21:18) Mașina aia are garanție, dacă îți dau prețurile la încuietoare te liniștești instant și te duci, cum e și normal în reprezentanță pentru reaparație pe garanție. Și nu nu ai actuator /servomotor ci doar comandă pe cablu. Multumesc de informatii. Am completat online o cerere de pe site-ul dacia pentru service. Vedem ce se intampla. Crezi ca exista vreo posibilitate sa o deschid altfel pana ajung la ei? |
--------------------
Dacia
Sandero
SL Plus 2019
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
La orice masina normala in portbagaj ai o sirmulita, cu eticheta sa poti deschide usita, la asta n`are nimic?
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
cipralex |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Sandero
SL Plus 2019
|
|
ealex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 11 May 09 From: Curtea de Arges ![]() |
Salutare! Ai rezolvat problema? Si la mine s-a incapatanat o data sa nu se deschida din prima...
|
--------------------
Dacia
Sandero
2019 SL Plus
- AG ...
|
|
SanderoStepway2019 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 September 19 ![]() |
Am si eu aceeasi problema. Daca deschid usita zilnic, merge. Daca nu o mai deschid cateva zile, ramane blocata. Nu a gasit nimeni rezolvarea?
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2019 Prestige
|
|
cipralex |
![]()
|
Salutare! @SanderoStepway2019, @ealex, nu am rezolvat problema, dar am gasit o metoda prin a deschide usita in situatie de urgenta. Trebuie folosit un card de plastic, care introdus in partea stanga a usitei reuseste sa il deschida. Revin cu niste poze mai detaliate.
|
--------------------
Dacia
Sandero
SL Plus 2019
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
am primit si eu un logan d ela munca, ma dau jos la benzinarie , iau pistolul si constat cu stupoare ca trebuie sa trag de clapeta... retur in fata . desi nu face plinul zilnic, a mers.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
KlausSan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 August 20 ![]() |
Am aceeasi problema, am fost la reprezentanta, mi-au zis ca au "reglat" cablul dar dupa cateva saptamani s-a blocat din nou.
Are cineva o rezolvare? |
--------------------
Dacia
Sandero
2019/Seria Limitata Plus
- B103JAM
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Aceeasi problema la sandero stepway 2019
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
paradoxul dacia... pui zavor la usita si busonul cu cheie
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
jelly |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Eu am zăvor la ușiță dar nu am cheie la bușon
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
alfabit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 447 Joined: 26 September 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
patru cilindri
201x
|
|
eugeniub |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 May 19 From: București ![]() |
Salut,
Am avut și eu o fază de câteva luni de probleme cu deschiderea din mânerul interior (Stepway iulie 2019). Cam nasol să stai cu pistolul pompei în mână și să te uiți la capacul închis. Am găsit repede o rezolvare temporară: băgam ușor forțat cheia de contact sub capac, mă întorceam la mânerul de deschidere, trăgeam, și auzeam "zdrang". Atunci știam că s-a deschis capacul, că îmi căzuse cheia pe jos. După asta am căutat o soluție mai elegantă: am umblat ușor la unghiul tăbliței care agață zăvorul din capătul cablului, am uns ușor cu vaselină tăblița și zăvorul și în prezent merge OK. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2023 Expression
|
|
Kardelus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 24 August 19 ![]() |
Ca să nu mai aveți probleme. Trageți de mânerul de deschidere iar la ușiță apăsați în partea opusă incuietorii cu mâna. Se deschide de fiecare dată, cred că nu se retrage complet plasticul la acționare și stă "agățată" ușița.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2019 Ambiance
|
|
KlausSan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 August 20 ![]() |
Intre timp am curatat foarte bine balamalele si am dat cu spray degresant si cu vaselina pentru biciclete
![]() De atunci, surprizator, nu mai am probleme. |
--------------------
Dacia
Sandero
2019/Seria Limitata Plus
- B103JAM
|
|
vartoduster |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 June 24 ![]() |
Salut.
Si eu am avut aceeasi problema - masina fiind noua. Am rezolvat tragand si inspre exterior "un pic" de tablita cu gaura atasata de usa rezervorului. Este destul de solida asa ca a trebuit sa trag tare pentru a o indoi "un pic". Din cauza unghiului nepotrivit, partea de jos a zavorului intra in gaura de blocare. Cablul tragea complet zavorul de sus, dar cel cu arc de jos nu avea ce impinge intrucat era in gaura tablitei. Facand astfel, clenciul cu arc de jos, imi "arunca" usa in exterior atunci cand o deblochez (clenciul de sus are rol de deblocare cand tragem de maner). Succes! |
--------------------
Dacia
Duster
2023 Eco-G 100
- b05avg
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:41 |