Taximetrist impuscat in Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Taximetrist impuscat in Bucuresti
dil |
![]()
|
||
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|||
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
La stiri au spus aseara ca avea doar o rana superficiala la bratul drept. Nici nu stii ce sa mai crezi cu presa asta...
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
eu am auzit ca invers - taxi i-a luat fata motociclistului, asta cu moto s-a dus dupa taxi si ia- tras in geam la un semafor sau asa ceva
si taximetristu` n-avea decat o zgarietura de la sticla sau cam asa ceva oricum, ii plange cineva de mila taximetristului ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Hmm, pai nu stiu daca ii plang de mila taximetristului.
Da daca stau si ma gandesc, imi cumpar si eu pistol, si cum imi ia unu fata, poc un glonte. Cum face ditamai autobuzul stanga fara semnalizare si fara stopuri (patit de curand), mai chem un prieten cu mitraliera si poc la capac. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Facem Vestul salbatic pe drumurile patriei.
![]() Sincer, nu as vrea sa fiu in pielea taximetristului. Nu ajungem nicaieri daca fiecare isi face in acest fel dreptate. Desi cateodata, parca se simte nevoia unui haiduc la rutiera si nu numai. |
--------------------
-
-
-
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Eu vreau un camion sa ii sparg pe toti aia care se baga in fata mea si care nu dau prioritate
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
dxr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 27 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca era un pistol cu bile de cauciuc (Antena1). Acum numai cei doi stiu exact care e adevarul... dar parca tind sa-i dau dreptate motociclistului. Majoritatea taximetristilor se comporta sub orice critica in trafic.
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
dxr eu am avut o experienta neplacuta cu un dobitoc de taximetrist,sunt de accord ca 90% dintre ei sunt niste imbecili dar de aici pana la al impusca eu vad un drum foarte lung.
|
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Nasol moment. S-au gasit, sacul si petecul.
Sper ca totul sa fie OK pentru amandoi, si sa fie un semnal de alarma pentru amandoua categoriile, care sunt mari generatoare de "derbedei rutieri". In alta ordine de idei, o sa-mi cumpar o bazooka si am s-o montez deasupra plafonului, pe suporti. ![]() |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Simplu..Tintesti si apesi pe tragaci..
Lasand la o parte glumele morbide...E grav sa s-a ajuns la asa ceva... ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
bah da stiu ca va aruncati la gatul motociclistului...nu stiu cati dintre voi viziteaza forumul motocicllistilor sa vada cate accidente se intampla din vina unor soferi inconstienti care conduc in stil shumacher pe 4 benzi daca le permite drumul....sa stiti ca motociclistii nu au o carapace dupa care sa se ascunda....intrati pe forumul de care am mentionat si o sa vedeti ca imi dati dreptate...Cati dintre voi nu ar fi tras daca aveau un pistol la indemana si un caz extrem care sa va riste viata???
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Si taximetristii si motociclistii sunt generatori de nesiguranta si haos pe sosea. Am mai auzit la A1 cum se milogea Raduleasca sa avem grija de motocilcisti in trafic si eu chiar am zis hai ma ca sunt si ei participanti la trafic si merita un tratament corect, dar exact in aceeasi zi vreo trei motociclisti mi-au taiat fata, a trebuit sa franez brusc si a intrat si ABS-ul, eram si cu familia in masina, daca nu era soseaua mai libera beleam si masina in vreo bordura ca sa-l feresc pe idiot sa nu moara.
De taxi ce sa zic stie toata lumea cum se comporta. ASA CA lasa-ne lasa-ne cu moto si taxi cu tot! ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu sunt convins ca taximetristul si-a meritat-o. Ar fi bine daca dupa faza asta taximetristii s-ar gandi ceva mai mult inainte de a ne lua fata. Dar cred ca astept prea mult de la taximetristi! Sa gandeasca?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Cine nu o cauta o gaseste dar cine o cauta cu lumanarea sigur da de ea.Taximetristii in baza statiei de emisie receptie din dotare sunt chiar amatori de scandal ca stiu ca in 5 minute apar minim 20 de colegi si de ficare data s-a terminat in favoarea lor orice conflict.Si cum apelarea colegilor nu a fost tratata de politie ca instigare sau cum s-o chema ei au prins un curaj fantastic.
|
--------------------
a
b
c
|
|
woth |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
QUOTE(Supapa_jR @ 30 May 2006, 21:27) bah da stiu ca va aruncati la gatul motociclistului...nu stiu cati dintre voi viziteaza forumul motocicllistilor sa vada cate accidente se intampla din vina unor soferi inconstienti care conduc in stil shumacher pe 4 benzi daca le permite drumul....sa stiti ca motociclistii nu au o carapace dupa care sa se ascunda....intrati pe forumul de care am mentionat si o sa vedeti ca imi dati dreptate...Cati dintre voi nu ar fi tras daca aveau un pistol la indemana si un caz extrem care sa va riste viata??? Eu stau, in general, pe banda mea, pana cand imi vine randul sa trec de nu stiu ce intersectie blestemata, nu ma bag pe linia de tramvai sa ajung in fata altora, care si ei stau cuminti la coada samd. Totusi, cand evit o groapa si trag masina 20 de cm in stanga, de exemplu, si in acelasi timp nu incalc limitele benzii mele si dau peste un motorist, a cui e vina? A mea ca nu m-am asigurat in timp ce merg pe o singura banda sau a motoristului care face slalom intre masini pe 2 benzi sau mai multe? Parerea mea e ca daca motoristii ar sta la rand (si in mers si la semafor) cum stau autovehiculele si ar respecta regulile de depasire si, mai important, de circulatie, accidentele in care ei ar fi implicati ar scadea cu mult. |
-------------------- |
|
catran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 August 05 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu daca e normal sa faci slalom pe banda ta...sa zicem ca ai conduce un tico sunt ferm convins ca pe kisseleff pe "banda ta" poti face drifturi si chiar intoarceri cu frana de mana
cred a in cazul tau esti foarte pasibil de dosar penal(daca moare "dobitocu")si omor din culpa si permis in pericol pt. nesemnalizare la schimbarea directiei de mers...chiar si pt. acei 20 cm deci total vinovat...sry de brutalitate politia romana nu a dezvoltat inca codul rutier pt. slalom printre gropi asa ca te conformezi legilor in vigoare cat despre "domnul" taxi parerea mea e ca si-a meritat o "mustruluiala",nu cu gloante (fie ele si de cauciuc) dar cum mai bine au spus si altii,si cum am patit si eu,cu taximetristii este bine ca un conflict cu vatamari(bataie) sa se incheie in maxim 30 sec. daca nu cumva vrei la spital batut de "nimeni" 7-8 taximetristi veniti nechemeti "prin statie" si va asigur ca un taximetrist care se "respecta" apare la bataie in mai putin de 30 secunde si de multe ori bata ti-o doresti din tot sufletul,ca mai au si alte obiecte contondente(am vazut unu care avea BAIONETA IN TORPEDOU pt. conserve cica,la fel ca in armata de parca ei mai manaca "converse") |
--------------------
renault
21 ts
1986 renault laguna 2 ph2 1.9 dci 85kw 2007
RENAULT LAGUNA 3 2.0 DCI 110KW 2008 |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
sa omoram toti taximetristii. si de ce nu si toti motociclistii. ba chiar si p-aia cu biciclete. si daca ma gandesc bine, nici pietonii n-au de ce trai. si apoi sa ne sinucidem si noi. sa vezi ce libere or sa fie drumurile atunci.
![]() P.S mi-am luat teava cu cornete. o tin sub scaun. care ma supara...poc poc doua cornete in scafarlie. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Nu inteleg cum unii oameni de pe aici pot spune ca sunt de acord cu impuscatul taximetristilor. Eu merg cu bicileta la facultatedin cand in cand si am avut si eu mici incidente cu taxiurile(ba merg prea incet cand nu au clienti, ba sunt F1 cand au clienti) dar de la o chestie de nesimtire pana la omorat un om...Cam mult, nu credeti?
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Bai tata, unde ajungeti cu Bucurestiul ? In "lumea buna" ?! O sa ma gandesc de doua ori inainte sa mai fac observatie cuiva, fie si flash-uri. Cine stie peste ce psihopat dau.
|
--------------------
-
-
-
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
taximetrist dement:
"Victor Petrache, sofer angajat al firmei Cristaxi, abia urcase doi brasoveni in autoturismul sau Renault Clio. Pe Calea Calarasilor, un motociclist a incercat sa-l depaseasca. Soferul nu l-a lasat insa iar scena s-a repetat in mai multe randuri. Ajuns la intersectia cu Delea Noua, Petrache a oprit la semafor. Motociclistul, care era insotit de o femeie, a franat langa geamul de pe partea sa. Tacticos, a scos dintr-o borseta un pistol argintiu, a ochit si a tras. Proiectilul a facut praf geamul, iar barbatul de pe motocicleta a intors si a fugit inainte ca cineva sa-i poata retine numarul de inmatriculare. Imediat dupa incident, la fata locului a aparut o ambulanta, conducerea Politiei Sectorului 3, comisarul Constantin Grumezescu, seful Serviciului Arme, Explozivi si Substante Toxice din cadrul Politiei Capitalei si reprezentanti ai Sectiei 10. Motociclistul risca doar o amenda Plin de sange, Victor Petrache a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca, unde medicii au constatat ca pacientul nu era grav ranit. Acesta fusese taiat la brat de cioburile imprastiate de glont si nu a fostinternat. Oamenii legii au ramas la fata locului si dupa cercetarea atenta a autoturismului au gasit pe jos un glont de cauciuc. Referitor la incident, Petrache a explicat anchetatorilor ca nu l-a vazut in spatele sau pe motociclist. Cu toate acestea, clientii au declarat ca barbatul de pe motocicleta ar fi incercat in repetate randuri sa depaseasca taximetrul, insa soferul i-a taiat, de fiecare data calea, in mod ostentativ. In cursul zilei de ieri mai multi motociclisti, posesori de arme de foc, au fost chemati la sediul Politiei Capitalei. Oricum, chiar daca va fi identificat, agresorul risca cel mult o amenda de 50.000.000 de lei vechi si confiscarea armei. " Averea |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi plac mai mult fazele cu sabii si infractori grasi caznindu-se sa taie pe cineva. Cool & blood !
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sacul si petecul!
Am vazut in trafic un motociclist care mergea f corect, cu 50kmh, avea casca in cap, costum de protectiedin ala ca de pompier, semnaliza, etc. M-am uitat mai bine, avea numar de Germania! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Imi pare rau pentru taximetrist si imi pare rau ca s-a ajuns aici. Insa stim cu totii cum se comporta taximetristii daca le tai calea sau le zgarii masina...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Saracutul taximetrist... nț nț nț...
Exista o ura tacita intre cei pe 2 roti si cei pe 4 roti (eu fac parte din ambele categorii de exemplu). Cei pe 4 roti cum vad unul cu 2 roti pe calea de rulare care merge incet il claxoneaza de parca ala de pe 2 roti ar fi handicapat si nu vede masina din spate care il depaseste. Sa te vad cum te simti tu cand apare langa tine o masina, totul fara nici o problema, da sa treaca de tine si desi nu faci nimic gresit si ala pur si simplu te depaseste iti frige un claxon in ureche. Cel pe 2 roti ce-i drept... pe de alta parte... uneori... braveaza si alimenteaza conceptiile negative ale celor pe 4 roti. Insa am observat mai rar accident provocat de cel pe doua roti decat de cei pe 4 roti intre cele doua categorii de autovehicule. Indiferent de autovehicul totul se rezuma la respect intre participantii la trafic si fiecare caz, situatie trebuie tratat individual. Nu trebuie toti blamati pentru o statistica. Nu pot sa remarc insa gradul de cultura preponderent (statistic vorbind) infect al taximetristilor dar si bravura de pe asfalt a motociclistilor care tind sa fie imprevizibili in trafic. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
@dizzy
Eu am vazut in trafic un motociclist cu numar de Romania care statea frumos la coada cu toata lumea atunci cand s-a facut blocaj pe linia lui 41. Desi putea sa faca slalom, nu a facut-o. Am fost placut impresionat. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai de ce ai fost placut impresionat, ca nu inteleg, era vreun zevzec , de avea loc si nu inainta
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
SPORTivu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 21 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Taximetristii sunt mai cuminti decat motociclistii, nu mai vorbiti atat! eu personal cu prima ocazie...de-al dracului dau peste vreun motociclist, ca m-am saturat de figurile lor...si de fitze si fasoane...taximetristii macar fac un ban....motociclistii ce fac?
|
--------------------
Dacia
1300
1974 BMW E23 732i 1982
BMW E12 525A 1979 Aro 243 Militar 1979 |
|
dil |
![]()
|
Nu reprezinta o scuza faptul ca taximetristii fac bani din condus.
Plus ca nu conteaza ca esti taximetrist sau motociclist, sau alta categorie de conducator auto. Conteaza modul in care te comporti in trafic, si cum ii respecti pe ceilalti. |
--------------------
-
-
-
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Mai, imi pare rau, dar putea sa ii taie calea de o mie de ori, nu scoti pistolul si tragi.
Ca daca acu vine taximetristul si il baga pe ala in spital, parca aud ca saracul a fost batut. Nu e vorba de motociclisti si taximetristi. Cum ar fi ca de fiecare data cand ma feresc de un nebun care nu imi da prioritate sa scot pistolul (nu ca as avea)??? Si daca tot scot pistolul sa impusc pe unu pt prioritate, ce ar fi sa mai trag si in altii care trec strada aiurea si ma fac sa franez sa nu dau peste ei??? Si pot continua. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SPORTivu @ 31 May 2006, 17:52) eu personal cu prima ocazie...de-al dracului dau peste vreun motociclist, ca m-am saturat de figurile lor...si de fitze si fasoane SPORTivu, se pare ca ai o problema de comportament si ar trebui sa o rezolvi inainte de acea 'prima ocazie'. Ocazional mai merg si eu cu scuterul si daca pe strada umbla d'astia ca tine nu stiu cum ar trebui sa ma pregatesc. Sau poate ne spui tu. |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 22:50 |