DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Jecmaneala service Dacia/Asirom

wan
post 4 Feb 2006, 14:43
Post #31

Membru incepator

Group: Members

Am fost personal la ANPC si nu se baga pentru ca masina in momentul producerii accidentului era pe firma astfel devenind persoana juridica.
Iar la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor am fost si nu se baga nici eu ca ar fi vina celor de la service.....

--------------------
dacia logan - is-21-mar
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Petea
post 4 Feb 2006, 20:11
Post #32

Membru

From: Iasi

Mai, am nevoie eu de ochelari ? Din ce vad in poze, s-a dus doar caroseria la spate iar motorul, pedalele, "covrigul" si toata partea din fata este OK. Adecatelea, Caremil zice ca o caroserie de Logan face mai mult decat o masina noua ???? Pe bune, nu pricep. Ce tarife au astia la manopera frate ? Sau poate nici nu ti-au schimbat caroseria, ti-au indreptat-o din ciocane si au bagat manopera la greu. Inseamna ca pentru o simpla pana platesti la ei un sfert din pretul masinii ???
Recomandarea mea este sa ceri in primul rand un deviz detaliat din care sa rezulte toate costurile si sa vezi unde te-au furat. Apoi singura solutie rapida (inainte de a ajunge la tribunal) este sa incerci sa ii sperii o idee pe cei de la Caremil cu o antireclama acida prin articole de presa si pe la TV. Plus ca retinerea/confiscarea unui obiect aflat in proprietatea unei persoane sau a unei firme se poate face doar de politie pe baza unui proces verbal, nicidecum de o amarata de societate comerciala. Consulta si un avocat priceput in aceasta privinta. Bafta.

--------------------
Dacia Logan 2006 - is
Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
+
bertro
post 6 Feb 2006, 11:46
Post #33

Membru dezmembrat

From: IASI, rumenia

daca declaratiile celor 2 reprezentati (ai service-ului si respectiv ai soc de asigurare) sunt redate corect in articolul respectiv e clar ca procedurile lor sunt varza si iti recomand si eu cum s-a spus mai sus sa nu te implici in detectivistica, ci sa o faci pe durul: "am platit asigurare, imi vreau masina in starea in care era inainte de accident. nu ma intereseaza cum, rezolvati intre voi, eu nu platesc nici un leu in plus". asa e normal.

sau sa-ti dea asirom-ul tie banii pe masina, iti cumperi alta si le-o lasi pe cea veche celor de la caremil sa faca bors cu ea.

--------------------
DACIA Nova GT - xx xx XXX
posesor de DrACIA NOVA GT
+
stuiberv
post 6 Feb 2006, 13:15
Post #34

Membru autentic

From: Iasi

Daca e dauna totala tre sa iti dea 80% din val asigurata plus epava.

Oricum, pe ce baza iti tin aia masina?

Imi e groaza, rtebuie sa ajung si eu in caremil.

Le spun de la inceput ca daca se ating de masina pana nu le dau voie vin cu politia.

--------------------
Papuci marimea 43 3 ani bocanci - is xx undoitrei
“All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them
together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM
maintenance manual, 1925
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 15:00
Forum Renault