Jecmaneala service Dacia/Asirom
![]() ![]() ![]() |
Jecmaneala service Dacia/Asirom
wan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
- is-21-mar
|
|||
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Mai, am nevoie eu de ochelari ? Din ce vad in poze, s-a dus doar caroseria la spate iar motorul, pedalele, "covrigul" si toata partea din fata este OK. Adecatelea, Caremil zice ca o caroserie de Logan face mai mult decat o masina noua ???? Pe bune, nu pricep. Ce tarife au astia la manopera frate ? Sau poate nici nu ti-au schimbat caroseria, ti-au indreptat-o din ciocane si au bagat manopera la greu. Inseamna ca pentru o simpla pana platesti la ei un sfert din pretul masinii ???
Recomandarea mea este sa ceri in primul rand un deviz detaliat din care sa rezulte toate costurile si sa vezi unde te-au furat. Apoi singura solutie rapida (inainte de a ajunge la tribunal) este sa incerci sa ii sperii o idee pe cei de la Caremil cu o antireclama acida prin articole de presa si pe la TV. Plus ca retinerea/confiscarea unui obiect aflat in proprietatea unei persoane sau a unei firme se poate face doar de politie pe baza unui proces verbal, nicidecum de o amarata de societate comerciala. Consulta si un avocat priceput in aceasta privinta. Bafta. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
daca declaratiile celor 2 reprezentati (ai service-ului si respectiv ai soc de asigurare) sunt redate corect in articolul respectiv e clar ca procedurile lor sunt varza si iti recomand si eu cum s-a spus mai sus sa nu te implici in detectivistica, ci sa o faci pe durul: "am platit asigurare, imi vreau masina in starea in care era inainte de accident. nu ma intereseaza cum, rezolvati intre voi, eu nu platesc nici un leu in plus". asa e normal.
sau sa-ti dea asirom-ul tie banii pe masina, iti cumperi alta si le-o lasi pe cea veche celor de la caremil sa faca bors cu ea. |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Daca e dauna totala tre sa iti dea 80% din val asigurata plus epava.
Oricum, pe ce baza iti tin aia masina? Imi e groaza, rtebuie sa ajung si eu in caremil. Le spun de la inceput ca daca se ating de masina pana nu le dau voie vin cu politia. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:00 |