Aripa Dacia., Fata.
![]() ![]() ![]() |
Aripa Dacia., Fata.
LYM |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Banned Posts: 194 Joined: 18 January 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
depinde de firma.recomand uzina nu sc scule srl
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
LYM |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 194 Joined: 18 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, aripa originala Dacia. Cat costa ?
Edit: am gasit pe net .. 641.000 pare sa fie. Un vopsit in alb cat m-ar costa? This post has been edited by LYM: 3 Feb 2006, 21:26 |
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Aripa in magazin e 600 000, vopsitul la cuptor vreo 400 000, problema e ca nu o sa iasa nuanta, sunt FOARTE slabe sansele sa nu se observe, vei avea un contrast grosolan intre aripa si restul masinii, daca potrivirea se face pe calculator contrastul va fi mai mic, oricum trebuie vopsita toata masina sa nus e observe.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
LYM |
![]()
|
Hmm ... pai cum sa se observe contrastul?! mai ales ca e alba masina ?
Am avut o dacie albastru metalizat care a fost reparata putin in partea din spate si revopsita ( aripa + usa ) si nu s-a cunoscut absolut deloc. Vopseaua a fost facuta pe calculator si vopsita de un nene` in curte la el ![]() De ce ar fi altfel cu asta ? ca e noua aripa sau ce!? |
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
depinde cat de veche e vopseaua pe restul masinii. in timp isi mai altereaza culoarea datorita factorilor de mediu. iar vopseaua noua de pe aripa va avea o nuanta usor diferita de restul.
de ex mi-am cumparat un spray la culoarea masinii. daca dau cu el pe partile interioare vopsite (cele care nu au fost expuse soarelui, etc), nu se cunoaste nici o dif. dar daca dau undeva la exterior se percepe o mica diferenta de nuanta. This post has been edited by bertro: 6 Feb 2006, 10:48 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
LYM |
![]()
|
Vopseaua e in '98, dar masina a stat in garaj tot timpul. Nu cred ca o sa se vada diferenta.
|
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Aripa facuta la Pitesti costa 1 milion. Am cumparat de o luna. Exista si aripi facute la Iasi (Connex) astea sunt 600.000, dar s-ar putea sa nu potriveasca
![]() |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Intr-adevar, o aripa de uzina e in jur de 1 000 000 ROL. De vopsit, depinde de meserias. Eu am facut un retus la aripa stanga (o gaura astupata cu chit) la un prieten care are service acasa. Culoarea e bej metalizat, masina din '97 cu vopsea originala. Bag mana-n foc ca nu observa nimeni diferenta de culoare intre aripa si restul masinii, ca sa nu mai vorbesc de "lucratura".
Mi-a combinat niste crem auriu cu gri metalizat, a plicat doua straturi de vopsea, iar la final unul de lac separat si a iesit ca noua. Combinatia pe calculator costa destul de mult. Eu zic ca daca meseriasul "are ochi" si "mana", se poate face fara probleme si fara sa se observe. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
aici poti cadea in extrema cealalta..daca meseriasul n-are ochi si mana o sa ai Dacia "dalmatian", mai sfant e calculatorul daca nu ai meserias priceput
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
LYM |
![]()
|
Combinatia pe calculator e 95.000/ 100ml vopsea. Nu e mult, tinand cont cat imi trebuie pt. o singura usa.
Astept sa se mai incalzeasca si trebuie sa o schimb. PS: am vazut ff. multe dacii ca ruginesc pe aripa stanga-fata. Din ce masa` de cauza ? |
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(LYM @ 6 Feb 2006, 18:08) Nu e o regula cu aripa stanga..la fel de bine rugineste si dreapta. Explcatia e urmatoarea: Exista un spatiu intre aripa si contraaripa, prost gandit, in locul acela se aduna noroi/nisip etc care sta in permanenta umed, si e doar o chestiune de timp pana strapunge rugina..daca nu ma credeti bagati mana pe deasupra roti, veti gasi un spatiu, si acolo noroi umed... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
eu in august am luat aripa de uzina cu 745000 de mii
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
raresito |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 8 December 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
[quote=argon,12 Feb 2006, 17:09]
Nu e o regula cu aripa stanga..la fel de bine rugineste si dreapta. Explcatia e urmatoarea: Exista un spatiu intre aripa si contraaripa, prost gandit, in locul acela se aduna noroi/nisip etc care sta in permanenta umed, si e doar o chestiune de timp pana strapunge rugina.. Io acolo intre aripa si contra-aripa mi-am pus niste "chestii" din fibra de sticla... si macar noroiu` si apa aruncate de la roata nu mai intra pana sus... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- CJ 45 DAR
|
|
argon |
![]()
|
Asadar si prin urmare..daca va intereseaza preturi recente...aripa de conex 650 000 ROL.Aripa de uzina(neagra) 1100 000 ROL.
Vopsea: facuta nuanta pe calculator costa 300 000 ROL/100g...nuanta garantata ca potriveala. Vopsit o aripa de catre un meserias bun zic eu fara acte in care a intrat si indreptatul 500 000(include chit+spritchit+slefuire) Am intrebat si o aripa noua se face cu 200 000. La o aripa trebuie cam 200 g de vopsea..deci se adauga 600 000 ROL Nuanta mi-a facut-o pe calculator in functie de codul de pe caroserie(10003 la mine) plus inca cativa parametri cum ar fi vechimea masinii in ani si daca sta in garaj sau nu...deci zic eu ca 300 000/100 g e justificat |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
LYM |
![]()
|
Mersi pt. info argon
![]() Nu mai ramane decat sa fac rost de bani si sa se incalzeasca afara ![]() PS: totusi, 300k/100g de vopsea mi se pare cam mult. Eu stiam undeva cu 100k/100g, tot pe calculator facuta, insa nu lua in considerare vechimea si daca a stat/nu in garaj, cum ai zis tu. This post has been edited by LYM: 13 Feb 2006, 18:41 |
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Vara trecuta am schimbat si eu una bucata aripa pe motiv de ruginica,am luat de uzina(neagra) 900.000 lei si vreau sa zic ca s-a potrivit ca nuca-n perete,am niste lufturi de toata frumusetea.Tinichigiu' mi-a zis ca o poate aduce la cote daca pune ciocanul pe ea,dar eu n-am vrut aripa noua plina de chit.Daca ai posibilitate probeaza vreo 2,3 direct pe masina,doar asa o sa-ti dai seama care vine mai bine...Cele de Conex Iasi am auzit ca-s dezastru.
|
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
LYM |
![]()
|
Bine ca mi-ai zis !
Pt. ce model de dacie ai luat tu ? ce an ? This post has been edited by LYM: 13 Feb 2006, 23:23 |
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
LYM |
![]()
|
eu am modelul din '98 ...
O sa fiu totusi atent. |
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma bag si eu in vorba... Am pus aripa de dreapta pe Dacia mea(tot model cu capota plonjata) luata de la un Sereleu "fantoma" - SC ELLA SRL Bucuresti. E neagra, zici ca e de uzina. Singur, nu as fi luat-o nici de-al dracu', dar mi-a recomandat-o cineva care vinde in targ Vitan caucioace ca e buna, alea-alea... Si surpriza. Intr-adevar, la montaj, a venit perfect, nu se cunoaste ca e schimbata.
Cost=650.000. Iar cele de Conex, intr-adevar, sunt cam un fel de ruleta ruseasca. |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
sunt cam off topic dar sa nu mai deschid inca un topic.
Cat costa o capota de dacie?si cam cat mar ajunge vopsirea capotei.Eu am dacie din 97 model CN3 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
LYM |
![]()
|
Small problem.
Astazi cineva nu mi-a acordat prioritate si m-a lovit cu masina, in aripa dreapta - fata ( nu putea sa dea si el in partea stanga, unde era mancata de rugina ? ![]() Aici am o mica dilema: masina nu este lovita rau ( aripa este infundata, insa prin "raschetare" ca sa zic asa ) si nu stiu ce sa fac: sa insist sa-mi fie schimbata aripa sau sa-i las sa mi-o repare ? Daca mi-ar schimba aripa cu totul parca as fi un pic mai linistit, insa nu stiu daca se va potrivi la fel de bine sau daca cei din service imi vor pune una de calitate (bine, ar mai fi posibilitatea sa mi-o cumpar singur si ei doar sa o monteze/vopseasca, iar asiguratorul sa-mi deconteze banii ). Daca ii las sa mi-o repare, mi-e frica sa nu faca lucru de mantuiala si sa dea rugina prin ea peste cateva luni. Voi ce ziceti sa fac? Deocamdata tind spre varianta - mi-o iau singur si mi-o vopsesc ei. Mi-e frica doar sa nu ma trezesc ca nu se potriveasca. |
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|
argon |
![]()
|
Ai grija ca in service ti-o face de mantuiala, normal aripa noua dupa ce se cumpara se smirgheluyieste, si se mai da cu spritchit, pe urma vopseaua, de asemenea la interior se face cu antifon, trebuie tratata bine..
La service iti tranteste o vopsea peste aripa asa cum e ea la magazin, si pe interior o lasa fix asa, in maxim un an o sa dea rugina in ea. Eu recomand sa o iei tu, sa o faci cum trebuie, si sa o vopsesti calumea, inainte de montare, ca mai sunt diversi indivizi cam idioti asa de felul lor care isi monteaza aripa, asa cum o cumpara, mai circula asa 6 luni si pe urma cand e ciur de rugina se gandesc sa o vopseasca ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
LYM |
![]()
|
Nu pot sa mi-o fac singur ... 1 ca nu stiu cum si 2 ca trebuie decontata operatiunea de catre asigurator.
|
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|
ches |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 27 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LYM @ 5 Mar 2006, 20:19) Nu pot sa mi-o fac singur ... 1 ca nu stiu cum si 2 ca trebuie decontata operatiunea de catre asigurator. Am fost busit in dreapta spate prin noiembrie anul trecut. Aripa facuta varza, la fel stopul si tabla adiacenta. Am lasat-o pe mana mesterilor si singurul lucru pe care am avut sa-l reprosez este ca u mi-au nimerit exact culoarea. In rest au facut treaba f buna, fara sa dau nici 1 leu spaga. Au vopsit interior/exterior, au sudat-o cu aparat de sudura electric cum au aia la "Orange County Choppers" ![]() Concluzie: conteaza serviceul cu care colaboreaza RCA-ul. Eu am facut-o intr-o bomba de service pe langa capatul lui 36 (pe langa cora) - serios arata f naspa serviceul, chiar m-am speriat la inceput ![]() Sfat: Vorbeste cu cel care face dosarul pentru dauna sa te trimita la unservice bun. Eu in locul tau as pastra aripa daca nu este lovita rau. Decat sa bage aparatul de sudura aiurea... EDIT: Daca te duci la un service care are decontare directa cu asiguratorul nu va trebui sa mai alergi ca sa-ti recuperezi banii, toto ce trebuie sa faci e sa dai o semnatura ca e in regula reapratia cand iti iei masina de la ei. This post has been edited by ches: 12 Mar 2006, 16:59 |
--------------------
Chevrolet
Epica
2.0D/2006
- B xxx LMT
|
|
argon |
![]()
|
Daca le dadeai o atentie poate iti nimereau si culoarea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
MiG29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 November 05 ![]() |
Ca sa nu mai deschid un topic nou. ..Ieri un dobitoc nu mi-a acordat prioritate, m-am trezit cu el in fata mea, am franat din scurt de degeaba...acuma am aripa stanga fata praf (nu se mai deschide nici usa din fata stanga din cauza ei), capota , masca, bara, ambele faruri si semnalizatoare terminate, aripa dreapta fata un pic infundata, radiatorul si paleta de la ventilator trebuiesc si ele schimbate.( si sper sa nu mai fie si alte belele pe la motor). Individu asta are RCA la Omniasig si baietii aia m-au trimis la un service agreat de ei..ideea e ca service-ul asta pare cam fantoma (BLC Auto Serice) si nu stiu sigur cu ce piese lucreaza...eu pot sa le cer sa bage doar piese originale (de uzina ) pe ea? Adica sper sa nu inceapa baietii aia sa zica ca asta o indreptam cu ciocanu, la asta mai punem putin chit, samd..ca e de rau...pot sa le cer sa imi faca vopseaua pe calculator sau or sa o faca ei ochiometric? Si inca ceva...daca o duc pe platforma (aia de la Dacia Asistenta) pana la service (ca radiatoru e spart), am vreo sansa sa imi deconteze asiguratorul vinovatului banii? (e vorba de vreo 140 RON).
|
--------------------
Audi
Q3
2017
|
|
neaga26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 April 06 ![]() |
am si eu o problema de genul asta am schimbat ambele aripi si le-am vopsit eu cu un sprey dar problema este ca a inceput sa se ia dupa aripi si daca masina sta la soare se cunoaste diferenta, cat ma costa vopseau pt 2 aripi si vopsitorul
|
--------------------
dacia
dacia
- B-17-DYP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:20 |