Dacia Bigster, fratele mai mare al lui Duster
![]() ![]() ![]() |
Dacia Bigster, fratele mai mare al lui Duster
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.549 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
beauty
![]() o fi practica, pui butoiul cu vin in picioare This post has been edited by bgdrenault: 2 Jun 2025, 19:45 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.481 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 2 Jun 2025, 18:42) cari porcul viu 3 Jun 2025, 07:07: QUOTE(St @ 2 Jun 2025, 18:14) @axa, nu tot mirabela a lucrat si la logan 1? sigur a facut ea ceva pe acolo de e asa instabil si era cat pe ce sa te rastorni tu. S-a angajat in 2007, Loganul era deja facut. This post has been edited by einstein1984: 3 Jun 2025, 07:07 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.066 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Atunci Mirabela o fi pus butonul.
Și eu mă iau degeaba de săraca prim concubină |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.481 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
cat poti si tu....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.154 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 2 Jun 2025, 16:28) Acum nu ca iau apararea Cupra, ca am destui draci pe ea... dar ai ales cel mai nepotrivit model de Cupra posibil: Terramar este cea mai mare caroserie a astora de la Cupra (practic un Tiguan), iar cel din test este si versiunea PHEV - masina de aproape 2 tone. p.s. din comparatia macan/terramar/junior lipseste bigster - ca parca asta e titlul topicului... macar un logan 1 puteai sa incluzi, ca sa-l lamuresti si pe axa cum sta treaba cu rasturnatul ala cu care a umplut 2 pagini |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.194 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Doua pagini pana acum!
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.066 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
daca nu ma inseala memoria, in 2005 nemtii chiar au rasturnat un logan 1.
Ca sa nu ziceti ca doar eu am zis ca e instabila. Dar daca si ADAC a zis , acuma voi o dati cum va convine. Rusine |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.154 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
Nu te inseala memoria, au fost multe titluri pe acest subiect la acea vreme - pentru ca ulterior sa recunoasca nemtii ca testul era gresit. Nu-mi amintesc exact - parca era vorba de presiune pneuri; cu siguranta se gaseste informatia online.
A fost limpede o incercare deliberata de a "tranti" asa-numita "masina de 5.ooo de euro" inca de la lansare. Si le-a iesit bine incercarea aia, ca pe unde mergi prin Europa vezi Dacii in prostie! (pe la saraci - cum le spui tu) |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(meg2s @ 3 Jun 2025, 09:51) p.s. din comparatia macan/terramar/junior lipseste bigster - ca parca asta e titlul topicului... macar un logan 1 puteai sa incluzi, ca sa-l lamuresti si pe axa cum sta treaba cu rasturnatul ala cu care a umplut 2 pagini Am pus si eu ce am gasit dintre ultimele testate, nu am stat sa caut o marca. Bun, mediu si dezastru. 3 Jun 2025, 11:08: QUOTE(meg2s @ 3 Jun 2025, 10:30) Nu te inseala memoria, au fost multe titluri pe acest subiect la acea vreme - pentru ca ulterior sa recunoasca nemtii ca testul era gresit. Nu-mi amintesc exact - parca era vorba de presiune pneuri; cu siguranta se gaseste informatia online. A fost limpede o incercare deliberata de a "tranti" asa-numita "masina de 5.ooo de euro" inca de la lansare. Si le-a iesit bine incercarea aia, ca pe unde mergi prin Europa vezi Dacii in prostie! (pe la saraci - cum le spui tu) Yep. Testul s-a facut cu jante Sinaia, au fost scoase de la comercializare. Si Dacia a marit presiunea in pneuri ulterior. This post has been edited by IRONICK: 3 Jun 2025, 10:08 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
meg2s |
![]()
|
Jante Sinaia!!!
![]() Daca stiam, mi-as fi comandat Albastru Mamaia (ala de la Daciile 1310) cu jante Sinaia... ![]() |
--------------------
CUPRA
Formentor
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.549 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Parca cu 3 jante sinaia si roata de rezerva
3 Jun 2025, 11:03: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/aut...oprire-22054261 This post has been edited by bgdrenault: 3 Jun 2025, 11:03 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.089 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Păi și ce mare problemă? roata de rezervă nu-i făcută să meargă mașina pe ea?
![]() Probabil făceau testul și cu roată redusă dacă ar fi avut-o in dotare! ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.197 Joined: 13 October 06 ![]() |
QUOTE(meg2s @ 3 Jun 2025, 10:27) Jante Sinaia!!! ![]() Daca stiam, mi-as fi comandat Albastru Mamaia (ala de la Daciile 1310) cu jante Sinaia... ![]() si radio predeal. QUOTE Yep. Testul s-a facut cu jante Sinaia, au fost scoase de la comercializare. Si Dacia a marit presiunea in pneuri ulterior. De ce ai mari presiunea ? La orice competitie auto de pista, anvelopele se umfla la limita inferioara a presiunii pentru mai multa aderenta. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
axabrt |
![]()
|
Fiindcă dacă cauciucu e moale iese de pe janta când schimbi brusc directis
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.361 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
cu tine la volan sare prin porti, peste santuri si borduri ..
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
axabrt |
![]()
|
Era bine daca sarea peste. Problema este că sare în.
Las că mă răzbun eu pe voi, când oi creste mare îmi iau SUV sa mă sui fara frica pe borduri. Nu Bigster bineînțeles 3 Jun 2025, 13:42: QUOTE(bucatzel @ 3 Jun 2025, 12:44) Uite și tu ce poate să zică bucățel despre mn. Și el ar trebui sa fie un exemplu pozitiv doar e moderator This post has been edited by axabrt: 3 Jun 2025, 13:42 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 3 Jun 2025, 09:33) Am pus si eu ce am gasit dintre ultimele testate, nu am stat sa caut o marca. Bun, mediu si dezastru. <span class='edit'>3 Jun 2025, 11:08:</span> Yep. Testul s-a facut cu jante Sinaia, au fost scoase de la comercializare. Si Dacia a marit presiunea in pneuri ulterior. 10 ani am mers cu jante sinaia, nu a dejantat nimic. tetsul a fost facut cu roti de 14 parca |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(meg2s @ 3 Jun 2025, 09:30) Nu te inseala memoria, au fost multe titluri pe acest subiect la acea vreme - pentru ca ulterior sa recunoasca nemtii ca testul era gresit. Nu-mi amintesc exact - parca era vorba de presiune pneuri; cu siguranta se gaseste informatia online. A fost limpede o incercare deliberata de a "tranti" asa-numita "masina de 5.ooo de euro" inca de la lansare. Si le-a iesit bine incercarea aia, ca pe unde mergi prin Europa vezi Dacii in prostie! (pe la saraci - cum le spui tu) niste pachete de reviste care dansau prin portbagaj |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Axa a ramas blocat in timp la daciia 1310 si logan 1.... Porbabil se si gandeste la prima nevasta
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 3 Jun 2025, 15:38) Ne troleaza Axa. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Prima nevasta era frumoasă dar făcea sex prost.
(Am aflat abia după căsătorie, fiindcă n am făcut drive test înainte, dar făcuseră alții) Asta e , acuma...nu mai dezgropam morții... Bănuiesc că la modul ideal sa ai nevasta frumoasa care face de toate bine. Fericiți cei cu așa ceva |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Poate facea sex prost cu tine
Doar zic Ce i drept, cu o femeie frumoasa, accepti si sexul prost! ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.361 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
inainte de a lua orice ... nevasta inclusa, faci proba
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
axabrt |
![]()
|
Ce sa i faci nenea Cluj, la mașini e bun un test mai lung , care să includă și autostradă și puțin urcare pe serpentine și drum național adică toate scenariile de utilizare.
Și bineînțeles la nevestea la fel. Doar că aia la reprezentanta sunt șmecheri și te lasă decât câțiva km prin oraș căt sa nu ți dai seama exact de minusuri. Cel mai bine e documentare înainte și eventual închiriat ceva ... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
stolniceanulucian |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 31 March 11 ![]() |
Am fost astazi la reprezentanta Dacia din Sibiu Era un Bigster expus in interior. Exteriorul arata destul de impunator. Masina era 4x4 si avea jantele alea mai mari. Masina pare destul de masiva pentru oras. Chiar si cu scaunul dat la maxim in sus nu vezi botul masinii. In interior am testat cum as sta eu in spatele unuia ca mine (1.85m, 100 kg). Cu scaunul soferului reglat ca pentru mine, in spate mai am o palma de loc la genunchi. Latimea banchetei din spate este ok pentru o mama si 2 copii de gimnaziu. Tapiseria si scaunele sunt foarte confortabile. Era acea tapiserie care are o portiune albastra. Parea destul de lavabila. Plastic tare peste tot, dar forma interiorului pare destul de moderna. Cele 2 ecrane arata bine. Mi s-a parut un interior cinstit, fara gloss dar si fara chestiile din trecut care iti aratau ca esti intr.o masina cu anumite compromisuri. Pragurile sunt destul de late si combinate cu garda la sol mare te obliga sa faci un pas sanatos la urcare. Geamurile si parbrizul mai inalte fac atmosfera in interior ok. La Duster am avut senzatia de interior claustrofobic cu geamuri mici si parbriz turtit. Bancheta spate se rabateaza la acelasi nivel cu podeaua falsa a portbagajului, mi s-a parut ok. Roata normala de rezerva, portbagaj mare. Per total mi s.a parut o masina serioasa, portierele se simt solide, mai grele, nu cum se simteau la Logan 1 si 2. Pentru o familie, spatiul pe lungime si pentru bagaje este foarte foarte bun. Spatiul pe latime este ok dar nu fantastic. In afara de snurul de rabatare a banchetelor chiar nu am vazut nimic care sa fie un compromis vizibil pentru pret. Mi se pare o masina extraordinara pentru familii. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
axabrt |
![]()
|
Ei tocmai ai pus punctul pe i sa zic așa
Acu vreo 2 săptămâni a închis unu o ușă de BMW seria 5 din ăsta de G10 facelilft și nu mi a venit să cred ce sunet de tabla chioară. Ziceau aia pe forumuri că aia veche f10 se simțea mai solidă și mai închegată dar până atunci nu i am crezut. Astea s vremurile. Sau vedeți cum se închid ușile la susuchi Vitara. Nici nu se închid de fapt. Jale, unguru le face reglaj special la cele de Românica Acuma i am lăsat și fără sare.... This post has been edited by axabrt: 6 Jun 2025, 05:24 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 14:55 |