Vreau sa golesc un apartament
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa golesc un apartament
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
mihaiachi |
![]()
|
Mishu Group: Members Posts: 88 Joined: 22 February 05 From: Bucuresti, RO/ Strasbourg, F ![]() |
|
--------------------
VW, Trabi, Renault
1200/Transporter/Golf4, Laguna Nevada 1
'60/'77/'2000, 1996
- din aluminiu
|
|
mihaiachi |
![]()
|
Mishu Group: Members Posts: 88 Joined: 22 February 05 From: Bucuresti, RO/ Strasbourg, F ![]() |
|
--------------------
VW, Trabi, Renault
'60/'77/'2000, 1996
- din aluminiu
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu:
- un televizor (cica Philips) luat de la second hand in studentie cu diagonala de 60 si ceva, care nu se mai deschide; ultima oara a facut poc, a scos fum 3 secunde si gata; tubul era pe duca oricum, pentru ca imaginea batea puternic in rosu; - un monitor AOC de 14 inci dinainte de studentie, care nu mai are imagine. Intereseaza pe cineva (numai in Bucuresti)? |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Arunca-le cu catapulta!!!
![]() Macar "te razi" o vreme!!! Castigi ceva sanatate! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
b!ack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 March 05 From: Bucuresti ![]() |
@ andu911
mai bine te asiguri ca ajung "in folosul comunitatii" pt ca tuciuriii pot pune mobila pe foc ,ceea ce nu e extrem de util decat pentru cateva ore...asa ca ar fi dragut sa ajunga la nevoiasi DE MOBILA ![]() |
--------------------
kia
sephia
1996
- B xx LXM Daca o pasarica ti-a soptit ceva.....atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
mihaichi, in primul rand vezi ca o sa cam ai probleme cu limbajul tip mIRC. Si teveul Dacia e disponibil in orice moment. Cu o singura conditie: Sa vii sa-l iei. La Tg Mures.
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
mihaiachi |
![]()
|
Pai n-am mai scris cu sh, tz etc... de fapt am scris, pe urma am luat textul la pieptanat, ca am mai luat mai demult un warning pe tema asta
![]() ![]() ![]() Tu daca poti tine-l, ca mai trec prin Sighisoara shi daca o fi ma reped si la TgM. (nu bagasem de seama unde stai...) Daca te superi pe el, scoate macar lampile ![]() |
--------------------
VW, Trabi, Renault
'60/'77/'2000, 1996
- din aluminiu
|
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(bion @ 7 Feb 2006, 14:42) Cred ca etanolul iti joaca feste sau... ![]() ![]() ![]() n-ai prins gluma omului... te mai chinui tu sau ti-o explica cineva? ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Pana prin primavara il mai tin. Dupa aia-l arunc. Ca ma apuc de renovare.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
din care nu a rezultat c-ai fi priceput gluma:) nu trebuie sa te superi, dar din ce-ai scris, n-ai priceput-o... atat ai putut:P
|
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
fiindca a primit ban, amicul mihaiachi m-a rugat sa transmit celor interesati ca poate fi gasit la nr de tel 0727572541
|
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Well andu?Cum s-a rezolvat problema?
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
mihaiachi |
![]()
|
@ Thecagero, ti-am raspuns la mail, sunt pe pozitii, daca ai timp si chef te pot vizita chiar maine seara (miercuri), ca am un drum in zona Mihai Bravu/Splai si ma pot abate la intoarcere pe la tine.
@ ceilalti- PM aici pe forum sau SMS la 0727572541 sau mail la mihaiachi@masini.ro pentru orice obiect electrocasnic, piese, fiare etc. A! Am un coleg de servici care goleste si el un apartament pentru a-l vinde- mobila mai veche, dar ingrijita si curata. Daca intereseaza pe cineva, sa ziceti. Desigur, este gratis. Sper ca mesajul de mai sus satisface toate cerintele de corectitudine ![]() ![]() |
--------------------
VW, Trabi, Renault
'60/'77/'2000, 1996
- din aluminiu
|
|
mihaiachi |
![]()
|
Prieteni, monitorul si TV-ul si-au schimbat proprietarul!
![]() ![]() @Thecagero: cand da putin caldurica, te astept la ![]() ![]() |
--------------------
VW, Trabi, Renault
'60/'77/'2000, 1996
- din aluminiu
|
|
romulus |
![]()
|
Mihaichi, teveul Dacia te asteapta inca. Nu pentru mult timp. Langa el se adauga un teveu Universum, color, cu partea de FI dusa, un alt Universum fara electronica (numai tubul cinescop (era bun acum vreo 10 ani), si un teveu Telecolor din care s-au mai scos una-alta, si a mai si plouat din cand in cand pe el.
![]() PS Era sa uit. Mai am o punga cu niste lampi. Si cateva cablaje de la teveuri vechi, cu lampi (Grigorescu, Opera, Temp, etc.) Pret per total, o bere Tuborg. ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:55 |