Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
![]() Or fi trecut, naibii, n ai vazut ca Ciolacu isi cauta fuste <span class='edit'>16 Apr 2025, 06:40:</span> Cu toata vrajeala asta cu Crin Antonescu, am impresia ca baietii ii mai adauga acum cateva procente.........camarad, tovaras, rezistent la interogatoriile securitatii. Na, ca ati dres o! This post has been edited by bgdrenault: 16 Apr 2025, 06:41 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu auzi ca îl speli?
![]() |
--------------------
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Banuiesc ca la varsta asta, se spala singur
![]() Stiu, urmeaza aia cu pupatul in cur. ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
Tu vrei sa ma convingi sa il votez pe Antonescu?
![]() This post has been edited by ady77: 16 Apr 2025, 08:01 |
--------------------
|
bgdrenault |
![]()
|
DE cand era bunica fata mare?
![]() ce frumusel era mazare ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 15 Apr 2025, 21:24) Exact asa era! Dar depindea de cit singe ai avut in instalatie sa scrii de bine sau de rau... QUOTE(IRONICK @ 15 Apr 2025, 22:33) Nu stiu ce te-a apucat la faza asta... chiar nu stiu Pina nu iese pe piata documentul, sa vedem exact ce a scris nu poti spune ca a turnat Desi, totusi, turnatoria era voluntara Ce dadeai de nevoie ( erai sumonat) nu se considera turnatorie cel mult lipsa de obraz, sauy frica, sau spirit de autoconservare... D-astea care tin de coloana vertebrala, nu de definitii sau legi LE! Ca sa nu-mi zici si mie ca mi-am deschis spalatorie : Cuie Mrin This post has been edited by miki: 16 Apr 2025, 08:41 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(miki @ 16 Apr 2025, 08:40) Exact asa era! Dar depindea de cit singe ai avut in instalatie sa scrii de bine sau de rau... Nu stiu ce te-a apucat la faza asta... chiar nu stiu Pina nu iese pe piata documentul, sa vedem exact ce a scris nu poti spune ca a turnat Desi, totusi, turnatoria era voluntara Ce dadeai de nevoie ( erai sumonat) nu se considera turnatorie cel mult lipsa de obraz, sauy frica, sau spirit de autoconservare... D-astea care tin de coloana vertebrala, nu de definitii sau legi LE! Ca sa nu-mi zici si mie ca mi-am deschis spalatorie : Cuie Mrin Pentru ca pe alti candidati la presedentie nu ii spala la fel. Daia. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Are si el simpatii.......ca si tine
ce, tu il speli pe Crin, daca merita? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Daca o face din convingere, da.
Adică chestia asta mă duce cu gândul la babele alea care se duc la pupat moaște. E cam același lucru |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 16 Apr 2025, 08:52) Spre deosebire de cei trei crai de pe forum, nu am.QUOTE(axabrt @ 16 Apr 2025, 09:15) Daca o face din convingere, da. Si zici tu ca-i bine ce fac ei?Adică chestia asta mă duce cu gândul la babele alea care se duc la pupat moaște. E cam același lucru This post has been edited by IRONICK: 16 Apr 2025, 09:28 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
N ai simpatii?
Deci esti impartial........asta i bine https://hotnews.ro/cel-mai-recent-sondaj-ir...sor-dan-1949270 https://hotnews.ro/cristian-tudor-popescu-r...mizerie-1949238 This post has been edited by bgdrenault: 16 Apr 2025, 09:41 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Un singur lucru este clar in sondajele astea, Elena are cateva procente.
In rest, dupa cum merge casa. Screenshot_20250416_104427.jpg ( Size: 353.72k ) Number of downloads: 183 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Ai busola morala futata, daca crezi ca este acelasi lucru.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai clar nu e același lucru, ca tu ești mai hotărât.
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Elena e la "si altii"; gata, e pe faras; pana in vara , mai auzim de ea doar ca primar al unui orasel ;
Peste ceva timp nici primar nu va mai fi; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bgdrenault |
![]()
|
Sa nu fie o surpriza , Elenita. Acum nu stiu daca de turul 2, dar s ar putea sa o traga la vreo unul mai increzator, asa
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai legat de cazul Antonescu turnator la securitate, l-am vazut la Digi24 pe Mădălin Hodor, vicepreședintele Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS).
I-a laudat pe toti prietenii celui ce a incercat sa fuga, ca nici unul nu a declarat nimic folositor pentru securitate si nimic impotriva prietenului lor. E buna sursa sau mai caut? |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
Dacă ajunge Elena în turul 2, îl votez pe Simion în ciuda lui Ironick
![]() This post has been edited by ady77: 16 Apr 2025, 19:49 |
--------------------
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Și dacă ajunge Elena în turul 2 cu ND, nu cu Simion?
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
ady77 |
![]()
|
Atunci votez Georgescu 🫣
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.794 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ady77 |
![]()
|
Ai grija ce afirmi pe aici, sunt unii pentru care Base ramane cel mai bun presedinte
![]() ____ In alta ordine de idei, am ramas fara optiuni de vot: - Lasconi - proasta sustinuta de Basescu la prima incercare de alegeri si cum I love Base, not; - Mucusor - m-a convins Ironick ca nu e ce trebuie; - Georgica - nu multumesc! - Puie Monta - caracter 0, l-a atacat pe Ciolacu si PSD ca un rahat ce ochi ce e. Nu ca erau inatacabili, dar a fost totusi consilierul lui Ciolacu pe probleme economice si membru PSD pana a hotarat sa candideze; - Crin - e votat si recomandat de CTP, care l-a recomandat si pe Basescu si pe Iohannis, deci nu multumesc! This post has been edited by ady77: 17 Apr 2025, 09:54 |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 10:17 |