Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.156 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.702 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE Duminica nu sunt alegeri, este test de IQ." QUOTE(dizzy @ 6 Dec 2024, 11:21) a pastrat fotoliul de primar din Campulung, o chestie ratata si de Clotilda si de Radu Mihai, si de Coliban ++ altii; Spui tampenii ca de obicei si scoti din context. Trebuie sa compari specific pana la nivel de frauda. Altfel este doar o regurcitare de informatii, preluate cine stie de unde. This post has been edited by IRONICK: 6 Dec 2024, 13:33 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.942 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 6 Dec 2024, 12:58) te si sperie cum apare pe tot ecranul. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Unuia care a zis cu subiect și predicat că îi e rușine pentru scutul de la Deveselu, și o să-l reevalueze dacă iese președinte, i-aș zice-n față să se ducă-n m.m. în rusia, urgent. Alții vor să-l "spele" ca inofensiv.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.244 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 6 Dec 2024, 13:58) La mine nu e deloc... O fi ca am localale setate pa alt meridian?! ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Ajuta uBlock...
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.942 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
a trecut si de ala
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Pe Linux?
Eu am scapat de spam-uri momentan da mai e vreme... |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
wolfin |
![]()
|
opera
|
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.156 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Nimic nu stiti.
S a anulat turu 1 Mai votatz odata. pana iese "cine trebuie" Aprop, catidatza si iliescu |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
"The show must go on!"
O luam de la capat. Macar de l-ar scoate si pe celalalt aur-olac de pe lista. |
--------------------
Dacia
1310
|
axabrt |
![]()
|
io votez cu Vadim . Tudor
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Reluare alegeri! - https://www.digi24.ro/stiri/curtea-constitu...entiale-3036247
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
stat de drept? my ass 😆
mă simt frustrat, merg pina la capăt cu Geo 😁 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
wolfin |
![]()
|
Tocmai au mictionat pe toate voturile
|
--------------------
pegas
3120
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dupa cum spuneam, asa mi se pare corect!
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
Aia din diaspora or fi aflat?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Agrig |
![]()
|
Declaratie doamna Lasconi
![]() ![]() ![]() „Cred că ar fi un coșmar. Nu pentru mine, cât pentru toți românii. E o stare de tensiune în toată țara cum nu vă puteți imagina. Întâlnesc pe stradă oameni care plâng, se ceartă oamenii la piață, ba Georgescu, ba Lasconi. Toată lumea vorbește numai despre asta. Suntem și înainte de Sfântul Nicolae, înainte de Crăciun. Cred că o să facă implozie în societate. E deja prea mult. Eu nu vreau să comentez și nici să influențez instituțiile CCR-ului. Mi-aș dori să văd decizia bine argumentată ca să poată să o înțeleagă toată lumea de ce ar fi așa. Dar nu cred că se mai pune problema de a relua alegerile atâta timp cât deja primul tur a fost validat de CCR. Juridic nu se poate”, a afirmat Elena Lasconi. https://www.defenseromania.ro/se-anuleaza-a...ent_631493.html Asta ziceam prin 29nov "Probabil ca disperarea ca iasa Georgescu este atit de mare incit se doreste impingerea in fata a singurului candidat care ar avea sanse sa-l invinga a devenit o problema atit de presanta incit numararea voturilor e cea mai sigura manevra. Daca nici asa nu iasa lucrarea o sa ne alegem cu anularea primului tur de scrutin. Acuma cum vor face sa nu mai candideze CG iarasi e o problema ca la ce balamuc au facut i-au facut o propaganda de prima mina, televiziunile sint 0 barat!" https://forum.softpedia.com/topic/1244591-d...2#entry31191048 Acuma sa-l rezolve si pe Georgescu sa nu mai candideze! P.S. am pus si textul deoarece sint colegi care nu-mi stiu nick-ul de pe Softpedia. This post has been edited by Agrig: 6 Dec 2024, 16:49 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
România, această Coreea de Sud a Europei 😂
suntem tigrii dar nu știm |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
E urata treaba asta. Acuma, trebuia sa o lase asa, sa decida poporu' si gata. Au avut sanse peste sanse sa opreasca treaba asta din timp. Acum e mult prea tardiva. O sa iasa de rahat. Singuru' fericit, Marcel.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(maho @ 6 Dec 2024, 16:40) Au mai votat vreo 4000 dupa anunt ![]() ![]() ![]() 6 Dec 2024, 17:11: QUOTE(Merced @ 6 Dec 2024, 17:09) Nu cred ca mai candideaza! 6 Dec 2024, 17:12: Cred ca era primul in sondaje Georgescu, de au luat astia azi decizia. This post has been edited by ady77: 6 Dec 2024, 16:12 |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu sunt sigur ca o sa candideze. Dar cred ca s-a decredibilizat mai mult prin iesirea ca e treaba asta e o decizie normala. Pana si Lasconi a zis ca e aiurea, Simion zice la fel, cam toti cred ca sunt de acord.
Sa vedem cum se face, ce se face. Daca se reia de la 0, cu liste si inscrieri. Daca pe cg il mai lasa, ma gandesc ca nu. Eu as zice ca ar trebui si luat o tura pe la procuratura. Sper pe de alta parte sa nu mai apara toti iepurii daca se reiau. Probabil PNL o sa o sustina pe Lasconi de la inceput. Daca iese din schema cg, o sa fie bataie pe primele doua locuri intre Simion, Lasconi si Ciolacu. Probabil Simion intra de pe primul loc intr-un al doilea tur. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.553 Joined: 3 January 05 ![]() |
Deci se reiau alegerile fără Georgescu și în turul doi câștigă Simion la Ciolacu?
Că Simion va prelua voturile lui Georgescu și furia votanților lui! Ce-au realizat, cu anularea? This post has been edited by nasty: 6 Dec 2024, 16:26 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Merced |
![]()
|
Sa speram ca nu se lasa cu proteste in strada si alte chestii organizate pe "partizani".
Au rezolvat ca l-ar pune eventual presedinte pe Simion. Din punctul meu de vedere e tot o solutie mai viabila decat cg. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 573 Joined: 23 May 10 ![]() |
Pai parca rusia sustinea partidele extremiste, asa ziceau documentele alea secrete. In cazul asta toti cei ce au legaturi acolo nu mai trebuie lasati sa candideze la primavara.
Intrebarea urmatoare este: parlamentarele de ce nu se anuleaza? Si acolo a fost influentat votul! A stai, acolo a iesit cine trebuie… |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
Ai ocazia sa votezi din nou cu Geoană.
Poate de data asta iese. Dar stai... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
Dupa tot ce s a intamplat..si o sa se intample..parca psd la butoane nu suna asa rau.
Dati cu pietre dar eu asa vad amu la cald. Plm. This post has been edited by wolfin: 6 Dec 2024, 16:37 |
--------------------
pegas
3120
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 15:37 |