Masini renascute, Orice despre o masina refacuta
![]() ![]() ![]() |
Masini renascute, Orice despre o masina refacuta
alexblondul |
![]()
|
||
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- B 12 SVE
1986 TLX Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
alexblondul |
![]()
|
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
- B 12 SVE
1986 TLX Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|
vyorel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 February 06 ![]() |
Imi cer scuze ca am spus ca motorul e dus. Am vrut doar sa spun ca inainte de toate trebuie sa te asiguri ca ai niste CP (cai putere ) sub capota care sa-ti scoata in evidenta celelalte imbunatatiri si implicit ceva priviri ale participantilor la trafic
![]() |
--------------------
dacia
logan
- GL-06-HIB
|
|
alexblondul |
![]()
|
QUOTE(vyorel @ 5 Feb 2006, 14:41) Imi cer scuze ca am spus ca motorul e dus. Am vrut doar sa spun ca inainte de toate trebuie sa te asiguri ca ai niste CP (cai putere ) sub capota care sa-ti scoata in evidenta celelalte imbunatatiri si implicit ceva priviri ale participantilor la trafic ![]() am vreo 52 de CP ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B 12 SVE
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(alexblondul @ 5 Feb 2006, 11:52) nu iau in nume de rau nimika ... tinichigiul la care am facut-o a trebuie sa inchirieze garajul si nu ajut timp de toate reglajele asa ca in primavara ma duc sa-i mai fac o vizita ca mi-a promis ca o aduce la linie ...aproape toata caroseria a fost schimbata (usi fata-sparte , aripi fata , usa portbagaj s.a.m.d)... si sa stii ca accept orice comentariu ... imi sunt de ajutor ... si multumesc anticipar pt ele ... O fi avand s-a ta nevoie de ajustari, insa eu ma refeream la masina alba, a lui marianrec. In fine, voi sa fiti fericiti... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
alexblondul |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
- B 12 SVE
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(Muttley @ 5 Feb 2006, 16:02) O fi avand s-a ta nevoie de ajustari, insa eu ma refeream la masina alba, a lui marianrec. In fine, voi sa fiti fericiti... ![]() Tocmai ma pregateam sa-i explic ca despre harbul meu era vorba... ![]() Oricum nu stiu cum ati reusit dar eu cred ca nu as putea sa bag 80mil in dacie. Pai nu mai bine imi iau alta mai noua la banii aia? Si inca ceva.. Cum ai reusit (alexblondul) sa faci sa se potriveasca "la marele fix" capota aia de la portbagaj? |
--------------------
Dacia
1310
- GL03WWT & GL07NAT
1990, 1994 bau
|
|
alexblondul |
![]()
|
QUOTE(marianrec @ 5 Feb 2006, 17:42) Tocmai ma pregateam sa-i explic ca despre harbul meu era vorba... ![]() Oricum nu stiu cum ati reusit dar eu cred ca nu as putea sa bag 80mil in dacie. Pai nu mai bine imi iau alta mai noua la banii aia? Si inca ceva.. Cum ai reusit (alexblondul) sa faci sa se potriveasca "la marele fix" capota aia de la portbagaj? pai nu eu ... tinichigiul ... i-am lasat masina 5 luni la garaj sa mi-o faca ... el a zis ca in 2 saptamani e gata ... eu i-am zis sa nu se grabeasca ... pai cand i-am dus masina mai avea inca 2 in garaj ... cand am luat masina deja facuse 14 masini si a mea era aproape gata ... a facut-o cu rabdare ... acum ce sa zic ... sunt multumit |
--------------------
Dacia
1310
- B 12 SVE
|
|
alexblondul |
![]()
|
QUOTE(marianrec @ 5 Feb 2006, 17:42) Tocmai ma pregateam sa-i explic ca despre harbul meu era vorba... ![]() Oricum nu stiu cum ati reusit dar eu cred ca nu as putea sa bag 80mil in dacie. Pai nu mai bine imi iau alta mai noua la banii aia? Si inca ceva.. Cum ai reusit (alexblondul) sa faci sa se potriveasca "la marele fix" capota aia de la portbagaj? pai tinichigiul a facut toata munca ... secretul e in rabdare si pasiunea pentru masini |
--------------------
Dacia
1310
- B 12 SVE
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
ce masina noua poti lua cu 80 mil? nu imi ajungeau nici pt. avans la logan. oricum ii ramane lui batranul ca deja m-am saturat de figurile ei, asa ca astept loganul
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Renasterea unei dacii sport.
Am trecut-o pe 4 prezoane, si ii voi pune motor renault E6J, 1.4 L - Energy (84CP) si CV Fuego, bord CN restilizat (model camioneta diesel) si multe altele. |
--------------------
Dacia
1410 Sport
- ag-08-umu
xxx Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Bravoooo, superba masina, cred ca ti-a mancat mult timp si bani..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
alexblondul |
![]()
|
QUOTE(cei7pitici @ 6 Feb 2006, 13:51) Renasterea unei dacii sport. Am trecut-o pe 4 prezoane, si ii voi pune motor renault E6J, 1.4 L - Energy (84CP) si CV Fuego, bord CN restilizat (model camioneta diesel) si multe altele. exceptional ...nota 10 ... succes in continuare ... sa ai mare grija de ea ... este extraordinara |
--------------------
Dacia
1310
- B 12 SVE
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
cei7pitici ce culoare e aia ? e metalizata ? ai vopsit-o in cuptor ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
- ag-08-umu
|
|
alexblondul |
![]()
|
super misto culoare
|
--------------------
Dacia
1310
- B 12 SVE
|
|
alexblondul |
![]()
|
am sesizat ca orice reconditionare full rugina la Dacia costa peste 50 de milioane ... dar merita ... pentru cei care iubesc masina merita ...
|
--------------------
Dacia
1310
- B 12 SVE
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
alexblondul |
![]()
|
ai 2 variante ... ori schimbi puntea fata ... ori schimbi fuzeta
|
--------------------
Dacia
1310
- B 12 SVE
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
merci asta stiam si eu i-am intrebat pe cei7pitici nu pe tine...
si nu exista punte fata la dacia 1310.... This post has been edited by tuner: 8 Feb 2006, 00:52 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
alexblondul |
![]()
|
imi pare rau de greseala ... prostia mea ... oboseala ... aveam altceva in cap ... scuze ... oricum incercam sa te ajut nu trebuia sa te repezi la gatul meu !!!
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B 12 SVE
|
|
tuner |
![]()
|
orcum ai raspuns din auzite ma intereseaza ceva concret... cineva care chiar a facut asta....
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
alexblondul |
![]()
|
ok ... gata ... am gresit ...acum nu-mi rupe gatul
|
--------------------
Dacia
1310
- B 12 SVE
|
|
cei7pitici |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
- ag-08-umu
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
Daca tot v-ati pus pe treaba,la o insonorizare nu va ganditi?Nu cred ca este prea scump,da' isi merita banii,nu credeti?
This post has been edited by sefu_alx: 8 Feb 2006, 13:32 |
--------------------
x
y
2009
|
|
alexblondul |
![]()
|
isonorizarea merita dar trebuie sa desfaci masina ... e mai mult de munca dar merita ... buna idee ... am retinut-o si pe asta ...
|
--------------------
Dacia
1310
- B 12 SVE
|
|
alexblondul |
![]()
|
ce parere aveti despre masinuta urmatoare ... poate cineva sa-mi dea informatii despre ea ... am auzit eu ceva dar vreau sa fiu sigur ...
|
--------------------
Dacia
1310
- B 12 SVE
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
arata super galbejita ! oare cum o vira ?
|
--------------------
gaz
cazan
- gaz/porc
1980
|
|
alexblondul |
![]()
|
masina exista ... vireaza f bine ... nu pot sa zic mai multe pt ca nu vreau sa zic prostii pe care le-am auzit ...
|
--------------------
Dacia
1310
- B 12 SVE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 00:15 |