2024 Megane Sedan 4 - 1.33 EDC
![]() ![]() |
2024 Megane Sedan 4 - 1.33 EDC
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si conti la fel le am rupt pe fata. Pe spate impecabile. Dar nu asa de repede.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 19 Jan 2025, 17:18) Ouau........ Deci scot Pirelli allseasons de pe lista de to do....... Le urmaream si eu, anul asta vara, o trec cu cele de fabrica, desi,,,,,,,,6 ani? hmm, Goodyear, tinuta in garaj, anvelopele arata bine, Dar din toamna ma gandeam la allseasons si vizam Pirelli Au aparut intre timp SF3, wolfin are SF2... Eu am pe Ford, dar doar pe spate SF1 si n-am avut probleme in 3 ani si aproape 30k. O fi prins vreun lot naspa. Daca mai tineti minte, au fost cativa ani la rand probleme cu Nokianele de iarna care se dezintegrau dupa cativa ani... Dar daca nu-i Pirelli ai de unde alege: GY, Continental, Hankook, Nokian, bani sa fie Eu in locul tau as mai trage de cele vechi daca arata bine si au fost depozitate corespunzator... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(axabrt @ 19 Jan 2025, 19:52) Cluj, ai pe mașina ta sau a soției? Unde mai pui că în Cluj e acuma mai aglomerat că în București, e normal sa fie impecabile daca viteza maxima de deplasare e 20 kmh pe ford, SF2 am si ala merge 99% doar extraurban, in regim de span de multe ori mazda are Kleber, niste copii de Michellin CC, ca tot aunt acelasi grup, mi se par si alea f. ok de asemea am testat pe Clio vreo 2 ani Michelin CC2, f. multumit si de alea .. This post has been edited by cj98czh: 19 Jan 2025, 22:58 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Și eu m am gândit la allseasoane dar știti cum e...mai lovesc o bordura, mai iau o groapă, oricum trebuie echilibrate la 6 luni.
D aia până învăț să conduc, încă voi folosi cauciucuri dedicate anotimpului |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
myreno4me |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 18 May 17 ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 17 Jan 2025, 20:26) Sa o stapanesti sanatos. Fratele meu are un M4 sedan 1.5dci din 2017 pe care l-am condus destul de mult si pot spune ca la un condus sportiv (valea oltului sau dealul negru) nu am intalnit ceva sa ma sperie (nu are setari pentru directie ci doar pt raspuns motor) iar masina isi urmeaza trasa corect pentru un sedan. Nu pot spune ca este prea directa directia, dar este intuitiva pt mine. De fapt cand selectezi sport se modifica si directia, devine mai precisa, volanul "mai tare". OP, sa o folosesti sanatos ! |
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:57 |