ce facem cu cei care parcheaza aiurea?!
![]() ![]() ![]() |
ce facem cu cei care parcheaza aiurea?!
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
La o asemenea aberatie, nu mai este nimic de refolmulat. Asta e buna de "din putul gandirii".
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
Eu ma confrunt zilnic cu situatia asta. Locuiesc chiar in centrul orasului si nu exista zi in care sa nu-mi blochze cate un dobitoc intrarea in curte, desi am pe poarta doua tablite destul de mari cu "Garaj.nu parcati"...la inceput le faceam bucurii (chemat politia si dat amenzi sau desumflat rotile) ...acu' insa m-am obisnuit, nici macar nu ma mai enervez...se intampla de prea multe ori.
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(madalina @ 5 Feb 2006, 20:57) Bine...Astazi te rog sa aduci vocabularului tau un nou cuvant. Satira = Categorie estetică care ridiculizează în mod violent și caricatural moravurile sociale și cusururile omenești Pentru cei ca tine, voi pune de acum inainte ghilimelele de rigoare...desi normal nu e nevoie... Acum te intreb eu pe tine...Te-ai gandit la gradu de cretinism al intrebarii pe care mi-ai pus-o ? Chiar ti-era ca vreau vreo bomba atomica in dormitor ? ![]() This post has been edited by andu911: 5 Feb 2006, 21:05 |
--------------------
-
-
-
|
|
madalina |
![]()
|
Iar in testarea "armelor d'alea nucleare" in Romania unde este satira?
![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(madalina @ 5 Feb 2006, 21:04) Explicatie: de obicei...cu niste arme nucleare...poti rade un popor de pe fata globului...cam asta e unica solutie de a fi Romania o tara civilizata. Alti oameni. Evident ce am spus mai sus e o fabulatie. Dar sa nu ne mai plangem fiindca nu ne vom schimba. Nesimtirea se transmite din tata in fiu. This post has been edited by andu911: 5 Feb 2006, 21:10 |
--------------------
-
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Sunt destule bombe in romania : adi de vito , florin salam , ion iliescu
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Andu911 baiatule, dar stiu ca nu ti-s toti boii acasa...
This post has been edited by radian: 5 Feb 2006, 21:12 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(andu911 @ 5 Feb 2006, 21:02) Bine...Astazi te rog sa aduci vocabularului tau un nou cuvant. Satira = Categorie estetică care ridiculizează în mod violent și caricatural moravurile sociale și cusururile omenești Pentru cei ca tine, voi pune de acum inainte ghilimelele de rigoare...desi normal nu e nevoie... Acum te intreb eu pe tine...Te-ai gandit la gradu de cretinism al intrebarii pe care mi-ai pus-o ? Chiar ti-era ca vreau vreo bomba atomica in dormitor ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 5 Feb 2006, 21:11) Hai s-o luam ca voi... dupa 17 ani tara asta e intr-o mizerie mai mare, noi nu suntem in stare sa parcam ca sa nu blocam pe altu... Unora ca tine li se par lucruri marunte...dar nu vezi ca niciunu din noi nu e in stare sa le rezolve... Chiar...ia spune tu care ar fi solutia.. Eu mi-am spus parerea si chiar n-am chef sa mi-o mai comentati...spuneti-va si voi parerile ca de-aia e o tara democrata. Si mai am o mare rugaminte...pastrati-va remarcile pentru prietenii si apropiatii vostri...sau cine va permite...eu nu de-aia am intrat pe forumul asta...Nu va place ce zic...asta e...dati ignore. Sper ca acum am fost destul de clar. |
--------------------
-
-
-
|
|
madalina |
![]()
|
Solutie: crearea de locuri de parcare, amendarea drastica a celor ce parcheaza aiurea in zone unde exista parcari (asta s-ar putea face si acum), ridicarea masinii parcate neregulamentar...
Observatii: 1. daca nu te intereseaza pareruile altora, nu ai de ce intra pe un forum. 2. Pluralul de la remarca este "remarce", articulat "remarcele" This post has been edited by madalina: 5 Feb 2006, 21:26 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Sigur sigur ... si cei cu bani isi vor permite intotdeauna sa dea si politaiului ceva .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(madalina @ 5 Feb 2006, 21:23) Solutie: crearea de locuri de parcare, amendarea drastica a celor ce parcheaza aiurea in zone unde exista parcari (asta s-ar putea face si acum), ridicarea masinii parcate neregulamentar... Nu se poate...ai nevoie de un Garcea eficient...momenan nu exista. Eu locuiesc la Cucuietii din Deal...stii si a venit unu si m-a blocat...de unde sa iau eu politist sa ridice masina ? Voi tot nu intelegeti ca asta e problema de educatie si civilizatie...si nu de amenzi... Pai daca o iei asa...vine Gigi cu Maybachu si parcheaza unde vrea...si i se rupe de toate amenzile. |
--------------------
-
-
-
|
|
madalina |
![]()
|
Civilatia se face pe termen lung, pe termen scurt singura metoda legala de civilizare este amenda. Ins a nu amenda 300.000 ca ai parcat airea. Sa platesti macar 50 euro pentru parcare airea si sa vezi atunci ce frumos parcheaza oamewnii. E adevarat ca exista si problema politistilor, insa se mai schimba lucruri (desi cu viteza melcului) si aici. Vedeti topicul cu amenda pentru parcarea pe trotuar.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
[quote=madalina,5 Feb 2006, 21:23]
Solutie: crearea de locuri de parcare, amendarea drastica a celor ce parcheaza aiurea in zone unde exista parcari (asta s-ar putea face si acum), ridicarea masinii parcate neregulamentar... de acord cu tine! suparator e faptul ca in romania de azi ce zici u este o utopie... andu 911 in unele privinte are dreptate.buna crestere trebuie sa o avem cu toti,de aici pleaca lumea civilizata,conducatori mai eficienti,nivel de trai mai ridicat,etc...daca nu renuntam la badaranism,proasta educatie,etc...eu unul ma confrunt cu astfel de specimene zilnic! unde mai pui ca incultura si prostul gust e promovat pe toate posturile tv,mass-media...muzica(si acum imi vine sa-mi smulg parul din cap datorita emisiunii gen:vali vijelie,de pe prima)... ce sa invete cei din generatiile care ne urmeaza daca noi nu facem nimic ptr a promova cultura,bunul simt si anumite valori ale omului? This post has been edited by eudin_umarian: 5 Feb 2006, 21:44 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La cat esti de sictirit de RO (asta am dedus-o din satirele tale) banuiesc ca ai circulat mult pe afara ca sa ai termeni de comparatie. Probabil ai remarcat si faptul ca amenzile sistematice si blocarea masinii ca masura extrema au dat rezultate bune.
Fi convins ca nici macar unuia plin de bani nu-i convine sa plateasca amenzi aiurea. Chiar daca banii in sine nu reprezinta o problema. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Unu plin de bani nu plateste amenzi. Ala daca vrea il amendeaza el pe cap de creta.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
andu911 |
![]()
|
N-ai ma ce sa le faci...ala plin de bani e prieten cu varu lu primaru si cu generalu de la politie si orice amenda ii dai...ori nu-l doare, ori are cine sa i-o anuleze...sau daca ii iei permisu se duce si si-l ia inapoi a doua zi....Si uite asa...trece vremea...apucam 70 ani si atunci o sa vorbim tot aici pe forum despre ce trebuie sa faca copiii nostri ca sa schimbe ceva...
Tiganii furau si acum 100 ani, fura si acum...De ce credeti voi ca noi romanii ne schimbam mai repede ? Partea proasta e ca mai sunt rataciti de-astia ca noi, care isi doresc ceva mai multa civilizatie...Dar suntem in minoritate. Daca eram in majoritate, acum eram departe. Degeaba s-au deranjat unii membrii de-aici cand am fost ironic si am zis ca singura scapare e o bomba...dar cam asa sta treaba...Noi astia mai civilizati suntem prea putini si nu avem ce sa le facem celorlalti. Spre ex...sunt tigani care traiesc inca in cort, desi au vila...dar ei au vila si pun cortul langa. Deci lui nu-i place in vila, s-a invatat cu cortu. Asa si cu romanii, lor nu le place curatenia, civilizatia...le place sa arunce gunoiu pe geam, sa parcheze in noroaie, pe mijlocul strazii...etc |
--------------------
-
-
-
|
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
Eu am un marker la mine in ms mai mereu
![]() Se procedeaza in ordine la: 1. Ridicat stergatoare 2. scris un P taiat pe 2-3 geamuri 3. desumflat roti - aici inca nu am ajuns ptr ca s-a rez. cu 1-2 De cele mai multe ori a dat rezultate. cei care parcau pe locul meu si-au schimbat obiceiul. Scrisul pe masina/desumflat roti sunt nedistructive, greu de dovedit in justitie, trebuiesc martori...etc... De blocat doar o data la iesirea din parcarea unei institutii...mers la vale cu bara din spate pana la 1mm de portiera lui. in 3 min a aparut un nene care l-a chemat pe propitar... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda...oricum indiferenta este singura cale prin care acesti tarani fac chestiunile acestea si o sa le faca in continuare. Nici eu nu's de acord cu zgarierea masinii dar cu diferite semne/postere/roti sunt de acord.
De ex la mine se parcheaza pe trotuar ca e foarte mare. Si intrii pe o parte si la cot ai o alta iesire. Un "dajtapt" a parcat fix in dreptul iesirii pe la colt in dreptul unei treceri de pietoni(un jeep mare de DB)..Am vazut ca-i lasase un tip o hartie in geam cu www.parchezcaunidiot.com..peste 2 saptamani..acelasi nesimtit iarasi blocase o iesire si cineva ii ridicase stergatoarele si scrisese pe capota cu degetul Boule!...avand in vedere ca eu circul super rar perpedes ma intreb de cate ori parcheaza idiotul ala asa. Sincer daca si-ar gasi amandoua cacuciucurile dezumflate de tot credeti ca ar fi cu morala? Eu zic ca da! Atata timp cat vezi ca indiferenta e la ea acasa si ca nesimtirea se repeta in acelasi stil si cantitate trebuiesc luate si masuri mai "severe" Repet nu sunt de acord cu zgariat masina/geamuri sparte etc! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
QUOTE(Lexy @ 6 Feb 2006, 12:13) Sincer daca si-ar gasi amandoua cacuciucurile dezumflate de tot credeti ca ar fi cu morala? Eu zic ca nu, deoarece nu e moral Eu zic ca da! ![]() Doamne-fereste sa te prinda ditamai malacu' in timp ce "mesteresti" la masina lui. |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Uite idee aici: pus mana pe telefon sa vina sa-i ridice - politia da amenzi fara sa se oboseasca, oamenii isi rezolva problema.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da ovidiusoft..da in ce tara ziceai ca suntem?
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 6 Feb 2006, 13:47) O tara ... undeva ... Oricum, daca ar fi destepti si-ar face un centru de "reclamatii". Asa ca scriu aici poate citeste vreun purtator ce cashcheta (irc voit): "Puneti voi la dispozitie un nr verde de telefon si 2-3 echipaje pe sector si o sa va faceti planul la amenzi pana in 2020." Numai eu cate vad in fiecare zi... si dintre toate doar cele care ma enerveaza sunt cel putin 10. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Lexy |
![]()
|
Noi la chestia asta suntem varza vreau sa zic. Si multe altele. Am cautat in decembrie organizatii de voluntariat. Canci. Ce intradevar am gasit cei cu organiz ptr Sida in rest mai nimic...asa ca avem a looooong way to go!..din pacate.
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
eudin_umarian |
![]()
|
[quote=ovidiusoft,6 Feb 2006, 12:52]
O tara ... undeva ... Oricum, daca ar fi destepti si-ar face un centru de "reclamatii". Asa ca scriu aici poate citeste vreun purtator ce cashcheta (irc voit): "Puneti voi la dispozitie un nr verde de telefon si 2-3 echipaje pe sector si o sa va faceti planul la amenzi pana in 2020." Numai eu cate vad in fiecare zi... si dintre toate doar cele care ma enerveaza sunt cel putin 10. de acord cu tine! cashchetarilor ce ziceti?! (mirc voit si la mine) facem treaba? noi nu o sa ne mai enervam si voi o sa va faceti norma! hai nu fiti fraieri!!! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
O sa ii doara in cashketa!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
QUOTE(RainHawk @ 7 Feb 2006, 09:32) O sa ii doara in cashketa! ![]() ![]() pai si atunci cum sa mai procedam daca toate ORGANELE statului au o durere acuta undeva?!(macar si pe aia sa o aiba)... daca ne facem singuri dreptate,imediat apare o inviorae rapida a "chashketarilor",fara drept la replica din partea noastra. "hai s-o emigram in Ameriiicaca!" |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 07:21 |