Ulei potrivit, Variante?
![]() ![]() ![]() |
Ulei potrivit, Variante?
DorelusLuca |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 April 25 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2018
- IS85DOR
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Eu am pus Valvoline SynPower MST C4 5W30 care ARE norma 0720
Fata de Elf mi s-a parut ca isi schimba sunetul mai tarziu (~7k fata de 4-5 la Elf). Atat. Nu am observat nici o alta diferenta si nu prea am cum sa imi dau seama de uzura motorului. Un schimb am pus SynPower XL-III C3 care NU are norma 0720 si mi s-a parut cel mai bun STRICT dpdv sunet. Nu l-am mai pus pentru a nu risca probleme cu DPF-ul, desi ma indoiesc ca as fi avut parte de asa ceva. Edit: Ba da, am mai observat o diferenta, la frig. Cu Elf era mai zgomotos pana se incalzea motorul. Insa diferentele mi s-au parut minore, si am revenit la Elf. Cu schimb sub 10k km sunt sigur ca este OK. This post has been edited by Saint666: 16 Apr 2025, 21:49 |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
DorelusLuca |
![]()
|
Pe emag vad un ulei Shell Helix cu RN0720 cu pret normal. Dar Liqui Moli top tech 4400 cu RN 0720
1 litru 99 lei n-am inteles... Uleiul tau Valvoline imi cam face cu ochiul cred si eu ca e mai calitativ decat pisul asta de elf. Ma bucur ca nu numai eu aud scancete de la motor, insemna ca n-am innebunit. De tot. |
--------------------
Dacia
Duster
2018
- IS85DOR
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Atentie. Eu NU consider Elf ca fiind pisu. Ba chiar am in familie masini cu 1.5 dci (ce-i drept, fara DPF) care folosesc Elf si au peste 350k km si motorul merge OK.
Consider insa, ca pentru condus sportiv, km multi pe autostrada la viteze mai ridicate si km multi in oras cu mult trafic start stop exista si uleiuri mai rezistente. Insa, in conditiile astea, trebuie respectata si intretinerea corecta si schimbat uleiul la jumate din km normali. |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
De 3 ani folosesc Motul Specific 0720. Il schimb anual (circa 12.000km).
This post has been edited by robbie_ro: 17 Apr 2025, 10:12 Attached thumbnail(s) motul0720.JPG ( Size: 43.31k ) Number of downloads: 37 |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
DorelusLuca |
![]()
|
Da, multumesc, Motul cred ca e super ok, cu comanda, ca in magazine nu am gasit.
Imi cer scuze dnului Elf ca l-am facut pisu:)) |
--------------------
Dacia
Duster
2018
- IS85DOR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:06 |