Cu cine votam - partea 2
![]() ![]() ![]() |
Cu cine votam - partea 2
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.381 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Depinde ce masuri se iau, ca l-am auzit si pe Simion si pe Bolo cu "reforma administrativa", "stat suplu" etc, aici se potrivesc.
Millei in Argentina a ajuns intr-un an la excedent +0,3% intr-un an, luptandu-se si cu inflatia de 300%. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 7 May 2025, 08:01) Ar fi bine, doar ca incep cu practici vechi, nepotisme, prietenii, si alte agentii. Nu , ajungi la putere, o iei la drum cu ce ai, lasam comisii si comitzii pe mai tarziu. imbunatatesti din mers, cauti oameni cu experienta si expertiza, nu cu diplome. daca dureaza 6 luni sa te organizezi, vin celelalte alegeri peste tine, evident ca nu se vede nimic, si psd ul jubileaza |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Or sa faca ce au facut de fiecare data cand au venit "ceilalti"
Afara ai tai , ca sa vina ai mei! Adica, pentru poolimea care a deschis internetul mai tarziu: Se face rocada intre Directorul General marca PSD cu Directorul Adjunct marca PNL -uraaaaa s-a facut reforma; Sa va aduc aminte de "reforme" de genul teolog conducator de ONG la consolidari? Deci , dupa vestea ca acu vreo 15 ani ND11 si AducaiiSimioane erau cadre de nadejde la proteste, cu relatie de pretenie, ce mi se pare foarte dubios e ca AducaiiSimioane are un discurs coerent, stie ce sa zica la poolime: "Vreau să se înțeleagă că nu-s bau-bau, am intenții bune. 500.000 de oameni din aparatul administrativ local și central ar trebui să plece. Mă voi implica activ în nominalizări cheie" Cred ca ii dau astia rudotel inainte de interviuri sa nu faca spume pe acolo, dar ii reuseste; L-au invatat cum sa se exprime, sa fie calm, sa para ca stie ce zice, Calinebunu style; In acelasi timp vuvzelele usere au inceput iar sa behaie tampenii jignitoare, de genul, 41% sunt analfabeti functionali in .ro si atatia voteaza cu Simion - coincidenta?; Tampenii in masura sa indarjeasca si mai tare votantii lui AducaiiSimioane; This post has been edited by dizzy: 7 May 2025, 08:11 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
ar trebui schimbate anumite legi. Functionarii pana la un anumit nivel sa fie profesionisti, iar restul numiti politic, dar cand pleaca demnitarul sa plece si ei. Ca asa a crescut numarul de bugetari...
|
--------------------
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(YRX @ 7 May 2025, 09:01) Millei in Argentina a ajuns intr-un an la excedent +0,3% intr-un an, luptandu-se si cu inflatia de 300%. adevarat, dar a taiat de peste tot, ceea ce deranjeaza mereu. acum se pompeaza pe cei 500 de mii de bugetari pe care ii da afara simion desi e cam putin in opinia mea. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Se pot taia multe, nu numai personal. Panselute, borduri, biscuiti, terenuri de joaca in camp, sali de sport nefolosite de nimeni etc, etc... concentrare pe investitii cu adevarat importante si in rest economie libera.
De la ce vine ND11? This post has been edited by YRX: 7 May 2025, 08:46 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(axabrt @ 6 May 2025, 15:08) Întrebarea.fu că Manole s a enervat că iar ni a ieșit "cine trebuie" și ne convinge altfel sa votam cu "cine trebuie". In concluzie s a scumpit euro, fug investorii. La cat ar fi ajuns cursul euro/leu daca Manole nu cheltuia vreo 2 mld. euro in 2 zile? E nitel invers, fug investitorii (~52% din titlurile de stat sunt detinute de straini, si astia vand in draci zilele astea) -> se duce euro la cer, in ritmul asta ajunge la 6 lei. Mi se pare normal pentru o banca sa refuze sa imprumute statul la dobanzi de 6-7% in conditiile astea. QUOTE(YRX @ 7 May 2025, 09:01) Millei in Argentina a ajuns intr-un an la excedent +0,3% intr-un an, luptandu-se si cu inflatia de 300%. Da, si Ceasca platise datoriile pana in '89. Ideea nu e sa n-ai datorii. QUOTE(dizzy @ 7 May 2025, 09:10) In acelasi timp vuvzelele usere au inceput iar sa behaie tampenii jignitoare, de genul, 41% sunt analfabeti functionali in .ro si atatia voteaza cu Simion - coincidenta?; Tampenii in masura sa indarjeasca si mai tare votantii lui AducaiiSimioane; Adevarul e jignitor pentru unii care n-ar trebui sa aiba drept de vot. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(YRX @ 7 May 2025, 09:46) Nick and Delia 2011 ![]() ![]() QUOTE(maho @ 7 May 2025, 09:46) Nu a cheltuit nimic Manole. A vandut euro si a cumparat lei. This post has been edited by ady77: 7 May 2025, 08:53 |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Parca tu erai parintele econom al clubului...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
YRX |
![]()
|
Fiv-ar prescurtarile de ras...
![]() Manole chiar a facut profit - a vandut mai scump decat a luat. Sa vezi prime la BNR pentru directori... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Da maho, stiu ca inghiti toate userismele, nu e nevoie si sa semnalizezi;
Miscarea asta cu Euro la 5.5 6 7 8 lei e menita sa sperie gugustiucii sa cumpere euro scump; E asa de multa incredere in piata referitor la sansele lui Nicusor? This post has been edited by dizzy: 7 May 2025, 09:32 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
Bre, nu trebuie sa fii economist ca atunci cand te duci la casa de schimb si dai 100 euro in schimbul a 500 lei, nu ai cheltuit nimic.
BNR a dat 2 mld euro si a primit 10 mld lei la schimb. Cand se calmeaza piata, o sa dea 10 mld lei si o sa primeasca mai mult de 2 mld de euro, daca Manole e destept asa cum cred eu ca e. |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Decât că dacă faci asta cu 2 miliarde de euro, iese ceva acolo.
5% înseamnă o suta de milioane de euro. Eu daca fac manevra asta cu 2 mii de euro nu prea mă îmbogățesc |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Pai Nicusor flutura catusele, deci nu i departe
![]() Bine, catusele erau din alea cu pufulet roz |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
pt useristul lipsit de gandire critica:
BNR a cumparat lei cu valuta; Nu a aruncat banii la gunoi, 'ntelegi?! Poate va pierde BNR niste bani , poate nu, dar nu a aruncat 2mld de euroi la gunoi; Daca a vandut ieri 2mld euro cu 5,1, si va cumpara 2mld euro la 4.95, cand iese Nicusor presedinte, cat va "pierde" BNR? asa-i ca-i greu?! Bajetii care "stie", au vandut ieri EURO si vor cumpara cand iese Nicusor presedinte, peste 12 zile Nu exista nici un motiv serios de panica nationala, sa ardem femeile si sa ducem fantanile in munti; Doar aia slabi de inger pun botul la nebuniile presei puse pe senzational; Peleneii-ii vor vota cu ND11, multi dintre pesedei vor vota cu ND11, vor veni in plus peste juma de milion de votanti noi, de speriati ca iese dilimache; Probabil ca si multi dintre votantii lui Ponta, vor vota cu ND pt ca multi nu il suportau pe Crinul ofilit; This post has been edited by dizzy: 7 May 2025, 11:29 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 7 May 2025, 10:50) Bajetii care "stie", au vandut ieri EURO si vor cumpara cand iese Nicusor presedinte, peste 12 zile Bajetii aia mai asteapta vreo 3 zile, sa i vanda cu 5.4. In rest , sunt si multe speculatii. Eu , daca mi am facut o hala de productie, e gata si trebe sa incep productia, nu ma opresc acum ca va iesi Simion. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
maho |
![]()
|
@dizzy: Daca la mine te referi, cred ca ultima oara cand ai donat au uitat aia sa-ti scoata branula la timp, si au golit instalatia: nu-s userist, nu-s partinic.
Cu iesitul euro din tara, se face mult mai rapid decat cu intrarea; stabilitatea (urmarita de investitori) nu se castiga de azi pe maine. Asa, din gura, e simplu cu calculele teoretice, da' volumele de ieri (cand se vindeau t.s. la foc automat, mai ales alea cu scadenta mai mare) erau f. mari, pe cand la ora asta "stabilizarea" (deci contrapartea la cumparare) e pe volum mic. @bgd: mai greu cu gasitul fortei de munca. This post has been edited by maho: 7 May 2025, 11:18 |
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
da, corect , merci ca mi-ai adus aminte ca se cam apropie perioada de donat;
probabil ca in mintea ta e rusinos sa donezi sange; in rest , aia e, nu poti mai mult, macar ai putea sa admiti ca esti userist, ca nu-i lucru de rusine! Daca vreti sa fie panica, aia o sa aveti, dar sa nu va mirati pe urma de rezultat; Daca ND nu intelege ca mai are o saptamana sa iasa in mijlocul oamenilor, sa explice ce are de gand sa faca, sa comunice cu fostii adversari decenti si sa incerce sa atraga electoratul lor de partea lui, atunci asta e; Daca alege sa ramana cu imaginea aia de birocrat , ascuns dupa hartiuta cu numar de inregsitrare, va fi naspa; Daca se va prezenta decent la TV, privind in ochi pe ceilalti, renuntand la privirea de hamster alergat de pisica, are sanse; Daca o iesi dilimache, asta e, om suporta 5 ani; Avem un diliu la Casa Alba, am mai avut nebuni si aici, o sa supravietuim; Si-asta o sa treaca! This post has been edited by dizzy: 7 May 2025, 11:39 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
maho |
![]()
|
Unora degeaba li se explica, inteleg tot ce vor ei, exact ca tine. N-am zis ca ar fi rusinos sa donezi, da' asta ai vrut/putut sa intelegi.
|
--------------------
Dacia
1310
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 7 May 2025, 10:50) pt useristul lipsit de gandire critica: BNR a cumparat lei cu valuta; Nu a aruncat banii la gunoi, 'ntelegi?! Poate va pierde BNR niste bani , poate nu, dar nu a aruncat 2mld de euroi la gunoi; Daca a vandut ieri 2mld euro cu 5,1, si va cumpara 2mld euro la 4.95, cand iese Nicusor presedinte, cat va "pierde" BNR? asa-i ca-i greu?! Bajetii care "stie", au vandut ieri EURO si vor cumpara cand iese Nicusor presedinte, peste 12 zile Nu exista nici un motiv serios de panica nationala, sa ardem femeile si sa ducem fantanile in munti; Doar aia slabi de inger pun botul la nebuniile presei puse pe senzational; Peleneii-ii vor vota cu ND11, multi dintre pesedei vor vota cu ND11, vor veni in plus peste juma de milion de votanti noi, de speriati ca iese dilimache; Probabil ca si multi dintre votantii lui Ponta, vor vota cu ND pt ca multi nu il suportau pe Crinul ofilit; Off daca iese dilimache la aia de au vândut euro pe lei o sa le para rău. Adică o să rămână cu leii, că așa e ei destepti |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dizzy |
![]()
|
DACA iese, dar eu zic ca iese Nicusor, am si pus pariu pe asta, cu colegu' Adi ;
This post has been edited by dizzy: 7 May 2025, 12:10 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.381 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
si ce ai sa faci?
vox populi....... |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
Nu mai iese...
George Simion recunoaște că locuințele promise la doar 35.000 de euro erau o strategie de marketing: „Nu mai eram unde suntem astăzi Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/alegeri-prezidentiale...-astazi-3230527 Informațiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 12:09 |