Cu cine votam - partea 2
![]() ![]() ![]() |
Cu cine votam - partea 2
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pesedeul (prin gura reprezentantilor si a candidatului lor
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 8 May 2025, 13:39) Cine suntem noi sa stabilim locatia constructiei unui spital privat? Daca ei au considerat ca acolo trebuie construit? Nu trebuia sa il faca acolo ca sa nu fie atacat Nicusor Dan in campanie? QUOTE(maho @ 8 May 2025, 13:41) Pesedeul (prin gura reprezentantilor si a candidatului lor ![]() Bre, poti alege sa te duci la spitalul ala sau nu. Sa stii ca spitalele astea private au contracte cu casa de asigurari de sanatate si poti merge si gratuit la ele, pe baza acelorasi documente cu care te prezinti la spitalul de stat, dar in cu totul alte conditii. Pai sa zica Nicusor si o sa ii dau dreptate, ca doar nu contrazicem evidenta... |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Multumesc!
Am un an greu, bac (-facultate) si capacitate. This post has been edited by ady77: 8 May 2025, 12:59 |
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.214 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maho @ 8 May 2025, 13:41) Pesedeul (prin gura reprezentantilor si a candidatului lor ![]() Ideea de baza este ca nu conteaza ce voiau aia sa construiasca acolo Putea sa fie circ, salon de masaj erotic sau cazino ND trebuia sa respecte o DECIZIE DEFINITIVA a instantei Atit.... Asta nu ma impiedica sa-i dau suie lu Mimion.... |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 8 May 2025, 13:49) Sa stii ca spitalele astea private au contracte cu casa de asigurari de sanatate si poti merge si gratuit la ele, pe baza acelorasi documente cu care te prezinti la spitalul de stat, dar in cu totul alte conditii. Deci daca ma duc la Sanador cu bilet de trimitere de la m.f. (care de obicei nu e pt. un anumit spital, ci pt. o anume specializare) e moca? ![]() L.e.: cand m-am dus la dr. care mi-a vazut melanomul si m-a trimis urgent la chirurgie (tot privat, tot fara c.n.a.s.), mi s-a pus din start in vedere ca nu lucreaza cu Casa de asigurari de sanatate (cred ca e si afis in privinta asta). Sunt multi asa, oare de ce? This post has been edited by maho: 8 May 2025, 13:25 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(maho @ 8 May 2025, 14:20) Deci daca ma duc la Sanador cu bilet de trimitere de la m.f. (care de obicei nu e pt. un anumit spital, ci pt. o anume specializare) e moca? ![]() Eu tocmai mi-am facut un itp, ca sunt si eu batran, ghici ce? Am fost doar la privat, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. |
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.214 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu's ce sa zic
In alte localitati privatu o lucra si pro bono Io n-am prins asa ceva Chiat dac au contract cu casa, in ce-l mai bun caz obtii o oarecare reducere Dar in general nu deconteaza nimic, asa ca paltesti tot |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
ady77 |
![]()
|
Am fost la medicina interna: ecograf, ekg, analize, endoscopie. Au sesizat ceva probleme la glanda tiroida si au zis ca ar fi bine sa fac un control endocrinologic. Doar ca nu au contract cu casa. Am luat alt bilet de trimitire de la medicul de familie pe baza scrisorii medicale. M-am dus la alta clinica, iarasi analize, ekg, control glanda. Totul gratuit. Am platit doar 2 analize care nu erau acoperite de contractul cu casa de sanatate. |
--------------------
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.797 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu mai fac analize la privat, gratuit prin medic de familie. Mai ales la copii ..program flexibil.
Dar problema se pune de fonduri..cand au cand nu au. Dar dam in altele...sa nu ajungem ca in alte state....unde asig nu acopera tot iar gratuit nu exista (impropriu zis ca tot platesti impozit..cass..etc) This post has been edited by wolfin: 8 May 2025, 15:31 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ady77 |
![]()
|
Gratuit, e un fel de a spune, platesc CASS ca angajat, la dividende si pe PFA.
![]() |
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(miki @ 8 May 2025, 14:32) Nu's ce sa zic In alte localitati privatu o lucra si pro bono Io n-am prins asa ceva Chiat dac au contract cu casa, in ce-l mai bun caz obtii o oarecare reducere Dar in general nu deconteaza nimic, asa ca paltesti tot In bucuresti nu lucreaza pro bono, dar deconteaza cu CNSAS. La regina maria sunt experientele mele. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.797 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Anumite interventii. Si nasterea e decontata ...de ex...partial...
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(miki @ 8 May 2025, 14:18) Ideea de baza este ca nu conteaza ce voiau aia sa construiasca acolo Putea sa fie circ, salon de masaj erotic sau cazino ND trebuia sa respecte o DECIZIE DEFINITIVA a instantei Atit.... Asta nu ma impiedica sa-i dau suie lu Mimion.... Ezapt. Se pot face analize decontate, dacă ai statut de asigurat. Nu e nimic moka, plătești asigurare. This post has been edited by dizzy: 8 May 2025, 17:42 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(miki @ 8 May 2025, 14:18) Ideea de baza este ca nu conteaza ce voiau aia sa construiasca acolo Putea sa fie circ, salon de masaj erotic sau cazino ND trebuia sa respecte o DECIZIE DEFINITIVA a instantei Atit.... Despre asta e vorba, cum ar zice Dilimache ![]() 8 May 2025, 18:06: Ce avem noi aici? https://www.facebook.com/share/15KyRx3GNq/ This post has been edited by ady77: 8 May 2025, 17:06 |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Nu știu mie mi a apărut așa...
This post has been edited by axabrt: 8 May 2025, 17:28 Attached thumbnail(s) IMG_20250508_182719.jpg ( Size: 521.93k ) Number of downloads: 132 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ady77 |
![]()
|
Ma uit la reacția pe Facebook a unor proeuropeni la adresa votanților lui George Simion și ma întreb care sunt extremiștii?
This post has been edited by ady77: 8 May 2025, 18:17 |
--------------------
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Nu stiu ce FB ai tu, dar din câte zoaie agramate, cu iz de mahala am văzut în ultimele luni pe la comentariile politice, numai proeuropene nu erau.
O spun cu mâhnire, pe de o parte, tristețe pe de alta, dar mai ales cu frică. Pentru că e doar un pas, funcție de rezultatul votului si investirea premierului, până-si iau țara înapoi. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Tara a fost întotdeauna a lor stai liniștit.
Doar că pe timpuri nu aveau Facebook tic tac și telefon cu camera |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(ady77 @ 8 May 2025, 18:17) Ma uit la reacția pe Facebook a unor proeuropeni la adresa votanților lui George Simion și ma întreb care sunt extremiștii? Amenintari cu moartea? Injuraturi de familie? 8 May 2025, 19:29: QUOTE(ady77 @ 8 May 2025, 12:26) Se vede ca am imbatrinit ca ma abtin sa ii raspund. Eu sunt multumit ca am examen de capacitate anul asta. ![]() Poti sa incepi cu scuze sau sa accepti ca ai gresit. 8 May 2025, 19:32: QUOTE(einstein1984 @ 8 May 2025, 12:39) Asta a facut intodeauna. This post has been edited by IRONICK: 8 May 2025, 19:32 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
QUOTE(ady77 @ 8 May 2025, 19:22) Politicienii, da. Însă cei de până acum aveau interes ca țara să doarmă, ca ei să-și poată face interesele în liniște. Acum însă vremurile se schimbă, tare mi-e frica că vor fi mari frământări. Grobienii abia așteaptă să li se dea nas. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
axabrt |
![]()
|
Știi ce e cu adevărat nasol
Iliescu e bătrân mai are puțin și face suta. Și nici mineri nu.mai avem. In rest tovarăși, stați liniștiți la locurile voastre. 8 May 2025, 20:09: Hint. Știi de ce Iliescu. Și de ce minerii. P aia cu firul roșu o știi? Așa că nu văd de ce atâta panica acuma , Man. Pe bune. Poate să prindă la ăștia născuți în 2000. Eu îs imun This post has been edited by axabrt: 8 May 2025, 20:09 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 8 May 2025, 20:24) Scuze ar trebui sa iti ceri tu pentru postarea asta QUOTE(IRONICK @ 8 May 2025, 09:33) Si de gresit nu am gresit. Ai pus tu o poza si aia reprezinta adevarul. Pun si eu o poza, cred ca bate poza ta. Chiar 2 ![]() 496674691_667672126232550_5417164051306431529_n.jpg ( Size: 187.5k ) Number of downloads: 103 WhatsApp_Image_2025_05_07_at_20.13.26.jpeg ( Size: 33.49k ) Number of downloads: 96 Ia cu paine, pofta mare Screenshot_2025_05_08_213052.png ( Size: 126.82k ) Number of downloads: 87 This post has been edited by ady77: 8 May 2025, 20:32 |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Este o extindere, nu ceva nou. Asta am sustinut de la inceput. Extinderea unei sectii.
O instanta de judecata nu poate sa oblige un primar sa incalce legea. Ea nu a judecat etapele prin care trebuie sa treaca o autorizatie. Si intrebarile din comentarii nu le pui? Sa folosesti niste copii in scop politic mi se pare abject. Sa repeti ce au zis aia, si mai rau. O persoana care sustine o cauza, o face tot timpul. Nu se sesizeaza la stimuli aruncati aiurea in presa. This post has been edited by IRONICK: 8 May 2025, 20:42 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GBX |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 8 May 2025, 20:08) Știi ce e cu adevărat nasol Iliescu e bătrân mai are puțin și face suta. Și nici mineri nu.mai avem. In rest tovarăși, stați liniștiți la locurile voastre. <span class='edit'>8 May 2025, 20:09:</span> Hint. Știi de ce Iliescu. Și de ce minerii. P aia cu firul roșu o știi? Așa că nu văd de ce atâta panica acuma , Man. Pe bune. Poate să prindă la ăștia născuți în 2000. Eu îs imun Dacă reformulezi în limba română, încerc să răspund. Poate nu am exercițiul dialogului pe forum, dar chiar nu înțeleg ce-mi spui. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
ady77 |
![]()
|
Iti acord onoarea sa le pui tu.
Cel mai bine a zis miki QUOTE(miki @ 8 May 2025, 14:18) Ideea de baza este ca nu conteaza ce voiau aia sa construiasca acolo Putea sa fie circ, salon de masaj erotic sau cazino ND trebuia sa respecte o DECIZIE DEFINITIVA a instantei Atit.... hotararile judecatoresti se executa, nu se discuta. Daca si ca primar nu a avut curaj sa nu respecte hotararile judecatoresti, daca o sa ajunga presedinte ce asteptari sa am? This post has been edited by ady77: 8 May 2025, 20:46 |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Hotararile judecatoresti de la noi? Cu judecatori corupti?
Adica trebuie sa respecte o hotarare incalcand el alte legi. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 8 May 2025, 21:37) Recomand lecitina, uiti de dimineata pana seara QUOTE(IRONICK @ 8 May 2025, 09:56) Ca s-a lamurit, cladirea nu era clinica de oncologie, ci de fapt de birouri. [attachmentid=1628163951] 8 May 2025, 21:46: QUOTE(IRONICK @ 8 May 2025, 21:45) Hotararile judecatoresti de la noi? Cu judecatori corupti? Adica trebuie sa respecte o hotarare incalcand el alte legi. Tu vorbesti serios? This post has been edited by ady77: 8 May 2025, 20:46 |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 19:41 |