Cu cine votam - partea 2
![]() ![]() ![]() |
Cu cine votam - partea 2
cristic1982 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 9 May 2025, 10:34) Trebuie depusa declaratie pentru a fi asigurat prin optiune, asta e solutia. Orice contabil iti spunea acelasi lucru. Contabilii... tre' sa manance si gura lor ceva, cum bine zici, doar ca nu fac ei legile: QUOTE Oamenii care au doar venituri extrasalariale al căror cuantum total (net sau brut) în 2025 e cel puțin egal cu 24.300 de lei nu se pot asigura la sistemul asigurărilor sociale de sănătate în anul 2025 pentru veniturile obținute în 2025 fiindcă autorul OUG 128 din 2024 nu a anticipat sau a ignorat faptul că eliminerea declarației estimative din pix fără actualizarea altor prevederi din Codul fiscal și Legea Sănătății va lăsa neasigurați la sănătate acești oameni. forma actualizată a articolului 222 alineatul 3 din Legea 95 din 2006: (1) Sunt asigurați, potrivit prezentei legi: (3) Persoanele prevăzute la alin. (1) care se încadrează în categoria celor care realizează veniturile prevăzute la art. 155 alin. (1) lit. ![]() Articolul spune că persoanele fizice cu venituri extrasalariale atât cele pentru care e obligatorie plata CASS (despre care am scris în articol, cu venituri anuale cel puțin egale cu 6 salarii minime pe an), cât și cele fără venituri fiscalizate sau cu venituri anuale sub 6 salarii minime brute pe an dobândesc calitatea de asigurat la sistemul asigurărilor sociale de sănătate de la data depunerii următoarelor declarații: D 112 e cea la care se referă articolul 147 alineatul 1 din Codul fiscal. Atenție! Nu e vorba despre declarația unică, ci despre declarația 112 completată de plătitorul de venit prin care reține la sursă și virează la Fisc lunar CASS (și CAS și impozitul pe venit) pentru persoanele fizice care obțin venituri cel puțin egale cu 12 salarii minime brute pe economie dintr-o singură sursă. declaratia unica prin care se asigura oamenii ce venituri din activități independente – articolul 174 alin. (3) din Codul fiscal. declarația unică prin care se asigură optional oamenii fara venituri fiscalizate – articolul 180 alin. (3) din Codul fiscal. Nicio prevedere din articolul 222 alineatul 3 din Legea Sănătății nu-i vizează pe cei care au doar venituri extrasalarile fără activități independente, cel puțin egale în cuantum anual cu 6 salarii minime brute pe economie. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu nu am inteles aseara de ce mama copiilor lui Nicusor Dan s-a prezentat ca fiind sotia lui.
De ce nu a zis: sunt concubina lui Nicusor Dan? Ii era rusine sau ce? Daca ei considera ca e doar o hartie ar trebui sa isi asume. |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Si-o fi gasit timp sa faca nunta ieri;
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(maho @ 9 May 2025, 11:03) Din punctul meu de vedere solutia era simpla si logica. Nu aveai cum sa te asiguri decat depunand o declaratie la ANAF, cel mai aproape de speta ta, era aia fara venituri. Oricum din cauza legislatiei nu ma ocup de pfa-uri. Imi mai ajut prietenii la intocmirea declaratiilor pe baza informatiilor furnizate de ei, dar nu imi asum raspunderea. This post has been edited by ady77: 9 May 2025, 10:14 |
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 9 May 2025, 09:43) Ori ai tu un internet mai special, ori esti troll. Daca m-ar intreaba cineva, de-o vreme incoace, si tu iti faci aparitia doar in perioadele electorale, deci... stii ca FB iti arata doar rage baituri, fiecare cu bula lui 9 May 2025, 10:31: QUOTE(dizzy @ 9 May 2025, 09:47) pai daca ai fb, inst tt, alea iti arat ce vrei sa vezi tu; mie imi arata ode ridicate lui Nicusor, imi arata picturi cu Nicusor si Madalina , zici ca e congresul al 14-lea; gen: https://www.facebook.com/photo/?fbid=994429...204820809569114 comentarii: Ce complicitate frumoasa vedem acolo! Si in acelasi timp speranta noastra. Ei stiu ça dezbaterea a fost un succes. BRAVO! Nicușor Dan la înălțime!! Există speranță!!Simioane, iț gon!! Mirabela o cheama. This post has been edited by einstein1984: 9 May 2025, 10:31 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 9 May 2025, 11:11) Nu aveai cum sa te asiguri decat depunand o declaratie la ANAF, cel mai aproape de speta ta, era aia fara venituri. ![]() Nu mai insist, ca oricum nu vreau sa fiu asigurat, am mai explicat de ce. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 9 May 2025, 10:43) Daca m-ar intreaba cineva, de-o vreme incoace, si tu iti faci aparitia doar in perioadele electorale, deci... Ai dreptate, dar din cauza anularii turului 2 a trebuit sa mai zabovesc ![]() ![]() ![]() Dupa ce se termina alegerile ne mai vedem in 2030 ![]() Tot troll eram si inainte de turul 2 din decembrie dar atunci nu mi-a aparut nimic. This post has been edited by ady77: 9 May 2025, 12:45 |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 9 May 2025, 09:57) eu am una in spate pentru sedintele pe zoom ![]() IMG_20250506_WA0089.jpg ( Size: 33.95k ) Number of downloads: 273 This post has been edited by IRONICK: 9 May 2025, 11:20 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
La tine ar trebui si niste agheasma, nu e suficienta icoana
![]() |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(miki @ 9 May 2025, 08:46) Asupra judecatorilor din speta discutata exista vreo suspiciune? Intre timp a fost vre unul condamnat, sau macar cercetat pentru coruptie? Daca ai informatii despre asta ... da-le s avada si ochisorii nostrii. Nu are importata pentru speta discutata daca in romania exista SI judecatori corupti Si referitor la a doua parte, DA trebuie s arespecti o hotarire definitiva a instantei In romania aceste hotariri au putere de lege. Nu exista hotarire definitiva/inatacabla care sa fie ilegala sau sa incalce alte legi Imoral....poate Interpretind legea intr-un fel ne natural...poate Ocolind anumite legi...iar poate Dar ilegala sau s aproduca actiuni ilegale..... NU Hotul neprins este judecator cinstit. This post has been edited by IRONICK: 9 May 2025, 11:19 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
mark.jpg ( Size: 30.47k )
Number of downloads: 298
Eu plec din tara si la alegeri votez cu aur ca sa va fac in sâc! ![]() This post has been edited by dizzy: 9 May 2025, 13:42 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
ady77 |
![]()
|
Votam masiv George Simion, apoi cei din tara pleaca afara si aia de afara se intorc
![]() |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Screenshot_2025_05_09_15_57_44_925_com.android.chrome_edit.jpg ( Size: 125.09k )
Number of downloads: 236
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.793 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e comic penyru persoanele cu dizabilitati
This post has been edited by wolfin: 9 May 2025, 17:28 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Din păcate oricum am vota...tot prost iese!
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Aici nai dreptate.
Daca soros cumpăra anumiți politicieni atunci Maricica din vale nu contează cu cine votează Și vântul adie de la Bruxelles, ai noștri s au aliniat, sunt așa fraieri că nici bani n au primit. Decât Georgescu |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ady77 |
![]()
|
Care veniti?
495339712_1873110220114168_5073625435673517483_n.jpg ( Size: 67.98k ) Number of downloads: 177 |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Du te tu ca ești aproape
https://www.libertatea.ro/stiri/case-35-000...ca-pret-5298697 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 23 May 10 ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 9 May 2025, 10:45) Dar daca asta vrea boborul, hai sa dau boborului ce merita, votez simion. Aveti credite? Succes. N-ai tu credit, superb! Dar are restaurantul unde mananci, doctorul la care te duci, service-ul unde-ti repari masina, fermierul care-ti face mancarea. Tot la noi pe factura vine creditul lor. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai soluția e simpla, nu mai te duci la restaurant, la doctor , repari singur mașina și îți produci mâncarea. eventual nu mai conduci și nu mai mănânci.
Așa economia va fi maxima și te vei putea bucura fara griji de banii economisiți și de cursul leu euro de 6 lei |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 10 May 2025, 06:24) Aici nai dreptate. Daca soros cumpăra anumiți politicieni atunci Maricica din vale nu contează cu cine votează Și vântul adie de la Bruxelles, ai noștri s au aliniat, sunt așa fraieri că nici bani n au primit. Decât Georgescu soros cumpara politicieni, ca pe maricica nu poate sa o cumpere si sa o pacaleasca <span class='edit'>10 May 2025, 09:52:</span> QUOTE(ady77 @ 9 May 2025, 10:06) Eu nu am inteles aseara de ce mama copiilor lui Nicusor Dan s-a prezentat ca fiind sotia lui. De ce nu a zis: sunt concubina lui Nicusor Dan? Ii era rusine sau ce? Daca ei considera ca e doar o hartie ar trebui sa isi asume. ca orice aurist de seama, te iubeste grija de persoana lui asa-i romanu' pur, uraste tot in jurul lui daca el nu are, si vecinul lui trebuie adus la acelasi nivel si stie el mai bine cum trebuie sa isi traiasca viata vecinul lui This post has been edited by IRONICK: Yesterday, 09:52 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
aur decât susține familia tradițională, nu lgbt sau gay sau ce mai susține usr ul. Aci e o diferență mare de abordare și întotdeauna unii vor fi de o parte sau de cealaltă, și foarte greu de schimbat taberele.
Eu de exemplu sunt de acord aici că Nicușor a greșit trebuia să prezinte situația drept uniune consexuala și totul era ok |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
de ce trebuie sa isi explice viata? sau sa o incadreze pe a altora?
de ce pe unii ii iubeste grija de altii? ca asta este definitia fanatismului, a oamenilor inchisi la minte si lipsiti in totalitate de toleranta nu mai bine sa isi vada fiecare de viata lui? ti-e frica ca o sa se iubesca copii tai in fund, da-i o educatie sanatoasa si nu vor face asta This post has been edited by IRONICK: Yesterday, 11:36 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 10 May 2025, 11:35) ti-e frica ca o sa se iubesca copii tai in fund, da-i o educatie sanatoasa si nu vor face asta pai parca iubitul in fund nu tine de educatie, ci de natura Nu asa comentati peste tot? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
De acord, daca ești gay nnare treabă cu educația are treabă cu înclinația
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 10 May 2025, 12:32) Mie nu imi pasa ce comenteaza lumea. Ii las pe altii sa isi bage nasul in fundul lor. 10 May 2025, 15:03: QUOTE(bgdrenault @ 9 May 2025, 07:24) Asta cu mucii zic sa o lasam naibii, unii mai bem o cafea ,,,,,,, daca stai la semafor 80 de secunde si te uiti dreapta stanga , fata , spate, uimirea nu are limite, cate unghii isi baga in nas si urechi, cum ulterior si le admira, si le miros, mai baga degetele in gura.....vomiti instant In rest, continuati Nu trebuie sa stai la semafor. Poti face asta si tras pe dreapta. IMG_20250510_160002.jpg ( Size: 382.93k ) Number of downloads: 33 This post has been edited by IRONICK: Yesterday, 15:03 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Of cu ăla nu vrea, nici cu ălălalt. Rămâne pe afara.....Victor Ponta explică de ce nu a mai anunțat cu cine votează în turul doi al alegerilor prezidențiale: „Simion mi-a înjurat alegătorii. Nu vreau să fie președinte cu mâna mea”
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 22:48 |