Cu cine votam - partea 2
![]() ![]() ![]() |
Cu cine votam - partea 2
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
![]() https://www.facebook.com/letitia.rigla.5/vi...705523672133048 QUOTE(sorin1983 @ 10 May 2025, 20:11) nicusor ar trebui sa mai vada si de atributiile de la primaria bucale... nu de alta dar cam toate sunt in aer, mai ales cmteb Are atributiile delegate, nu este nimic in aer.This post has been edited by IRONICK: 10 May 2025, 21:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 10 May 2025, 12:35) de ce trebuie sa isi explice viata? sau sa o incadreze pe a altora? de ce pe unii ii iubeste grija de altii? ca asta este definitia fanatismului, a oamenilor inchisi la minte si lipsiti in totalitate de toleranta nu mai bine sa isi vada fiecare de viata lui? ti-e frica ca o sa se iubesca copii tai in fund, da-i o educatie sanatoasa si nu vor face asta Tu ești definitia analfabetului funcțional. Citești, dar nu pricepi. Daca nu vor sa se căsătorească, nu e problema mea. Dar sa își spună corect concubini, nu soți. Totuși când ai schimbat ținta la. pupat? Nu pupai la Lasconi și scuipai la Nicușor? S-a schimbat ordinul? |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Repet, de ce te intereseaza cum isi spun ei. Ei se baga in familia ta? Nu, evident. Toleranta lipsa sau ura.
https://www.facebook.com/tiberiucodorean/vi...51154795531457/ Vorbesti de parca esti PSD/AURist. Ca numai aia nu au capacitatea sa inteleaga ce inseamna o parere, o critica. De orice fel. Nu au capacitatea sa inteleaga ce este o variatie. Pentru ca la ei inseamna pupat, lins, scuipat. Tine de vocabular. This post has been edited by IRONICK: 10 May 2025, 21:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Oricum ai report.
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Normal cam am report.
Da report si la astea: https://www.facebook.com/victor.duma/videos...07148822665653/ Asta este definitia partidelor extremiste, nu suporta nici macar o critica a unei persoane. Liderii lor se asteapta sa fie laudati da toata lumea. Si cine nu este de acord, sa fie pedepsit. Cu forta sa fie inlaturat. Sa se dea o lege sa fie iubit conducatorul. Cine este impotriva lui, la puscarie. Screenshot_2025_05_10_22_41_50_232_com.android.chrome_edit.jpg ( Size: 963.9k ) Number of downloads: 162 Si apropo de violenta AUR. Screenshot_2025_05_10_22_56_21_895_com.android.chrome_edit.jpg ( Size: 452.74k ) Number of downloads: 166 This post has been edited by IRONICK: Yesterday, 11:35 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 10 May 2025, 20:57) Are atributiile delegate, nu este nimic in aer. Si merge treaba? Pai inseamna ca nu ne mai trebuie primari 2 luni alegeri, una concediu de odihna, mai taiem un post bine platit, ce zici? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 10 May 2025, 21:05) QUOTE(IRONICK @ 10 May 2025, 21:42) Off e.mai grav. Nu e.ordin, e lege deci... Io zic sa ne iubim cu toții dar în cadru.legal. Cu hârtii adică (Știți povestea cu prima soție ... și ea se iubea cu amantul zic, macar in fata bisericii nu era ok) |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
https://www.facebook.com/Ramonaursu9/videos...66588463863056/
Cum fuge George de alegatori. Si cica vrea presedinte. 11 May 2025, 08:21: QUOTE(bgdrenault @ 11 May 2025, 07:00) Si merge treaba? Pai inseamna ca nu ne mai trebuie primari 2 luni alegeri, una concediu de odihna, mai taiem un post bine platit, ce zici? img_1_1746944448888.jpg ( Size: 234.63k ) Number of downloads: 166 11 May 2025, 08:46: Suna o bătrână la Realitatea Tv: -Alo, Realitatea? Am o știre pentru dvs. -Da doamnă, care e știrea? -Pisica mea a fătat 5 pisoi. -Bine doamnă, dar nu e nicio știre, pisicile fată mai mult de 5 pisoi.. -Nununu...stați să vedeți, că din momentul în care au fost fătați au început să vorbească.. -Adică să miaune.. -Nununu..să vorbească cu glas omenesc! -Păi și ce ziceau? -Ziceau „Votați George Simion! Turul 2 înapoi!” -Oooo doamnă, asta e chiar o știre, aveți grijă de pisoi și pisică, venim cât se poate de repede... Vin ăia peste 2 zile -Ia doamnă, unde e pisica, unde sunt pisoii? Îi duce baba la culcușul pisicilor. Unul dintre pisoi salta capul și zice: -Votați Nicușor Dan! Încep și ceilalți pisoi -Votați Nicușor Dan! -Doamnă! Ați zis că vorbeau că votați George Simion, turul 2 înapoi! -Da dom’le, dar asta era alaltăieri, între timp au făcut ochi... This post has been edited by IRONICK: Yesterday, 08:46 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Cam pueril, frate , cam pueril bancul
11 May 2025, 09:17: QUOTE(IRONICK @ 11 May 2025, 08:09) Pereche faina, barbat bine, ba, iat ea, footomodel This post has been edited by bgdrenault: Yesterday, 09:17 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Am alt banc: https://www.facebook.com/mihaicristianmatea...50692091142562/
img_1_1746948290958.jpg ( Size: 234.02k ) Number of downloads: 138 This post has been edited by IRONICK: Yesterday, 11:39 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
Pana la urmă când vine vorba de declarația de avere nu e soție, e concubina și nu are rubrica pentru a trece și averea doamnei.
În campania electorala e soție https://www.facebook.com/share/v/18yFHtNZFC/ |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pi stai, eu înțeleg să fie concubină , pardon parteneră, un an, doi, trei patru cinci până se cunosc din toate punctele de vedere.
Dar sa stai langa unul mai mult și fără acte deja e ceva duios, pardon dubios rău. Eu înțeleg că căsătoria presupune (teoretic) niste chestii că am fost căsătorit de mai mult ori si daca s a întâmplat ceva nu mă impurificat nimeni sa divorțez sau sa o iau de la capăt. Daca am găsit pe una cu care am considerat eu că mă înțeleg la momentul x+ 2, 3 ani mi s a părut normal sa o iau de soție. Mie nu mi place conculimbajul asta e prea mult. Poate de aia ND e in partidul ăla de ghei |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
Daca nu te casatoresti, faci cativa copii si iti cumperi bmw suv (sh, ca decat fraerii il cumpara de nou) , esti ultimul om. Astea sunt valorile balcanicilor. Si obligatoriu sa barfesti. Vecinul, autoritatile, toti sunt niste prosti.
This post has been edited by IRONICK: Yesterday, 16:01 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
Sa scriem sa inteleaga si Ironick, omul nu s-a insurat ca nu fie nevoit sa o treaca si pe ea pe declaratia de avere. Oare avea ceva de ascuns?
|
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
N au avut timp....oameni ocupați nu că alții.
Întrebați când urmează să se cunune religios, Nicușor Dan și Mirabela nu au oferit un răspuns exact. „La momentul potrivit”, au spus cei doi. . Invitați în trecut în emisiunea lui Cătălin Măruță, cei doi afirmau că nu au avut timp să se gândească la căsătorie. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
Incerci sa faci un feic, dar ejti analfabet.
img_1_1746973460293.jpg ( Size: 166.5k ) Number of downloads: 61 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(axabrt @ 11 May 2025, 16:22) Întrebați când urmează să se cunune religios, Nicușor Dan și Mirabela nu au oferit un răspuns exact. „La momentul potrivit”, au spus cei doi. . Invitați în trecut în emisiunea lui Cătălin Măruță, cei doi afirmau că nu au avut timp să se gândească la căsătorie. Ala e un mod civilizat de a raspunde la intrebare, in caz ca n-ai prins memo-ul. Daca eram in situatia lor, si ma intrebai pe mine, iti raspundeam "Auzi, da' nu-ti vezi tu de vite?", ca vad ca ai nevoie de traducere. Bine, asta daca ma prindeai intr-o pasa buna, ca altminteri primeai 100% romanescul "Da' ce te f*te pe tine grija?" |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
IRONICK |
![]()
|
img_1_1746992998868.jpg ( Size: 133.5k )
Number of downloads: 52
Sa scriem sa inteleaga si ady. Romania a intrat in incapacitate de plata. UMB oprește lucrările la autostrăzile A8 și A3 pe perioadă nedeterminată. Mesajele care circulă între muncitori: „S-a blocat tot financiar. S-a încetat orice plată” This post has been edited by IRONICK: Yesterday, 22:46 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 11 May 2025, 22:51) eu cand spun ca esti analfabet functional. Aia nu e stire, e barfa. Dar la IQ-ul tau subunitar nu putem avea pretentii. Dacă tu pe baza "dovezilor" astea ai tras concluzia ca România a intrat în incapacitate de plată, pentru mine e clar că ți-a murit și singurul neuron. FB_IMG_1746995896332.jpg ( Size: 67.24k ) Number of downloads: 61 FB_IMG_1746995902385.jpg ( Size: 32.36k ) Number of downloads: 58 FB_IMG_1746995908886.jpg ( Size: 89.24k ) Number of downloads: 49 Îmi pare rău că mi-am pierdut timpul cu tine, la cum semnalizezi ai nevoie de ajutor. This post has been edited by ady77: Yesterday, 22:48 |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE Ciolacu spune că România ar putea ajunge în „incapacitate de plată” în cazul unei crize politice / În mandatul lui Ciolacu, România are cel mai mare deficit din UE, cea mai mare inflație și a ajuns la un pas de „junk” Daca lumea voteaza Simion, dispare incapacitatea. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
img_1_1746997653581.jpg ( Size: 195.59k )
Number of downloads: 18
QUOTE După ce l-am văzut pe nonagenarul Rebengiuc, folosit în absolut toate campaniile voastre, că regurgitează placa cu EVITAREA DRUMULUI SPRE EST a Țării, citisem o glumă că e doar o chestiune de timp până e sculat din morți Șora. A mai durat maxim o oră până când minunea s-a produs și… a înviat! Ce mă fac cu voi? This post has been edited by IRONICK: Yesterday, 23:57 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 11 May 2025, 20:56) Înainte de pandemie am fost și eu plecat în delegație cu 2 colegi. Fara sosoaca La in moment dat ne stransseerm toți în camera la unul dintre noi și beam bere pe la 1 noaptea. Evident eram in chiloți . . Nu m am simțit poponart 12 May 2025, 05:12: QUOTE(IRONICK @ 11 May 2025, 22:50) S au terminat ultima tranșă din Pnrr. N are treabă nici cu Simion și nici cu nsordan. Poate fu ciolacu, că și a dat demisia degeaba fara sa i o ceara nimeni. A procedat greșit, sau poate a procedat corect. Eu cred că a procedat corect, așa nu ei vor fi nevoiți să ia măsurile alea nepopulare This post has been edited by axabrt: Today, 05:12 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 12 May 2025, 06:05) Înainte de pandemie am fost și eu plecat în delegație cu 2 colegi. Fara sosoaca La in moment dat ne stransseerm toți în camera la unul dintre noi și beam bere pe la 1 noaptea. Evident eram in chiloți . . Nu m am simțit poponart Mi-am adus aminte de un banc. Merge Axa cu Iro in delegatie. Stau seara la baut, se fac manga. A doua zi Iro ii zice lui Axa: 1-0. Axa: Ce 1-0? Iro: Stii aseara, cand ne-am intors, eram beti, ti-am tras-o, deci 1-0. Se supara Axa, injura. Dar seara se duc iarasi la baut, se fac astia manga iar. A doua zi Axa ii zice lui Iro: 1-1. Iro: Ce 1-1? Axa: Stii aseara, cand ne-am intors, eram beti, ti-am tras-o, deci 1-1. Iro: Ba nebunule, eu am glumit. La care Axa: 1-0 ![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 11 May 2025, 17:01) omul nu s-a insurat ca nu fie nevoit sa o treaca si pe ea pe declaratia de avere. Oare avea ceva de ascuns? Uite că nu mă gândisem la asta când am stat 17 ani cu doamna până să zicem "da". ![]() QUOTE(axabrt @ 12 May 2025, 06:05) La in moment dat ne stransseerm toți în camera la unul dintre noi și beam bere pe la 1 noaptea. Evident eram in chiloți . . Pierdusei la strip-poker? ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(maho @ 12 May 2025, 08:59) Ai avut functii politice care necesitau intocmirea declaratiilor de avere? Alta problema importanta ![]() Daca nu se însoară are voie, legal, sa o plimbe prin vizite oficiale cu avionul? Pentru domnul de la Botosani care pune botul la toate prostiile, din cauza IQ-ului subunitar: CNAIR neagă problemele Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a reacționat oficial și a negat că ar fi vorba de altceva în afară de pauza programată a lucrărilor UMB, cel mai mare constructor de autostrăzi din România. „UMB intră în pauză programată de o săptămână. Nu este nimic diferit de activitatea de până acum a UMB. Este firesc să nu poți cere unor constructori să stea departe de familii mai mult de câteva săptămâni. Deci nu este nimic excepțional în această situație. Pe de altă parte este normal că toți constructorii să fie preocupați de asigurarea fluxurilor financiare care le permit continuarea activității în viitor. Iar aceste fluxuri sunt asigurate atât din fonduri europene cât și din bugetul de stat”, au transmis reprezentanții CNAIR. Ca sa inteleaga si analfabetul functional, la UMB se lucreaza 3 saptamani in continuu cu o saptamana pauza, ca sa se duca oamenii si pe acasa. This post has been edited by ady77: Today, 08:21 |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
La vremea aia eram tânăr și nu mă gândeam dacă o să mă preocupe sau nu politica în viitor.
În privința actualelor declarații de avere ale politicienilor, dacă te uiți pe ele te apucă râsul. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
Te apuca plansul, nu rasul.
Sunt satul de tara asta. Avem un Petrov care in loc sa fie la puscarie pentru fals si uz de fals in forma continuata (a declarat de nenumarate ori ca nu a fost colaborator al securitatii ca politie politica si acum are decizie definitiva a instantei ca a fost), ne da sfaturi pe cine sa votam. Pentru mine faptul ca s-a implicat si Petrov in sustinerea lui Mucusor e un motiv in plus sa nu votez ND. This post has been edited by ady77: Today, 08:20 |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 12 May 2025, 08:20) Te apuca plansul, nu rasul. Sunt satul de tara asta. Avem un Petrov care in loc sa fie la puscarie pentru fals si uz de fals in forma continuata (a declarat de nenumarate ori ca nu a fost colaborator al securitatii ca politie politica si acum are decizie definitiva a instantei ca a fost), ne da sfaturi pe cine sa votam. Pentru mine faptul ca s-a implicat si Petrov in sustinerea lui Mucusor e un motiv in plus sa nu votez ND. Mai cu forta! Hai ca poti!!! img_1_1747031035190.jpg ( Size: 92.57k ) Number of downloads: 6 This post has been edited by IRONICK: Today, 08:28 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 08:53 |