DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cu cine votam - partea 2

Cu cine votati?

1 DAN NICUȘOR-DANIEL [ 12 ] ** [48.00%]
2 ANTONESCU GEORGE-CRIN-LAURENȚIU [ 2 ] ** [8.00%]
3 PONTA VICTOR-VIOREL CANDIDAT INDEPENDENT [ 0 ] ** [0.00%]
4 LASCONI ELENA-VALERICA [ 3 ] ** [12.00%]
5 TERHEȘ CRISTIAN-VASILE [ 0 ] ** [0.00%]
6 ȘANDRU MARCELA-LAVINIA [ 4 ] ** [16.00%]
7 SIMION GEORGE-NICOLAE [ 2 ] ** [8.00%]
8 BANU-MUSCEL JOHN-ION [ 0 ] ** [0.00%]
9 PREDOIU SILVIU [ 0 ] ** [0.00%]
10 FUNERIU PETRU-DANIEL [ 2 ] ** [8.00%]
11 POPESCU SEBASTIAN-CONSTANTIN [ 0 ] ** [0.00%]
Total Votes: 25
Guests cannot vote 
wolfin
post 5 May 2025, 08:01
Post #61

Haha

Group: Members
From: Bucuresti

Il faci pe Ironik d'ontolog?

41%...greu de ajuns...greu. pregatiti va emotional si popcorn la punga.

Asta daca nu va fi o prezenta mai mare la vot.

Doamne ajuta!

This post has been edited by wolfin: 5 May 2025, 08:03

--------------------
pegas 3120 ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 - Curand de provincie
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady77
post 5 May 2025, 08:02
Post #62

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(dizzy @ 5 May 2025, 08:53)
Aduc, aduc, cui trebuie, aduc, cum sa n-aduca;
*

Nu mai aduc, doar daca trebuia sa aduca lui Simion si nu stiu eu...

<span class='edit'>5 May 2025, 09:05:</span>
Eu oricum de data asta o sa votez cum a votat diaspora.
Dupa ce ni l-a dat presedinte pe Basescu si am omis sa il votez, dupa ce ni l-a dat pe presedinte Johannis si iarasi am omis sa il votez, nu vreau sa mai gresesc o data si voi vota George, ca oricum suna mai bine decat Nicusor.

Si pentru autorizatia aia pe care nu a dat-o pentru un spital oncologic pentru copii, nu voi putea niciodata sa votez Mucusor, lasand la o parte ca sunt psd-ist icon_mrgreen.gif

This post has been edited by ady77: 5 May 2025, 18:24

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
dizzy
post 5 May 2025, 08:07
Post #63

Work smart not hard!

pai, asa ti se intampla, sa te catalogheze drept pesedist daca nu lingi orice chestie scoasa de usr;
stai ca iti explica acum deontologii de ce e bine ca nu a dat autorizatie pt oncologic;
rabdare;
E un pic mai complex cu primarii;

This post has been edited by dizzy: 5 May 2025, 08:10

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
ady77
post 5 May 2025, 08:09
Post #64

راحتزیل یو

QUOTE(dizzy @ 5 May 2025, 09:07)
stai ca iti explica acum deontologii de ce e bine ca nu a dat autorizatie pt oncologic;
rabdare;
*

Poate sa imi explice oricine, orice, viata mea nu mi-o poate explica altcineva...

This post has been edited by ady77: 5 May 2025, 10:25

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
axabrt
post 5 May 2025, 08:10
Post #65

Membru autentic

From: Ploiesti

Ironic vorbind cred că după fiasco ul se aseară unii vor întârzia să ne explice.
Până la urmă 2.7% este aproape mai bine decât a luat Lavinia
Apropo aia de ce a mai candidat?

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
dizzy
post 5 May 2025, 08:13
Post #66

Work smart not hard!

Deci, mai jos, mesaj al unui USR-ist declarat
Ma bucur sa vad ca mai au si capete limpezi, capabile de judecata:

Radu Hossu
Radu Hossu este organizatorul protestelor de la Colectiv și OUG13 din Brașov, fondatorul Brașovul Civic, fost Președinte Asociația Pro Democrația Brașov, consultant politic, autorul Rezumatelor de Noapte, cetățean și nu doar locuitor, Optimist. Corespondent de război în Ucraina. Decorat în 2023 de președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, cu Ordinul de merit gradul III pentru contribuția lui la consolidarea cooperării Ucrainei cu România și susținerea integrității și suveranității Ucrainei.

Radu Hossu

Plec de la convingerea că Nicușor Dan va intra în Turul 2 și astfel am câteva gânduri:
0. Partidele sistem au pierdut. O să auzim probabil mâine cum iau au înțeles mesajul dat de electorat, cum că au învățat lecția și toată polologhia pe care ați auzit-o după șocul cu Georgescu și de care au uitat imediat ce s-au văzut cu mandatele de parlamentar rezolvate. PSD și PNL și-au pierdut enorm din legitimitate, la fel și USR. Extremismul și izolaționismul sunt în creștere în România, nu în scădere. Dar hai să le luăm pe rând:

1. PSD. Marcel Ciolacu a pierdut puterea în PSD și cel mai probabil se va retrage și din fruntea Guvernului după turul 2. Vor rămâne la guvernare doar dacă îi forțează cineva cu pistolul la tâmplă, altfel, cel mai probabil vor susține un guvern "pro-european" fără să facă parte din el, din opoziție.

2. PNL. Ilie Bolojan se va întoarce la șefia Senatului și la alegerile interne pleacă cu cea mai mare șansă de a câștiga partidul. Dacă Nicușor Dan câștigă președinția, deci primăria București rămâne vacantă și ar putea ajunge la USR, fiind cel mai mare partid acolo (am editat, că mi-a adus cineva aminte de asta și clar Nicușor ar susține pe cineva din USR). Partida Bolojan este partida anti-Bode-Rareș Bogdan.
După cum am spus și despre PSD acum ani de zile, repet și despre PNL acum: avem nevoie de cele două mari partide să fie sănătoase la cap, pentru că ele influențează sănătatea democrației din România. Vrem, nu vrem, până la apariția unor alternative mature politic sau până la maturizarea alternativelor, trebuie să ne îngrijim nu doar de susținerea partidelor ca USR, Partidul REPER, DREPT, SENS, ci și să ne dorim și curățarea PSD și PNL pe cât posibil de reziduri.

3. USR. Fiind membru, vă spun nu doar ce cred, ci ce sper să se întâmple: Elena Lasconi trebuie să fie demisă sau să-și dea demisia, înainte sau după turul 2. Mai departe, Elena Lasconi, pentru că a negat timp de 3 luni de zile atacul rusiei împotriva democrației din România într-un mod iresponsabil, zi de zi, la toate televiziunile și radiourile pe unde se perinda, dar și pentru că în această seară întrebată dacă îl va susține pe Nicușor Dan dacă va intra în turul 2, ea a răspuns "nu știu, vedem mâine", Elena Lasconi trebuie exclusă din USR, după turul 2.
În același timp, Biroul Național al USR trebuie să-și dea în bloc demisia după turul 2, indiferent de rezultat, pentru că Biroul Național al USR cunoștea informațiile pe care eu vi le-am prezentat aici începând cu decembrie 2024, acele informații cu privire la faptul că Elena Lasconi nu mai are nicio șansă să intre în turul 2. Decizia de a accepta candidatura ei după un sondaj comandat de USR în care Nicușor Dan era la 17%, iar Elena Lasconi era la 7% a fost o decizie de o iresponsabilitate politică uriașă față de țară. Decizia comunicată ulterior de Dominic Fritz și Ionuț Moșteanu de retragere a susținerii Elenei Lasconi în timpul campaniei, este de o prostie politică fără de margini. Decizia, nu comunicarea, că nu "împușcăm mesagerii". Prin urmare, acest Birou Național, ulterior turul 2, trebuie să-și dea demisia și ar face bine ca toți să facă un pas în lateral, alături de toți cei care au făcut mișcări populiste, iresponsabile în această campanie.
În cazul în care Nicușor Dan NU intră în turul 2, atunci nici nu cred că mai putem vorbi despre un viitor al USR-ului.

4. George Simion va fi extraordinar de greu de învins în turul 2. Victor Ponta + George Simion = undeva la 45-55%. Procesul de talibanizare început de Ghinea și continuat cu o abnegație patologică de Elena Lasconi și o parte a leadership-ului USR până la un punct, au făcut ca o parte importantă din electoratul activ, prezent constant la vot, undeva la 3-4% din total, nu va vota cu Nicușor Dan în turul 2. Nu tot, însă o mare parte din aceștia nu vor vota cu Nicușor Dan. Este asemănător cu ceea ce vă explicam legat de Bernie Sanders-Hillary-Trump.
Să nu vă șocați că George Simion câștigă președinția României la o diferență atât de mică încât ai putea foarte ușor să i-o atribui sociologic - și există instrumente științifice pentru asta, talibanilor Lasconiști.

5. Prezența la vot a fost slabă, pentru că miza a părut slabă. Pericolul rusesc a dispărut. Nimeni nu a mai vorbit în campanie despre rusia, pentru că nu i-a interesat. Acum se va vorbi mult, deci probabil că mobilizarea va fi diferită, însă fără construirea unei narative clare vest vs est, Europa vs rusia, democrație vs alunecare spre iliberalism vom avea mari probleme ca societate să înțelegem de ce trebuie să votăm și "iarăși să salvăm" România. Fără sentimentul de urgență, fără emoția că acum este momentul important, fără speranță, ca tot acest mixt să producă mobilizare, George Simion este viitorul președinte al României.
----
Vă aduceți aminte când golanul mitoman George Simion l-a luat de gât pe Nicușor Dan în timpul pandemiei, încercând fără succes să-l intimideze? Vă aduceți aminte modul în care a încercat golănește să-l umilească? Și doar pentru asta, dintr-un fel de compensare morală, mi-aș dori ca Nicușor Dan să-l învingă pe acest pericol public pentru România.

This post has been edited by dizzy: 5 May 2025, 08:15

--------------------
+
ady77
post 5 May 2025, 08:31
Post #67

راحتزیل یو

QUOTE(dizzy @ 5 May 2025, 09:07)
E un pic mai complex cu primarii;
*

Bre, iti dau un exemplu simplu. La mine la tara, primarul PNL a iesit din primul tur cu 60%.
Pentru consiliul local PNL a obtinut 50.81%.
Acum a castigat Simion cu 57,18% wacko.gif

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
dizzy
post 5 May 2025, 08:38
Post #68

Work smart not hard!

Alianta asta contra naturii PNL-PSD-UDMR si-a pus un candidat nedorit, necarismatic;
PSD are aprox 26%+
PNL are aprox 15%
UDMR are aprox 7%
Deci alianta trebuia sa scoata aprox 48%
Catindatul Crin este un ofilit, a parut de la inceput ca nu prea vrea; Acum, cand ma uit la el, pare fericit si relaxat ca a ratat obiectivul;
Din alianta, aripa PSD, 13% s-au dus cu Ponta,
La fel s-au dus din aripa PNL la Nicusor, estimez vreo 7-8%;
inca ceva cu Funeriu, Labinia,
Plus ca nu se aduna matematic;
Stai ca am alarma de incendiu, revin! A plecat incendiul;
Astept deontologii

This post has been edited by dizzy: 5 May 2025, 08:54

--------------------
+
ady77
post 5 May 2025, 09:03
Post #69

راحتزیل یو

QUOTE(dizzy @ 5 May 2025, 09:38)
PSD are aprox 26%+
PNL are aprox 15%
*

Avea, mai corect spus.

Acum ar castiga AUR si parlamentarele.
Si nu cred ca toate voturile lui Ponta sunt de la PSD.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
dizzy
post 5 May 2025, 09:10
Post #70

Work smart not hard!

cand e cu parlamentarele , primarii sunt importanti si sunt si ei interesati ca guvernul le da bani de praduiala;
Asa, ca e Lache sau Sulache presedinte, partz;

This post has been edited by dizzy: 5 May 2025, 09:10

--------------------
+
ady77
post 5 May 2025, 09:25
Post #71

راحتزیل یو

Eu tot sper sa se faca reorganizarea administrativa. La mine la tara bugetul are prevazut venituri proprii 1.000.000 lei si cheltuieli 5.000.000 lei.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Bicicleta galbena
post 5 May 2025, 09:25
Post #72

Sunt nembru, domnule!

Teoretic seful de galerie mai poate lua niste procente bune de la Ponta, care a avut destule voturi, toate de la PSD. Din alta parte nu prea mai are de unde, Terhes a avut prea putin ca sa poata contribui, votantii lui Antonescu nu vor merge cu el, mai degraba cu Dan sau nu vor iesi deloc. Cat va mai lua in plus... greu de zis.

Dan are de dus o lupta colosala in a convinge votantii lui Antonescu, dar si ai lui Lasconi, ca e ce trebuie. Si trebuie sa inceapa chiar de azi.

As mai vrea sa zic ceva despre Lasconi, dar realmente nu am cuvinte.

Funeriu a facut ce face orice intelectual vanitos - stimulat de propria reflexie in oglinda, se angajeaza intr-o lupta fara sanse pentru el, dar cu sanse sa mai slabeasca candidatul mai bine plasat pe culoar. Exact la fel a facut Paleologu, facand partie pentru Veorica in turul 2. Realmente vor sa-si vada numele in competitie, e ca o diploma pentru ei - 'candidat la prezidentiale'. Dezgustatoare ipochimene.

--------------------
Peugeot 407 1.8 16v 2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003
+
einstein1984
post 5 May 2025, 09:26
Post #73

fan Dacia

QUOTE(wolfin @ 5 May 2025, 08:01)
Il faci pe Ironik d'ontolog?

*

baba si mitraliera

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
marksman
post 5 May 2025, 09:30
Post #74

Post mortem nihil est

From: sat

Lasconi a făcut ce trebuia să facă în loc să pună pozele alea trucate: https://hotnews.ro/elena-lasconi-isi-anunta...entiale-1965205

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
dizzy
post 5 May 2025, 09:30
Post #75

Work smart not hard!

Pai sefulagalerie poate lua ce e lipsit de minte de la PSD , destul de la VVP, , plm, ii trebuie mai putin de 10%;
DAR, s-a mai vazut in cazul lui Basexu ca situatia se poate intoarce radical daca lumea realizeaza pericolul;

<span class='edit'>5 May 2025, 10:31:</span>
QUOTE(marksman @ 5 May 2025, 10:30)
Lasconi a făcut ce trebuia să facă în loc să pună pozele alea trucate: https://hotnews.ro/elena-lasconi-isi-anunta...entiale-1965205
*

Elena Lasconi își anunță demisia din funcția de președintă a USR, după eșecul la prezidențiale
Imi lipseste capacitatea de a analiza daca pozele sunt trucate;
Daca sunt trucate, madam Elena ar fi pasibila de nitica pujcarie;
Dar, oricum, acum e un moment prost de a-si da demisia;
Toanta e tot toanta; Trebuia, in ceasul al coispelea, sa-si puna cenusa in cap, sa zica ca in turudoi il sustine clar pe Nicusor si apoi, peste 2 saptamani, sa-si depuna demisia;
Asa, lasa iar USR in degringolada;
in acest caz, asa de strans, si 1-2% pot face diferenta; si o organizatie de partid, poate face diferenta;
Dar vezi, unde nu e minte, nu e, aia nu e! CSF, NCSF!

This post has been edited by dizzy: 5 May 2025, 09:36

--------------------
+
wolfin
post 5 May 2025, 09:33
Post #76

Haha

A confirmat Marica!

This post has been edited by wolfin: 5 May 2025, 09:33

Attached thumbnail(s)
IMG_20250502_WA0000.jpg ( Size: 32.87k ) Number of downloads: 181

--------------------
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
ady77
post 5 May 2025, 09:55
Post #77

راحتزیل یو

QUOTE(Bicicleta galbena @ 5 May 2025, 10:25)
votantii lui Antonescu nu vor merge cu el
*

Cel putin un milion de voturi ale lui Antonescu sunt de la PSD, care ghici ce? nu voteaza Nicusor (USR).
Eu zic sa il felicitam de pe acum pe George Simion, care e suficient sa stea ascuns inca 2 saptamani pentru a ajunge presedinte.

This post has been edited by ady77: 5 May 2025, 09:55

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
wolfin
post 5 May 2025, 10:01
Post #78

Haha

poate apar niste poze tongue.gif sa il scoata din vizuina tongue.gif niste tiktokuri cum bate un copil pe scena etc

This post has been edited by wolfin: 5 May 2025, 10:02

--------------------
+
ady77
post 5 May 2025, 10:14
Post #79

راحتزیل یو

QUOTE(wolfin @ 5 May 2025, 11:01)
niste tiktokuri cum bate un copil pe scena etc
*

Atunci iese cu 70% rolleyes.gif

https://www.stiripesurse.ro/mirel-palada-nu...ontentdiscovery

This post has been edited by ady77: 5 May 2025, 10:27

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
einstein1984
post 5 May 2025, 10:27
Post #80

fan Dacia

QUOTE(ady77 @ 5 May 2025, 09:55)
Cel putin un milion de voturi ale lui Antonescu sunt de la PSD, care ghici ce? nu voteaza Nicusor (USR).
Eu zic sa il felicitam de pe acum pe George Simion, care e suficient sa stea ascuns inca 2 saptamani pentru a ajunge presedinte.
*

voturile UDMR cred ca or sa mearga la Nicușor, aia sigur nu vor Semeonov presedinte. Dar nu or sa fie de ajuns doar alea.

ce e un tefeleu?

This post has been edited by einstein1984: 5 May 2025, 10:33

--------------------
+
ady77
post 5 May 2025, 10:41
Post #81

راحتزیل یو

tanar frumos si liber.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
IRONICK
post 5 May 2025, 11:17
Post #82

-

From: Romania

img_1_1746436600937.jpg ( Size: 290.02k ) Number of downloads: 126

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
axabrt
post 5 May 2025, 11:21
Post #83

Membru autentic

From: Ploiesti

Sa înțeleg că tefelistii ar fi votat Iliescu , in loc de Vadim
Mare greșeală.
Iliescu mai fusese, Constantinescu mai fusese, dar Vadim nu.
Eu i am dat o șansă atunci.

Acuma fiindcă nici Nicu sor n a mai fost și nici Simeon nna mai fost e mai dificili
Totuși nici sor îmi pare mai in lumea lui așa, e normal pt un matematician olimpic.
Simion pare mai golan , de pe stadion, costumul ăla nu l prinde deloc.

Deci p sa die greu de votat

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
wolfin
post 5 May 2025, 11:24
Post #84

Haha

QUOTE(IRONICK @ 5 May 2025, 11:17)
img_1_1746436600937.jpg ( Size: 290.02k ) Number of downloads: 126

*

te iert! ma iert naughty.gif

--------------------
+
ady77
post 5 May 2025, 11:26
Post #85

راحتزیل یو

In discursul de la vot a atacat PNL/PSD, nu cred ca a inteles ca miza nu e doar intrarea in turul 2, ci castigarea alegerilor. "Am votat cu realism pentru că România trăiește un moment dificil și nu ne putem aștepta ca cei care au dus România în groapă să o scoată."
Sa vedem cu cine are de gand sa scoata Romania din groapa....

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
maho
post 5 May 2025, 11:37
Post #86

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

QUOTE(ady77 @ 4 May 2025, 11:52)
Eu spun ca 60% din diaspora o sa voteze George Simion...
*

Si tu ai avut dreptate, da' si eu: acum, majoritatea celor din diaspora care n-au votat cu simi, au votat cu Nicusor, ei l-au bagat in turu' 2.

QUOTE(dizzy @ 5 May 2025, 08:26)
Din partea mea, toti "stiutorii forumului" s-au dovedit atat: propagandisti;
A iesit, cum va spuneam, Simion cu Nicusor!

Tu din care categorie faci parte? Ca strambele stravezii la adresa celor 2 aflati la inghesuiala (Nuti si Dan) s-au dus in directia potrivita. icon_mrgreen.gif

QUOTE(ady77 @ 5 May 2025, 09:02)
voi vota George, ca oricum suna mai bine decat Nicusor.

Si pentru autorizatia aia pe care nu a dat-o pentru un spital oncologic pentru copii, nu voi putea niciodata sa votez Mucusor, lasand la o parte ca sunt psd-ist  icon_mrgreen.gif

sad.gif
Pentru o autorizatie trebuie niste acte, care... nu erau. Oricum nu tre' sa te justifici, nimeni nu trebuie.

QUOTE(dizzy @ 5 May 2025, 09:13)
Deci, mai jos, mesaj al unui USR-ist declarat
Ma bucur sa vad ca mai au si capete limpezi, capabile de judecata:

Radu Hossu

Parca si pe asta il criticai recent (normal, doar e userist biggrin.gif ). Nu mai conteaza.

QUOTE(ady77 @ 5 May 2025, 09:31)
Acum a castigat Simion cu 57,18%  wacko.gif

Da' ce, brasovenii mei sunt mai breji? Crezi ca degeaba era ieri plin de persoane dizibilitate fizic (si nu numai, probabil) pe strada, ca si la alegerea scripcarului?

QUOTE(dizzy @ 5 May 2025, 10:30)
Daca sunt trucate, madam Elena ar fi pasibila de nitica pujcarie;
Dar, oricum, acum e un moment prost de a-si da demisia;

De ce? Asa le-a primit, nu le-a trucat ea.
Din contra.

This post has been edited by maho: 5 May 2025, 11:39

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
dizzy
post 5 May 2025, 12:14
Post #87

Work smart not hard!

maho ,ca de obicei, iti lipseste capacitatea de gandire critica; Si memoria;
Cica Elena a fost jurnalista; orice jurnalist cu un minim de practica stie ca trebuie sa verifice veridicitatea informatiei din trei surse - minim; totusi a ales sa arunce grenada; i-a venit in cap; acum ar trebui sa plateasca, fie ca nu a stiut ca sunt trucate;

Nu indemn la vot in nici o directie, fiecare sa se uite si sa isi inchipuie cu cine ii va fi mai bine lui, familiei, orasului, tarii si sa voteze in consecinta;
Cand vreun candidat o sa spuna si/sau o sa scrie tampenii, am sa scriu in continuare, fie ca iti convine tie au ba;

This post has been edited by dizzy: 5 May 2025, 12:15

--------------------
+
ady77
post 5 May 2025, 12:23
Post #88

راحتزیل یو

QUOTE(maho @ 5 May 2025, 12:37)
Pentru o autorizatie trebuie niste acte, care... nu erau. Oricum nu tre' sa te justifici, nimeni nu trebuie.
*

Erau, ca era hotarare a instantei definitiva sa dea autorizatie. Autorizatie pe care a semnat-o dupa dezbaterile televizate.
Daca in spitalul ala era salvat un singur copil, valora mai mult decat tot circul asta la care asistam de atata timp. Viata unui copil conteaza mai mult decat blocarea unor rechini imobiliari sau blocarea unui trafic din cauza unor locuri de parcare.

Oricum daca iesea Lasconi, aia i-ar fi scris scrisori saptamanal lui Trump, asa daca iese Nicusor, e mai simplu, asta il da in judecata radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

5 May 2025, 13:25:
QUOTE(dizzy @ 5 May 2025, 13:14)
maho ,ca de obicei,  iti lipseste capacitatea de gandire critica; Si memoria;
Cica Elena a fost jurnalista; orice jurnalist cu un minim de practica stie ca trebuie sa verifice veridicitatea informatiei din trei surse - minim; totusi a ales sa arunce grenada; i-a venit in cap; acum ar trebui sa plateasca, fie ca nu a stiut ca sunt trucate;
*

Si daca totusi intalnirea a avut loc? Ca daca Ponta nu candida, nu ajungea Nicusor in turul 2. icon_mrgreen.gif

This post has been edited by ady77: 5 May 2025, 12:25

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
einstein1984
post 5 May 2025, 12:48
Post #89

fan Dacia

QUOTE(axabrt @ 5 May 2025, 11:21)
Sa înțeleg că tefelistii ar fi votat Iliescu , in loc de Vadim
Mare greșeală.
Iliescu mai fusese, Constantinescu mai fusese, dar Vadim nu.
Eu i am dat o șansă atunci.

*

hsbp ca tu nu faci misto, te si cred in stare

@ady77 o autorizatie care e data fara a respecta conditiile legii e cam nula, era bine sa construiasca aia spitalul si dupa aia sa conteste cineva si sa-l darame? E usor sa zici ca trebuia sa faca aia sau ailalta cand nu esti tu ala care suporta consecintele

This post has been edited by einstein1984: 5 May 2025, 12:59

--------------------
+
dizzy
post 5 May 2025, 12:54
Post #90

Work smart not hard!

Daca nu era legal, de ce a dat autorizatia dupa tiganeala de la TV?
Iar daca era legal, de ce nu a dat-o imediat?
Si nu veniti cu "casuta aia" , ca nu tine;

Nu am de unde sa stiu daca intalnirea Ponta -COldea- Nicusor a avut sau nu loc;
Pot doar sa-mi dau cu parerea, chestie lipsita de orice valoare;
Vazand cam cat e de penetrata politica de catre servicii, as zice la instinct ca s-ar putea sa se fi intalnit ;
Dar asta e atat, o opinie, nu am de unde sa stiu 100%;

This post has been edited by dizzy: 5 May 2025, 12:55

--------------------
+
12 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 14:57
Forum Renault