Presedintie Nicusor Dan 2025-2030, Realizari, proiecte etc
![]() ![]() ![]() |
Presedintie Nicusor Dan 2025-2030, Realizari, proiecte etc
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai, de exemplu, postarea cu publicarea donatorilor lui ND, pe care acesta s-a laudat ca o face publica dupa alegeri, e potrivita pentru topicul asta?
Dar ne-a spus Ironick ca sursa, care ne spune ca nu sunt publice informatiile, e necredibila, deci ce rost mai are... This post has been edited by ady77: 9 Jul 2025, 15:23 |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai le-a trimis la ANI. Mai departe de ce nu le cereti la ANI?
Ati cerut la ANI un punct de vedere? Sau doar va lamentati pe forum (ca in alta parte nu aveti curaj) ca niste copii de gradinita? De ce nu trimiteti la presedentie o hartie sa intrebati asta? This post has been edited by IRONICK: 9 Jul 2025, 15:33 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
QUOTE(maho @ 9 Jul 2025, 15:15) Păi cam care din postările matale și ale lui dizzy sunt subiecte pe topicul cu președintele? Eu înțeleg spumele, da' măcar dacă ar fi la locul potrivit. Păi ia să vedem...titlul este: Presedintie Nicusor Dan 2025-2030, Realizari, proiecte etc Mno, cam nu s-ar incadra măcar la etc?] ![]() Asta cînd se va întămpla? e așa lungă lista de 400 că n-a apucat s-o facă in aproape 3 săptămîni? https://stirileprotv.ro/stiri/politic/nicus...n-campanie.html "Dacă legea interzice ANI să o publice, o să o public pe pagina Președinției, nu este o problemă asta". This post has been edited by Agrig: 9 Jul 2025, 16:09 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE Iar sunt zile grele pentru subteraniști ✅ Păcălin a vrut să fugă în Israel, dar judecătorii au zis „nț” și i-au prelungit controlul preventiv ✅ Avocatul lui Georgescu, ridicat de poliție pentru corupere de minori ✅ Horațiu Potra, pus oficial sub acuzare pentru delapidare și evaziune fiscală și i s-au confiscat 5 milioane de euro și 29 de kg de aur ✅ George Simion, bătaia de joc a aliaților săi conservatori/extremiști din PE ✅ Nicușor Dan, chiar și în pijamale, „într-un triunghi amoros” cu Macron și Merz, că ambii îl vor alături de partidele lor paneuropene ✅ Bolojan anunță că „pensiile speciale nu vor scăpa”, urmând a intra cu barda în ele în pachetul 2 de măsuri ✅ Marș TV, în picaj, ajungând la doar 0,6% rating în luna iunie, sub RTV, Kanal D, Antena 3 etc. Agrig pe dc, de ce nu este lista publica. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.139 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Bulgaria trece la Euro.
Noi cu Botswana. Agrig pe dc, de ce nu face lista publica? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 9 Jul 2025, 16:22) Pai, de exemplu, postarea cu publicarea donatorilor lui ND, pe care acesta s-a laudat ca o face publica dupa alegeri, e potrivita pentru topicul asta? La un exemplu (unicat) al tău, îți pot da vreo 10 (inclusiv câteva cu citate kilometrice fără vreo legătură cu președinția) de offtopic. Hai, că poți mai mult de atât. Sau ai îmbătrânit? QUOTE(Agrig @ 9 Jul 2025, 16:54) Păi ia să vedem...titlul este: Presedintie Nicusor Dan 2025-2030, Realizari, proiecte etc Mno, cam nu s-ar incadra măcar la etc?] ![]() S-ar încadra la "etc." vreo 90% din postările de pe topicul ăsta. Nu știam că suntem republică prezidențială și ND e un fel de Trump, face și drege guvernare. De fapt topicul ăsta tot e bun la ceva, arată cât de mici pot fi unii. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.109 Joined: 11 February 04 ![]() |
S- a rezolvat , se poate închide.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
maho |
![]()
|
Absolut de acord! Să îi criticăm sau lăudăm (dacă e cazul) pe cei responsabili, nu pe cei pe care nu-i suferim dintr-un motiv sau altul.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
IRONICK |
![]()
|
Metroul din Cluj este in pom. De incompetenti ce sunt.
In rest, contractele se atribuie la prieteni. Boc, USR nu este un partid responsabil. This post has been edited by IRONICK: 9 Jul 2025, 20:25 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Agrig |
![]()
|
QUOTE(maho @ 9 Jul 2025, 18:09) S-ar încadra la "etc." vreo 90% din postările de pe topicul ăsta. Nu știam că suntem republică prezidențială și ND e un fel de Trump, face și drege guvernare. De fapt topicul ăsta tot e bun la ceva, arată cât de mici pot fi unii. ![]() Daca tot mă citați v-aș ruga mult să-mi aratați unde am comentat eu ceva ce nu este in atribuțiile lui ND. Tare curios sint unde am comentat eu despre atribuțiile economice ale președinelui. Va rog. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.139 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Uite care i treabă.
Fiindcă pe siteul HotNews nu se mai poate citi fara sa faci diabet ocular de la atâtea păreri ale ioanei Am căutat nește articole mai vechi. Vechi da bune , că vinul https://inpolitics.ro/informatie-fierbinte-...a_18437179.html |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
maho |
![]()
|
La fel de "ontopic":
https://www.economica.net/functioneaza-masu...ari_853329.html Dl. Agrig, aveți vreo fractură de logică? Că de comentarii pe atribuții prezidențiale zău că nu m-am împiedicat. |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 9 Jul 2025, 18:54) În situația noastră e cel mai bun lucru ca nu am trecut la euro. Nu mă chinui să îți explic de ce, oricum nu ai înțelege 🫣 QUOTE(IRONICK @ 9 Jul 2025, 18:54) Poate tu. 9 Jul 2025, 22:01: QUOTE(maho @ 9 Jul 2025, 19:09) La un exemplu (unicat) al tău, îți pot da vreo 10 (inclusiv câteva cu citate kilometrice fără vreo legătură cu președinția) de offtopic. Hai, că poți mai mult de atât. Sau ai îmbătrânit? S-ar încadra la "etc." vreo 90% din postările de pe topicul ăsta. Eu cred ca tu ai uitat ce ai întrebat, bine nici tu mai ești chiar verde 😇 QUOTE(maho @ 9 Jul 2025, 16:15) Păi cam care din postările matale și ale lui dizzy sunt subiecte pe topicul cu președintele? Eu înțeleg spumele, da' măcar dacă ar fi la locul potrivit. This post has been edited by ady77: 9 Jul 2025, 21:01 |
--------------------
|
Agrig |
![]()
|
QUOTE(maho @ 9 Jul 2025, 20:37) Dl. Agrig, aveți vreo fractură de logică? Că de comentarii pe atribuții prezidențiale zău că nu m-am împiedicat. V-am rugat doar sa-mi arătați unde am comentat eu ceva ce nu este in atribuțiile lui ND deoarece noi avem republică semiprezidențială. E greu de ințeles ce am cerut? This post has been edited by Agrig: 9 Jul 2025, 21:09 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
axabrt |
![]()
|
Uhahaja
Atilaaa a transmis că cei care vor să cumpere un vehicul, „dar au restanțe la impozitele pe terenuri, locuințe sau amenzi de parcare neplătite” vor trebui mai întâi să-și achite datoriile fiscale Uraa, vor luat pielea de pe. Noi |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai sunt taxele pe care le datorai si nu le plateai. E aceeasi piele...
Nu ti se pare totusi normal sa iti platesti taxele? |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
Nuu.
Ce primesc eu de taxele alea ? Drumuri cu gropi, Ploieștiul arata că după bombardament nici o stradă nu mai e dreapta. Sa zic de taxele de la sănătate , unde nu poți să faci o analiză sau un consult decontate? Pai de ce mai mai oprește taxe? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai s-a schimbat ceva?
Pana a fi ND presedinte erau toate ok si acum nu mai sunt? |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
Până să fie ND președinte nu ți cerea să dovada de la tace că sa ți cumperi mașină
Deci, da s a schimbat. Am impresia că ăștia vor neapărat viitorul președinte sa fie Simion. Chiar daca el nu a vrut. (S a străduit mult sa nu iasă) |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.109 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 9 Jul 2025, 21:59) În situația noastră e cel mai bun lucru ca nu am trecut la euro. Nu mă chinui să îți explic de ce, oricum nu ai înțelege 🫣 Era si inainte legata Leva de DM; Dupa ce s-a introdus euro, e legata de auro cam pe la 2 Leva/euro; Dar da, acum e o idee proasta sa treci la Euro si ceva imi spune ca Euro nu are un viitor stralucit; om vedea; Scriu aci pt ca restul forumului are SQL pe burta https://defenseromania.ro/634520 Ionuț Moșteanu, ministrul Apărării, într-un interviu recent, a declarat că au fost puse în transparență de către Ministerul Apărării Naționale (MApN) două mari licitații: E vorba de înzestrarea cu armament individual de ultimă generație și mașinile de luptă ale infanteriei (MLI). În ambele proceduri va fi o competiție teribilă căci marile companii deja și-au manifestat interesul. „Azi am pus în transparență pe site-ul Ministerului Apărării două Hotărâri de Guvern pentru două proceduri mari de achiziție. E vorba despre arma individuală tip NATO și vehiculele de luptă ale infanteriei. Sunt două proceduri mari de achiziții cu o valoare mare și critice pentru Armată”, a declarat ministrul Moșteanu. Acesta a subliniat că achiziția noii arme de infanterie reprezintă o schimbare de paradigmă pentru militarii români: „Arma de luptă pentru infanterie va fi o revoluție. Valoarea programelor e de 400 de milioane de euro pentru arma individuală și 2.4 miliarde pentru vehicule de luptă pentru infanterie șenilate.” Ionuț Moșteanu a subliniat că procedurile de achiziție vor fi atent monitorizate pentru a evita întârzierile care au afectat alte programe în trecut. Obiectivul MApN este ca în mai 2026 câștigătorii acestor contracte să fie declarați. „Trebuie să ne uităm cine va participa și cu ce seriozitate demonstrată anterior. Nu vrem să mai pierdem timp iar pe următorii doi sau trei miniștri ai Apărării să îi întrebați același lucru despre aceste programe. Nu vrem să mai mergem pe cărările bătute care au arătat că nu ne duc nicăieri, sau că ne duc într-o fundătură”, a precizat Moșteanu. This post has been edited by dizzy: 10 Jul 2025, 08:58 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
axabrt |
![]()
|
Nu m am obosit sa citesc articolul dar intuiția mea aproape feminină îmi spune că cel mai probabil vor fi selectate companii franceze, că sa l răsplătească pe macron pentru faptul că a influențat alegerile din Romania. Asta e întotdeauna romanilor le a plăcut să se închinea un mic tatuc, dar nu credeam că vor ajunge așa de jos.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dizzy |
![]()
|
la masini, favoritii sunt:
Pentru mașinile de luptă ale infanteriei, un contract de aproximativ 2.5 miliarde de euro, există deja confirmări ale ofertelor din partea Rheinmetall cu Lynx, BAE Systems cu CV90, General Dynamics European Land Systems cu ASCOD și desigur Hanwha Aerospace cu Redback, ultima fiind deja prezentă în țara noastră unde ridică o fabrică unde va produce obuziere de ultimă generație K9 Thunder care beneficiază de multe comunalități cu Redback, inclusiv pe partea de mentenanță. bolovan.jpg ( Size: 83.08k ) Number of downloads: 133 This post has been edited by dizzy: 10 Jul 2025, 11:12 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
CV90 ar fi smecherie
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
la cum o incaseaza si tancurile si transportoarele blindate si masinile de lupta ale infanteriei , de la drone, nici nu stii ce e mai bun;
<span class='edit'>10 Jul 2025, 12:31:</span> de la Florin Negrutiu "Deschide, Ciolace, mormântul! Știu că vă vine să-l înjurați pe Ilie Bolojan pentru austeritatea sângeroasă pe care tocmai ne-a anunțat-o. Ea era inevitabilă și devenise clară de anul trecut. Știam că vom ajunge aici. Mă doare gâtul de cât am vorbit la radio sau la televizor de creșterea inevitabilă a taxelor, inclusiv a TVA-ului, pe fondul cheltuirii criminale de Guvernul Ciolacu a unor bani fictivi, pe care țara nu-i producea. “Sunt bani de pensii! Seniorii noștri merită…” țipa la TV flașneta Bucura Oprescu, aterizată pe postul de ministru al Muncii, ori de câte ori cineva îndrăznea să o întrebe din ce rezerve miraculoase crește PSD-ul veniturile populației. PSD și PNL au inventat o schemă piramidală de guvernare vânzând iluzia unor creșteri de pensii și salarii fără nicio acoperire în realitate. Deficitul creștea, campania duduia, nomenclatura petrecea. Singurul care era pe deplin fericit, după cum se vede din imaginile de mai jos culese în ultimele luni, era și cel care ne săpa zi de zi mormântul. El și groparii lui din PSDNL. “Nu văd niciun dezastru economic”, zicea zilele trecute acest vesel iresponsabil, care în alte vremuri ar fi răspuns penal pentru subminarea economiei naționale. De aceea, ca să nu avem vorbe la proces, mi i-am pus pe răboj, ca Arya Stark, pe cei care ne-au adus aici: Ciolacu Ciucă Câciu Boloș Socol Iohannis" Acu se face pauza de prans si intra aparatoriul ND11; This post has been edited by dizzy: 10 Jul 2025, 11:32 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
axabrt |
![]()
|
Vicol ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Agrig |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
maho |
![]()
|
QUOTE(Agrig @ 9 Jul 2025, 22:08) V-am rugat doar sa-mi arătați unde am comentat eu ceva ce nu este in atribuțiile lui ND deoarece noi avem republică semiprezidențială. E greu de ințeles ce am cerut? Câteva, ca să nu vorbim vorbe: QUOTE(Agrig @ 8 Jul 2025, 22:56) Eu zic s-o faca 12 lei, economisesc și la construcția de autostrăzi, drumuri expres... Guvernare pompieristică, așa se cheamă. QUOTE(Agrig @ 9 Jul 2025, 13:58) Guvernare serioasă, tăiem la singe...acolo unde nu ne doare! O să fie o tragicomedie guvernarea Stan și Bran... QUOTE(Agrig @ 9 Jul 2025, 14:14) De, fiecare cu energia lui, Smărăndița cu atomica, noi cu schimbat țigle pe acoperișuri. Cam astae realitatea și de sus așa se vede. ![]() Cu plăcere. |
--------------------
Dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 05:38 |