Presedintie Nicusor Dan 2025-2030, Realizari, proiecte etc
![]() ![]() ![]() |
Presedintie Nicusor Dan 2025-2030, Realizari, proiecte etc
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.111 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
QUOTE(YRX @ 12 Jun 2025, 16:32) dar doar ca sa i-o trageti lui Simion... asa ceva nu cred la un public asa de elevat. Oare cum credeți că a ieșit? cel mai bun dintre 2 ... (la alegerea fiecăruia) Oricum e deja vu situatia. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.296 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Agrig @ 12 Jun 2025, 17:13) Deja fu... Până acum echipele tehnice au discutat timp de 50 de ore și au reușit să treacă în revistă 60-80 de măsuri posibile”, a mai spus Nicușor Dan, miercuri. https://hotnews.ro/o-noua-runda-de-negocier...na-acum-2000592 De ce nu 100 de măsuri? Sau 100000? Printre alea 60-80 e vreuna cu desființarea pensiilor speciale? This post has been edited by axabrt: 12 Jun 2025, 17:59 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.240 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Voi încă nu v-ați prins că parlamentul e capul mafiei (prin majoritate) și guvernul e executantul? Ce dracu', parcă ați fi babele de la țară.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.296 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Nu știu.
Ce ne au mintit, că joi, apoi luni, marți, și miercuri Azi q fost iar joi. Hai că avem noroc mainei vineri 13. Pariu? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.136 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pensiile speciale rămân acolo.
Nu se atinge nici unul de ele, pt ca toți le încasează. Ce' s prosti sa și le taie singuri? Guvernul va ieși în ultimul moment ca CeacNoriz. This post has been edited by dizzy: 12 Jun 2025, 18:32 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
VanDan îl bate pă ciacNoriz.
Punem pariu de niste anticipate? A stai, nu cred că s chiar așa de prosti... This post has been edited by axabrt: 12 Jun 2025, 18:47 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(ady77 @ 12 Jun 2025, 17:31) La mine este mai greu, eu nu citez doar Antena 3 ca in cazul tau. 12 Jun 2025, 21:04: QUOTE(dizzy @ 12 Jun 2025, 17:46) Mno, sincer ,eu cam pt atât. Nu îmi fac speranțe în legătură cu competenta și capacitățile lui. Măcar sa nu fie foarte rău. Sincer eu cred ca ND este de vina si pentru Air India. Avionul care s-a prabusit. 12 Jun 2025, 21:07: Este clar, USR este de vina. QUOTE Partidele tradiționale au spus că au înțeles mesajul dat de români la urne și au vorbit despre schimbare. De atunci, la PSD, PNL și UDMR au apărut în atenția publică alți membri de partid, care au fost „avansați” la nivel național. Au fost schimbări și la AUR, care a anunțat un nou consultant pe politică externă, în timp ce USR nu a făcut o modificare importantă. „Este în derivă ideologică”, a comentat pentru HotNews un politolog. 12 Jun 2025, 21:30: QUOTE(dizzy @ 12 Jun 2025, 19:31) Pensiile speciale rămân acolo. Nu se atinge nici unul de ele, pt ca toți le încasează. Ce' s prosti sa și le taie singuri? Guvernul va ieși în ultimul moment ca CeacNoriz. Noi informatii pe surse de la negocieri. Screenshot_2025_06_12_21_28_57_785_com.android.chrome_edit.jpg ( Size: 371.62k ) Number of downloads: 207 This post has been edited by IRONICK: 12 Jun 2025, 20:30 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
axabrt |
![]()
|
Pentru hoție propun sa se adopte sharia.
Așa a ar cuveni intr un stat de drept, vezi Afganistan Dar în romulania, o mana spala pe alta și amândouă obrazul. La judecător. Că tot citisem azi că i au redus 8 luni din pedeapsa lui Iorgulescu. Kovesi e de vina , evident |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE Blocaj: PSD insistă cu rotativa, celelalte partide nu sunt de acord PUIE MSD |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
axabrt |
![]()
|
Rotatva e buna, stați voi primii și tăiați și mai încolo înainte de alegeri venim noi și le dam
Se știe s a mai făcut. Culmea e că Cu toate măririle lumea tot a votat pe altcineva. Mă rog întrucâtva le a ieșit fiindcă în sparlament pesedeu are majoritatea This post has been edited by axabrt: 13 Jun 2025, 05:05 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.136 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(YRX @ 12 Jun 2025, 17:32) Doar pentru atat? Ma gandesc ca l-ati votat din considerente de competenta, de imagine de presedinte, de proiectie de putere, ca el e salaul din lacul politic.... Ironick macar a zis ca a fost primar general bun, dar doar ca sa i-o trageti lui Simion... asa ceva nu cred la un public asa de elevat. Cum zicea un clasic "Azi e 9, maine 10, p...a mea, armata trece", om scapa si de asta, nasol ca peste doua mandate o sa fim ocupati pe la casa de pensii, pe la reumatologie si pe la Catena.... ![]() Ok, puteam alege dintre cei care au candidat: 1 DAN NICUȘOR-DANIEL CANDIDAT INDEPENDENT 2 ANTONESCU GEORGE-CRIN-LAURENȚIU Alianța electorală "Alianța Electorală România Înainte" 3 PONTA VICTOR-VIOREL CANDIDAT INDEPENDENT 4 LASCONI ELENA-VALERICA Uniunea Salvați România 5 TERHEȘ CRISTIAN-VASILE Partidul Național Conservator Român 6 ȘANDRU MARCELA-LAVINIA Partidul Umanist Social Liberal 7 SIMION GEORGE-NICOLAE Alianța pentru Unirea Românilor 8 BANU-MUSCEL JOHN-ION CANDIDAT INDEPENDENT 9 PREDOIU SILVIU Partidul Liga Acțiunii Naționale 10 FUNERIU PETRU-DANIEL CANDIDAT INDEPENDENT 11 POPESCU SEBASTIAN-CONSTANTIN Partidul Noua Românie Te rog sa spui tu pe cine vezi ca un presedinte bun? Competenta: 1 2 3 9 10 ar cam fi Imagine: 1 2 4 9 10 Proiectie putere 1 2 3 9 10 Salaul cel mare: 1 orasul cel mai mare l-a ales primar; Peste doua mandate , sper sa va salut din alta tara, ca pe aici va fi foarte bine; This post has been edited by dizzy: 13 Jun 2025, 12:23 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
axabrt |
![]()
|
Se știe că Băsescu a fost cel mai bun președinte
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dizzy |
![]()
|
asa si?
Eu cred ca Ceasuescu Sau KWJ Sau Iliescu Dar aveai de ales dintre astia 11 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
axabrt |
![]()
|
Ponta?
Pare mai politician decât ND totuși. Și prost nu e, decât ticălos. Dar l as fi votat. Poate data viitoare 13 Jun 2025, 14:11: barfe pe net https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/pol...n-surse-3283221 This post has been edited by axabrt: 13 Jun 2025, 14:11 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.113 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Bai Ironickule, te-au ingropat nasoii aia de la partid la divizia Facebook?
Facebook e de batrani, asa mi-a zis fi-miu, vino si tu cu noutati - insta, tk... ![]() Adevaru' e ca soacra-mea e toat ziua pe Facebook, cand am vazut ca e prietena cu Lasconi si cu Ponta am zis ca a inebunit lupu'. Dizzy, orasul cel mare a votat numai idioti de-a lungul timpului la primarie, nu-i mai insirui. Cred ca ne batem cu Timisoara pentru primul loc. In rest ce dracu' imagine de presedinte, voi nu vedeti ca nu se simte in largul lui in public? Sa stai sa te uiti la Maia Sandu cum pune florile la monument, ca sa stii si tu ce ai de facut... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.020 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt bine sanatos!
Multumesc ![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(YRX @ 13 Jun 2025, 17:43) Bai Ironickule, te-au ingropat nasoii aia de la partid la divizia Facebook? Facebook e de batrani, asa mi-a zis fi-miu, vino si tu cu noutati - insta, tk... ![]() Adevaru' e ca soacra-mea e toat ziua pe Facebook, cand am vazut ca e prietena cu Lasconi si cu Ponta am zis ca a inebunit lupu'. Dizzy, orasul cel mare a votat numai idioti de-a lungul timpului la primarie, nu-i mai insirui. Cred ca ne batem cu Timisoara pentru primul loc. In rest ce dracu' imagine de presedinte, voi nu vedeti ca nu se simte in largul lui in public? Sa stai sa te uiti la Maia Sandu cum pune florile la monument, ca sa stii si tu ce ai de facut... Zdaiseama ca te vor lua toți fanii lui ND, TB , GVF, VL, CH în tarbaca. Ca nu știe, aia e , nu știe, dar ar fi trebuit sa ii spună niște consigligliglieri: - Sefu' dai din cap asa, mergi asa, te apleci asa. Din câte oxerv, învață repede. Dar na, atât s- a putut! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.240 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Face economie la consilieri.
Ar trebui să-l lauzi pentru asta, da' "na, atât s- a putut!" |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(YRX @ 13 Jun 2025, 16:43) Dizzy, orasul cel mare a votat numai idioti de-a lungul timpului la primarie, nu-i mai insirui. Cred ca ne batem cu Timisoara pentru primul loc. Nu-l stiu pe primul postrevolutionar. Ciuhandru a dat cu strachina prin retrocedari. Culmea, nu stiu sa-si fi aranjat lui cine stie ce cu teaba asta. In rest, a fost un primar decent, si a avut crestere intr-o perioada destul de grea. Robu a fost votat prima oara ca era mwaaaai, domnul RECTor, senator de peneleu, avea imagine. A doua oara, a fost votat pentru ca n-a avut nici un contracandidat decent. Cel mai bun din lista era al udemereului, dar nefiind in HarCov, n-a fost sa fie Iar Cu Fritz, se intampla multe chestii ca lumea. Asa ca, desi Robu merita titlul de imbecil interplanetar pe eternitate, doar pentru ca a iesit primar de doua ori, nu compenseaza ca voi l-ati avut si pe Oprescu, si pe Lis. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
axabrt |
![]()
|
Chidandru a aciuit toate neamurile țigănești prin centru?
Ceva i a ieșit și lui, e in relații bune cu locatarii acum. Atât s a putut. (Comentez eu care nu am fost decât o dată prin Timișoara în anii 2000) |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(YRX @ 13 Jun 2025, 17:43) Bai Ironickule, te-au ingropat nasoii aia de la partid la divizia Facebook? Facebook e de batrani, asa mi-a zis fi-miu, vino si tu cu noutati - insta, tk... ![]() Adevaru' e ca soacra-mea e toat ziua pe Facebook, cand am vazut ca e prietena cu Lasconi si cu Ponta am zis ca a inebunit lupu'. Dizzy, orasul cel mare a votat numai idioti de-a lungul timpului la primarie, nu-i mai insirui. Cred ca ne batem cu Timisoara pentru primul loc. In rest ce dracu' imagine de presedinte, voi nu vedeti ca nu se simte in largul lui in public? Sa stai sa te uiti la Maia Sandu cum pune florile la monument, ca sa stii si tu ce ai de facut... Tu sa iti faci uatzap! Am pe toate, pentru citit. Din browser, nu inghit aplicatiile. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
axabrt |
![]()
|
Sa ne citești și nouă în cafea atunci, ce taxe pun ăștia de la 1 iulie
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
Noroc ca avem far calauzitor pe forum sa ne spuna ca USRul este de vina.
Screenshot_2025_06_13_22_48_42_044_com.android.chrome_edit.jpg ( Size: 184.78k ) Number of downloads: 84 Asta inseamna asumare politica. Nu ce a facut PSDul pana acum si sustinatorii lui. PUIE MSDistilor This post has been edited by IRONICK: 13 Jun 2025, 22:15 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
axabrt |
![]()
|
Mda deci înțeleg că le au crescut.
Una e sa zici că au crescut salariile la bugetari că nu te doare gura mai ales daca simți ești bugetar. Dar eu vreau sa văd că și asuma că le taie. Sunt curios cine o sa fie așa de asumat, că până acuma nu vrea sa taie nimeni Tot discuta discuții de 2 3 săptămâni. Ți. am zis că am văzut ieri un articol, intra tare BNR ul peste ei. https://hotnews.ro/pietele-financiare-react...-creste-2001781 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dizzy |
![]()
|
Hai sa vedem ca le taie parlamentarilor cei 6000 de lei pt chirie.
Camera de hotel le ajunge. <span class='edit'>14 Jun 2025, 08:34:</span> QUOTE(bucatzel @ 13 Jun 2025, 19:00) Nu-l stiu pe primul postrevolutionar. Ciuhandru a dat cu strachina prin retrocedari. Culmea, nu stiu sa-si fi aranjat lui cine stie ce cu teaba asta. In rest, a fost un primar decent, si a avut crestere intr-o perioada destul de grea. Robu a fost votat prima oara ca era mwaaaai, domnul RECTor, senator de peneleu, avea imagine. A doua oara, a fost votat pentru ca n-a avut nici un contracandidat decent. Cel mai bun din lista era al udemereului, dar nefiind in HarCov, n-a fost sa fie Iar Cu Fritz, se intampla multe chestii ca lumea. Asa ca, desi Robu merita titlul de imbecil interplanetar pe eternitate, doar pentru ca a iesit primar de doua ori, nu compenseaza ca voi l-ati avut si pe Oprescu, si pe Lis. Lis era reprezentant al CDR, pe vremea aia era suficient. Omul se pricepea cât de cât, după ce a plecat de la primarie s- a dus naibii dpdv uman. Oprescu a fost ok- ish ca primar. În Timișoara nu am mai fost de mult. Era ok atunci. Prea mulți purtători de pălării și purtătoare de fuste lungi . Orașul e frumos, mi- a plăcut traseul tramvaiului pe străzile vechi, Piața Operei, Centrul. This post has been edited by dizzy: 14 Jun 2025, 08:07 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:41 |