Cat consuma pe timp de iarna?(supernova/solenza)
![]() ![]() ![]() |
Cat consuma pe timp de iarna?(supernova/solenza)
sstanescu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|||
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
[quote="Marty"]Da' tu, in astia 30 de mii de km., n-ai trecut niciodata pe la service pentru revizii ??? Daca da, aia ti-l schimba automata, fara sa te intrebe daca vrei sau nu[/quote]
m-am uitat de curiozitate pe factura de la revizia de 10K si nu mi-au trecut filtru de aer ... deci nu mi l-au schimbat. m-am uitat in Certificatul de Garantie la cati km este recomandat sa schimbi filtrul de aer ... Nu apare nicaieri :!: cred ca este la latitudinea fiecaruia. acu' eu mi-am luat filtre noi si o sa le schimb la "revizia" asta de 30K pe care o s-o fac zilele astea (schimb ulei, filtru ulei, filtru benzina, filtru aer,bujii)[/quote] |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
filtru de aer la 20k se schimba, conform literaturii...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:38 |