DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Faruri cu bloc dublu optic pe sandero II, Mai multa lumina :)

C4T4
post 26 Jul 2025, 21:05
Post #1

Membru incepator

Group: Members

In urma cu cateva zile am vazut pe strada din ce in ce mai multe logan-uri model aniversar 10 ani si am vazut ca au faruri asemanatoare cu cele de pe sanderoul meu(sandero II NONFACELIFT). Dupa mai multe cautari am vazit ca se potrivesc la perfectie (forma lor,taietura din grila fata si mufa). le-am instalat pe masina dar problema era urmatoarea, sandero II vine cu becuri h4 din fabrica asa ca, cand comuti pe faza lunga se stinge faza scurta dar am gasit o rezolvare foarte simpla la aceasta problema. In interior la blocul de lumini am vazut ca seamana cu cel de pe sandero II facelift care are faruri cu bloc dublu optic si cu drl led.
Daca vreti sa faceti aceasta modificare, pe partea mufei unde este clipsul, aveti o grupare de 4 pini, (o sa atasej mai jos o poza) iar daca numarati de la stanga la dreapta o sa vedeti ca aveti 7 pini. Pinul cu numarul 7 trebuie mutat pe locul de langa el (adica pe pinul 6 care este liber). Dupa ce faceti acest lucru veti vedea cand comutati pe faza lunga, faza scurta ramane aprinsa.

Montati totul inapot si gata!

Untitled.png ( Size: 3.49mb ) Number of downloads: 98

This post has been edited by C4T4: 26 Jul 2025, 21:08

--------------------
Dacia Sandero Stepway 2014 1.5dci 90cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sorin1983
post 28 Jul 2025, 19:34
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti-Rahova

foarte bine ca ai reusit. daca totul e ok, e un sfat bun.

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th September 2025 - 01:32
Forum Renault