interzisa circulatia mopedelor&scuterelor pe DN
![]() ![]() ![]() |
interzisa circulatia mopedelor&scuterelor pe DN
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(AND @ 7 Feb 2006, 21:54) Offtopic , dar alex , daca spui ca Subaru lui george prinde 240 , inseamna ca are MULT , dar MULT peste 140cp. Nu ma deranjez sa ma uit pe vreun site , dar o masina grea precum un legacy , fara mai mult de 200 cai nici nu atinge 200km/h reali. 1300 de kg., 135 cp, 5 trepte, 220 km/h viteza maxima constuctiva Daca-i arunc un pinion de diesel pe a 5-a, sunt in stare sa pun pariu cu tine ca ma duc in 240. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
shhhhttt ca mama andomida stie tot
![]() tot el face reviewuri la masini gen A8 , Quattroporte samd ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am generat discutia. Na ca mi-am editat postul!
![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
e adevarat ca s-a modificat viteza pe autoturisme LEGALA pe DN1 in localitati la 70km/h?
stiu ca nu are legatura... This post has been edited by avathan: 8 Feb 2006, 12:02 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Esenta (care trebuia extrasa) din postul meu era urmatoarea:
Mergi cu motoreta (40km/h) pe DN1 Trece un bolid cu 240km/h pe langa tine. Crezand ca stai pe loc, te vei da jos de pe motoreta. Te vei accidenta serios! Iata de ce nu e bine sa circule motoretele pe DN1! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
alex275 |
![]()
|
Lasa indicatoarele.
Trebuie sa apara mai intai in Monitorul Oficial. |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe anumite sectoare de drum din interiorul localităților, administratorul drumului poate stabili pentru autoturisme și limite de viteză superioare, dar nu mai mult de 80 km/h. Limitele de viteză mai mari de 50 km/h se stabilesc numai cu acordul poliției.
Asa zice art. 155 din Regulamentul in vigoare. De unde e treaba cu Monitorul Oficial? This post has been edited by Mache: 8 Feb 2006, 12:51 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
alex275 |
![]()
|
Daca se da vreo lege, trebuie sa apara in M.O.
Asta cred eu, n-o lua de buna! Apoi exista anumite limitari (sau cum s-or chema) de viteza, temporare, care sunt afisate pe culoarea galbena. Asta nu cred ca-i opreste nimeni s-o faca. Eu doar ma gandeam, ca daca se va stipula in Decret expres ca pe DN1, in localitati, se poate circula cu 70km/h, trebuie sa faca o lege pe care sa o publice. Repet, ma gandeam eu . Imi dau seama ce poate iesi din asta! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Marty ..impresionant , nu stiu ce masina ai tu insa ESTE MAI TARE decat Lagacy-ul lui George !
![]() Ma cam indoiesc eu de cateva chestii... dar nu acuz pe nimeni. ![]() This post has been edited by AND: 8 Feb 2006, 14:56 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(AND @ 8 Feb 2006, 14:55) Marty ..impresionant , nu stiu ce masina ai tu insa ESTE MAI TARE decat Lagacy-ul lui George ! ![]() Ma cam indoiesc eu de cateva chestii... dar nu acuz pe nimeni. ![]() George poseda un 2.5, nu un 2.0! Asta 1. A doua faza e ca multe din masinile azi, chiar avind 6 trepte, cu aceeasi putere a motoarelor, nu se apropie prea mult de 220 km/h. Nu stiu sa-ti explic de ce. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
QUOTE(Smudo @ 7 Feb 2006, 19:07) ydaniel, ca uitai sa te-ntreb mai devreme: citi cmc are scuterul tau? E vreun indicator pe drumul ala referitor la viteza minima cu care trebuie sa circuli? E vreun indicator ca nu ai voie cu scuterul pe-acolo? Daca sint indicatoare cu viteza minima, (repet) iar scuterul tau in certificatul de inmatriculare sau ce-o avea el are o viteza maxima mai mica decit viteza minima admisa pe DN, atunci se pare ca nu ai voie. Dar numai daca sint indicatoarele alea de care zic. In locul tau io m-as baga cu el pe acolo. 50 cmc tunat ![]() ![]() da sunt un mare amator de senzatii tari de tot.de multe ori era sa fiu calcat culmea nu de tiristi ci de cetateni cu masini mici,asta ca sa nu vb urat,cea mai tare faza era ca ,odata era sa ma infing in portiera uneia cu un tico,pt ca a oprit da nu s-a uitat...frana+ injuraturi de bine. This post has been edited by ydaniel: 10 Feb 2006, 22:05 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 03:11 |