Gigi Becali - presedintele Romaniei, care este!
![]() ![]() ![]() |
Gigi Becali - presedintele Romaniei, care este!
mil |
![]()
|
||
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|||
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
In plus editorialul lui Nisto din EvZ:) : "Suspecta sprijinire a lui Gigi Becali "
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Publicitatea electorala se plateste mai nou. Asha ca pupincurismul se vedea shi auzi shi...citi.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
ar trebui sa facem pronosticuri cu ce procent or sa-l voteze...
|
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
un pic pe langa topic:
tocmai am vizionat un relive la otv in care se prezenta domnul niki scorpion ( :shock: ) candidat la primaria sectorului 5 . in pura traditie a candidatilor la aceasta primarie in mai putin de 2 minute a exclamat : "... ei ... este ...." si "...celelaNte..." :shock: NO COMMENT ce-a mai tare faza , in cele 2 minute in care am privit , aproape hipnotizat, as putea spune, a fost urmatoarea: "... eu nu vin ca altii de pe bdul DACIA, ci eu stau la nici 300 de metrii de muntii de gunoaie. eu stiu ce este mizeria pentru ca am trait in ea. ..." acum imi pun si eu urmatoarea problema , care EVIDENT dnul niki nu si-a pus-o : si daca traiesti de cand te stii intre gunoaie la ce bun poti fi comunitatii , daca nu ai reusit ca tu sa iesi din starea de mizerie in care te-ai trezit ??? :shock: |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
nu am nimic de spus interesant insa vroiam sa aduc in fata topicul asta dupa 5 ani
![]() |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
O sa fie o premiera, presedintele-puscarias.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Haida bre, ca de la alea 8-9% in sondaje (valul de simpatie care o sa se evapore rapid) pana la castigarea alegerilor perzidentiale este cale lunga. Desi, n-ar fi exclus sa ne trezim cu cei doi maimutoi vor reprezenta RO in parlamentul european.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Asa popor, asa reprezentanti: EBA, Vadim, Becali. Si daca nu sunt ei o sa fie altii asemenea.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:00 |