Substanta pentru topit zapada de pe strazi
![]() ![]() ![]() |
Substanta pentru topit zapada de pe strazi
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.511 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(nasty @ 8 Jan 2009, 10:56) QUOTE(ageana @ 8 Jan 2009, 11:13) Eu zic ca fac foarte bine ca dau cu diverse solutii pe strazi. Daca nu ar da probabil ar fi un polei de ti-ar trebui cauciucuri cu tinte. Nu ti se pare ok ca in timp ce totul e inghetat in jur asfaltul nu este? tocmai, ca totul e uscat in jur si numai carosabilul e ud. Ca pieton simti diferenta imediat: pe carosabil aluneca si pe trotuar - nu. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
LOL credeam ca mi s-a parut mie dar e f.f.f.f adevarat ce ati mentionat. Chiar ieri ma gandeam la chestia asta dar ma gandeam ca sunt nebun. Substantele astea chiar provoaca creearea unei pelicule "unsuroase" pe carosabil...
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Mie mi se pare fix invers, dar in fine...
Adica probabil daca nu ar da cu nimic, ar trebui sa ne punem cu totii senile la tinichele. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
sarea amestecata cu apa e cam unsuroasa...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pana acum ii injurati ca nu dau si va inzapeziti. Acum ii injurati ca dau si alunecati.
Bai nene, cine si-a luat permisul pe bune si are un pic de minte-n cap, nu prea cred ca aluneca pe solutia aia. In fine... Vorba lui Vijelie, fara comentarii... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:13 |