Am scos maneta de reglaj scaun sofer fata-spate...
![]() ![]() ![]() |
Am scos maneta de reglaj scaun sofer fata-spate...
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
radu_iasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 November 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(klaus @ 2 Sep 2005, 14:44) Culmea, dar eu am reusit sa reglez scaunul pe verticala pe mai mult decat cele trei pozitii predefinite. Am ridicat scaunul la maxim. Nu stiu daca e asa la toate Loganurile, dar cel putin la mine se intampla urmatoare chestie: daca te lasi pe scaun imediat ce l-ai ridicat la maxim in sus, coboara iar la nivelul inferior predefinit. Eu ma las in asa fel incat sa opresc undeva intre cele 2 puncte, apoi misc maneta de reglaj fata-spate si, surpriza, scaunul ramane blocat intre cele 2 puncte. Asta nu schimba adevarata problema. Sistemul de reglaj vertical e total de cacao, e complet inapoiat si demn de sistemele masinilor de la inceputul anilor '90. E o semi-improvizatie doar de dragul de mai adauga o dotare in plus. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition azur
- B ** TWL
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Tot scaunul de Logan mi se pare destul de fragil .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
mie imi place f tare scaunulstanga logan...avand in vedere inaltzimea mea...il tzin ridicat la maxim...shi am super vizibilitate
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare apropo de reglajul pe verticala. Cum este pozitia "cea mai de jos" comparativ cu scaunul fix, este la fel sau mai jos?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
scaunul soferului e mai jos ,decat cel al pasagerului ,nustu de ce da asa e la mai multi
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc C@talin...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
npc ,si la mine e la fel ,cand ma pun pe cel de la pasager simt ca stau in pod si ca zbor prin parbriz.nu-mi place
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:56 |