Gata cu garantia
![]() ![]() ![]() |
Gata cu garantia
sstanescu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bafta!
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Am uitat ceva schimbat in garantie:
- 2 buc amortizoare haion - 1 buc toba finala |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Eu am iesti din decembrie, anul trecut.
Bilantul este: 2 actuatoare (bine, mai trebuia sa schimb 4 dar mi-a fost sila sa astept dupa ei asa ca si acum mai imi caraie cateva) bucsele la bara stabilizatoare 1 burduf de planetara |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
sstanescu |
![]()
|
Ieftin coane, ieftin...
Bine, bucsele de la bara stabilizatoare mi le-a schimbat impreuna cu pivotii, insa le-am platit din buzunar, asa ca nu se pun. Pot spune ca am schimbat tot ce a cazut ca nu am vrut sa las sa se adune, asa ca ieri dupa-amiaza si azi, masina e perfecta as zice. Cele doua actuatoare si amortizoarele de haion au fost schimbate "prin corespondenta". |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
MojoJojo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
sstanescu cata lista ai frate!?!? pe unde ai mers cu masina aia? stiu si eu ca drumurile patriei sunt netede ca-n palma, da nici chiar asa? De radiatoare, tobe si actuatoare, am auzit si eu (chiar le-am schimbat pe primele doua in garantie) da' ce s-a intamplat cu pivotii, amortizorul, si urechea de la haion?
|
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|
sstanescu |
![]()
|
Bai, treaba e ca masina a fost frecata in Buc. Nu dau cu ea in gropi pe cat posibil ca sunt banii mei si ma doare. Pivotii mecanicul mi-a zis ca sunt varza (la 20.000km) insa sunt convins ca mai tineau suficient de mult. Mi-au fost schimbati ca sa fie treaba bine facuta.
La urechea de la haion, plasticul ala era cam spart si intr-adevar, avea nitel joc in capetele alea de plastic alb de la ureche. Nimic grav, insa pentru linistea masinii, o treaba buna. Amortizorul spate dreapta o mica urma de unsoare (imposibil de vazut daca nu era masina pe elevator). Nu curs la greu, insa fiind ultima zi, a fost bine sa fie baietii atenti cu mine, sa mi-l schimbe. E posibil sa fi avut intr-adevar o mica bataie (daca stau si ma gandesc acum), insa e greu de spus ca aveam nebunia de haion care iar o luase razna. Ca sa o spunem p'aia dreapta, toba nu era gaurita deloc, insa sitele erau zob inauntru. Cam asta e. Doar am incercat sa ma folosesc cat pot de garantie! |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
|
MojoJojo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE Pivotii mecanicul mi-a zis ca sunt varza (la 20.000km) insa sunt convins ca mai tineau suficient de mult. Mi-au fost schimbati ca sa fie treaba bine facuta. eu tocmai am implinit "frumoasa varsta" de 40 000 km; asta inseamna ca ma asteapta o bucurie: schimbat pivoti!?! |
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|
sstanescu |
![]()
|
Pai si nu te duci la revizie? Il pui pe nenea sa-si bage o parere... Poate ai mei au incasat-o rau pe la tara pe bolovani, poate am dat naspa intr-o groapa... De la caz la caz. Nu stiu cam la cat se spune ca ar trebui schimbati...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
|
MojoJojo |
![]()
|
revizia o fac pe la 41 500, din cauza ca, la 20 000, am intarziat vreo 1500 km...asa ca cea de 30 000 a fost de fapt la 31 500 si tot asa...
la revizia anterioara (30 000 - teoretic) mi-a zis mecanicul ca planetara din dreapta e tocita putin si ca va trebui schimbata la un moment dat...dar eu nu simt nimic in afara de un scartait cand e masina inghetata!!!! acum, nu stiu, sa vedem ce-o iesi la 40 000 |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 01:12 |