DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Gata cu garantia

sstanescu
post 8 Jan 2004, 08:52
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Dragii mei,

a fost garantia si se duse. Ieri a cam fost ultima zi, si gata! Asa ca am dat fuguta la Pitesti ca tare se mai umezea radiatorul. Sa sintetizez:

Schimbat (masina de 1 an jumate, 24500 km):
- radiator
- toba finala
- amortizor spate dreapta
- urechea de inchidere haion

Montat: - cui tip Solenza (marfa, e iar liniste in masina)

La verificari s-a dovedit ca scutul era fain indoit (inca nu uruia, insa nici mult nu mai avea) iar suruburile lui din spate (cele doua) au mai primit fiecare 4(!) ture. Pe fata nu a mai fost nimic de schimbat, ca era totul perfect (pivotii au fost schimbati la 20000)

Ca sa trag linie cu garantia, am schimbat:
- 2 buc. radiatoare
- 3 buc actuatoare
- 2 buc pivoti
- 1 buc amortizor
- 1 buc ureche prindere haion

Nu as zice ca bilantul este catastrofal, insa este rusinos sa schimbi atatea piese la toata seria de masini. Eu am fost si sunt multumit de masina, a mers si merge brici, insa cu toatea astea s-a adunat ceva la activ.

Asta e, de acum sunt pe cont propriu.

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 8 Jan 2004, 12:18
Post #2

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori

bafta!

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
sstanescu
post 8 Jan 2004, 12:34
Post #3

Membru autentic

Am uitat ceva schimbat in garantie:

- 2 buc amortizoare haion
- 1 buc toba finala

--------------------
+
alex
post 8 Jan 2004, 12:48
Post #4

Membru autentic

Group: Admin

Eu am iesti din decembrie, anul trecut.
Bilantul este:
2 actuatoare (bine, mai trebuia sa schimb 4 dar mi-a fost sila sa astept dupa ei asa ca si acum mai imi caraie cateva)
bucsele la bara stabilizatoare
1 burduf de planetara

--------------------
N/A N/A N/A
snafu
+
sstanescu
post 8 Jan 2004, 12:54
Post #5

Membru autentic

Ieftin coane, ieftin...
Bine, bucsele de la bara stabilizatoare mi le-a schimbat impreuna cu pivotii, insa le-am platit din buzunar, asa ca nu se pun.

Pot spune ca am schimbat tot ce a cazut ca nu am vrut sa las sa se adune, asa ca ieri dupa-amiaza si azi, masina e perfecta as zice. Cele doua actuatoare si amortizoarele de haion au fost schimbate "prin corespondenta".

--------------------
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
MojoJojo
post 8 Jan 2004, 12:54
Post #6

Membru

From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti

sstanescu cata lista ai frate!?!? pe unde ai mers cu masina aia? stiu si eu ca drumurile patriei sunt netede ca-n palma, da nici chiar asa? De radiatoare, tobe si actuatoare, am auzit si eu (chiar le-am schimbat pe primele doua in garantie) da' ce s-a intamplat cu pivotii, amortizorul, si urechea de la haion?

--------------------
Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
+
sstanescu
post 8 Jan 2004, 13:01
Post #7

Membru autentic

Bai, treaba e ca masina a fost frecata in Buc. Nu dau cu ea in gropi pe cat posibil ca sunt banii mei si ma doare. Pivotii mecanicul mi-a zis ca sunt varza (la 20.000km) insa sunt convins ca mai tineau suficient de mult. Mi-au fost schimbati ca sa fie treaba bine facuta.

La urechea de la haion, plasticul ala era cam spart si intr-adevar, avea nitel joc in capetele alea de plastic alb de la ureche. Nimic grav, insa pentru linistea masinii, o treaba buna.

Amortizorul spate dreapta o mica urma de unsoare (imposibil de vazut daca nu era masina pe elevator). Nu curs la greu, insa fiind ultima zi, a fost bine sa fie baietii atenti cu mine, sa mi-l schimbe. E posibil sa fi avut intr-adevar o mica bataie (daca stau si ma gandesc acum), insa e greu de spus ca aveam nebunia de haion care iar o luase razna.

Ca sa o spunem p'aia dreapta, toba nu era gaurita deloc, insa sitele erau zob inauntru.

Cam asta e. Doar am incercat sa ma folosesc cat pot de garantie!

--------------------
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
+
MojoJojo
post 8 Jan 2004, 13:08
Post #8

Membru

Pivotii mecanicul mi-a zis ca sunt varza (la 20.000km) insa sunt convins ca mai tineau suficient de mult. Mi-au fost schimbati ca sa fie treaba bine facuta.  

eu tocmai am implinit "frumoasa varsta" de 40 000 km; asta inseamna ca ma asteapta o bucurie: schimbat pivoti!?!

--------------------
Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
+
sstanescu
post 8 Jan 2004, 13:22
Post #9

Membru autentic

Pai si nu te duci la revizie? Il pui pe nenea sa-si bage o parere... Poate ai mei au incasat-o rau pe la tara pe bolovani, poate am dat naspa intr-o groapa... De la caz la caz. Nu stiu cam la cat se spune ca ar trebui schimbati...

--------------------
+
MojoJojo
post 8 Jan 2004, 13:30
Post #10

Membru

revizia o fac pe la 41 500, din cauza ca, la 20 000, am intarziat vreo 1500 km...asa ca cea de 30 000 a fost de fapt la 31 500 si tot asa...

la revizia anterioara (30 000 - teoretic) mi-a zis mecanicul ca planetara din dreapta e tocita putin si ca va trebui schimbata la un moment dat...dar eu nu simt nimic in afara de un scartait cand e masina inghetata!!!! acum, nu stiu, sa vedem ce-o iesi la 40 000

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 01:12
Forum Renault