Outlook Express ma scoate din sarite !, Cum dezactivez verificarea de compactare
![]() ![]() ![]() |
Outlook Express ma scoate din sarite !, Cum dezactivez verificarea de compactare
i96nds |
![]()
|
||
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|||
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
woth |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
La o astfel de compactare, outlook express-ul mi-a pierdut multe mailuri din 2005, moment in care am zis "pana aici" si l-am schimbat cu Thunderbird. Este facut de cei care fac si Firefox si e mai mult decat OK.
Am ajuns la concluzia ca microsoft isi bate joc de populatie. Nu-i posibil ca, de exemplu, powerpointul 2003 sp3 sa aiba bug-uri si mai nasoale decat '97-le cu care lucram prin '99. Nu e posibil. This post has been edited by woth: 15 Feb 2006, 11:17 |
-------------------- |
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Ideea e ca la 2GB Inbox calculatorul se blocheaza nu datorita compactarii, ci datorita mariimii enorme a Inboxului. Daca il lasi intre 15 si 30 de minute (depinde de viteza lui) o sa vezi ca intra pana la urma. Nu e blocat, pur si simplu "rasneste" alea. Mai sterge din mailuri (arhiveaza-le daca ai nevoie de ele) si vei scapa de probleme. Din cate stiu eu cand Inbox-ul ajunge la 2 GB, OE nu mai face Send/Receive, oricum iti ia cam 10-15 minute sa intri in el.
O alta varianta e sa folosesti IMAP. Trebuie configurat serverul de mail. In felul asta scapi de belele (dar iti trebuie un server mai potent). |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate nu pot schimba nimic nici la server nici la client.
DRE, asa e, el rasneste in background dar e ingrozitor.... Mail-urile sunt grupate pe foldere care nu depasesc cateva sute de MB fiecare. Tocmai de asta au fost sparte asa. Tot nu am rezolvat problema... Linkul lui EvilOne nu ajuta ca bifa aia nu mai exista la XP SP2, cum ziceam deja. woth, si eu am pierdut mail-uri asa pentru ca.... a cazut curentul in timp ce compacta. Asa ca de aia vreau sa dezactivez compactarea asta. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:25 |