Camere video in Timisoara, pt supravegherea traficului
![]() ![]() ![]() |
Camere video in Timisoara, pt supravegherea traficului
kaspersky |
![]() ![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Deocamdata n-am auzit nimic in acest sens. E drept ca se zvonea odata ca... dar am inteles c-au lasat-o moarta din lipsa de fonduri.
Si in incheiere numai de bine la adresa primarului, care bani de camere video are, dar de reparat drumurile pauza, ca de la drumurile din Timisoara imi bate mie o bucsa pe dreapta! ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Sa bage naibii Ciuhandu cu drumarii lui banii in drumuri, ca in unele din zonele mentionate ca fiind monitorizate tre' sa casti bine ochii sa nu-ti rupi rotile prin gropi... azi si maine, ca ni s-a dus buhul ca Timisoara are cele mai nasoale drumuri...
![]() This post has been edited by Victorine: 13 Feb 2006, 18:32 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se pare ca stirea e veche: http://www.primariatm.ro/monitorul/index.p...=8&viewItem=559
S-a crizat careva probabill si a trimis-o din nou pe mail. Propun sa se stearga topicul! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE - Bv. L. Rebreanu - tronsonul cuprins intre Spitalul Municipal Judetean si AEM Ce sa monitorizeze acolo? Gropile? Acolo am luat un canal care era mai jos decat nivelul asfaltului cu vreo 15-20 cm dupa ce am facut o manevra ca sa evit o groapa. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Facusem si eu rost de lista asta anul trecut prin iunie. Atunci se propunea instalarea a 5 camere urmand celelalte... Dar inca nu s-au instalat nici alea
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
kaspersky |
![]()
|
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 13 Feb 2006, 19:12) Deocamdata n-am auzit nimic in acest sens. E drept ca se zvonea odata ca... dar am inteles c-au lasat-o moarta din lipsa de fonduri. Si in incheiere numai de bine la adresa primarului, care bani de camere video are, dar de reparat drumurile pauza, ca de la drumurile din Timisoara imi bate mie o bucsa pe dreapta! ![]() numai o bucsa??? pai e bine, mie deja imi bate toata directia, eu imi fac directia odata sau de 2 ori pe an. Eu am luat un creter pe bogdanestilor de am atins cu lonjeronul stanga pe asfalt la vo 40 la ora , am crezut ca a ramas roata in groapa si de atunci pe dreapta varza bucsa caseta si bieleta, trist! eu i-am prins pe baetii care asfaltau si am vazut care e procedeul: se ia asfalt se arunca in groapa(fara a fi curatat sau decupat in prealabil) sau se pune peste in cazul unor denivelari se trece cu buldozeru ala se taseaza si gata, e atat de bun materialu ca am patinat un pic pe el dupa 10 min dupa ce a fost turnat(cica se putea circula fara probleme si ar fi trebuit sa reziste-asa zicea baetii aia de or astupat groapa) si am facut gaura la loc. Bafta! |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
marksman |
![]()
|
@anndi: de obicei circul foarte incet pe unde stiu ca sunt gropi, dar asta m-a luat prin suprindere, ca era noapte, veneam dinspre Buzias si ma grabeam sa ajung acasa. Am vazut in ultimul moment o groapa, am virat sa o evit si am nimerit mai rau, adica intr-un canal si de atunci bate. Urmeaza o vizita in service cat de curand, pentru ca am mai "muscat-o" si prin complex (pe eroilor, in capat) si s-a amplificat bataia. Acum pot sa o auda si aia din service, ca ei tot timpul "nu s-aude nimic, domnu, vi se pare. e de la gropi, e normal sa se auda cum 'cade' roata-n groapa"
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:08 |