Probleme grave motor, Dacia nova
![]() ![]() ![]() |
Probleme grave motor, Dacia nova
lights |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|||
lights |
![]()
|
se pare ca nu se pricepe nimeni la masini pe aici!!
Vreti sa vorbim despre filme? muzica? jocuri?poate la astea se pricepe lumea pe forumu asta |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
salut,si eu am patit-o cu nova mea la fel,dar imi uda cu ulei doar o bujie caci se topise un pistonsi se rupsesera segmentii.o calci de obicei?una peste alta o sa ai nevoie de un set nou.eu am cumparat acum un an jumate cu 3.5 mil(pist+segm+cilindrii+bolturi+garnit de chiulasa).te rog spune-mi care bujie ti-o uda.ma gandesc ca poate,poate o fi garnit de chiulasa desi slabe sperante.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
apropo, motorul l-am facut cu un mester care nu mi-a luat nici un ban,dar eu am demontat tot si montat la loc cu exceptia asezarii segmentilor pe piston,potrivirii bielelor,si introducerea pist.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.109 Joined: 11 February 04 ![]() |
Fara sa-l desfaci e greu de spus ce are.
Cel mai probabil iti trebuie set motor nou. Inarmeaza-te cu vreo 10 milioane si du-te la un mecanic. Daca scapa compresie in baie ai aproape sigur segmentii de la un pioston sparti sau chiar un piston. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
lights |
![]() ![]()
|
imi uda bujia din stanga(prima)cum te uiti la motor
10 milioane?m-ai terminat!!!!!! apropo chiar nu o calc deloc...merg linistit cu ea This post has been edited by lights: 12 Feb 2006, 16:26 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
madcos |
![]()
|
ala este pistonul nr 4.cel mai bine dai jos chiulasa(ca oricum trebuie) si vezi vare este situatia.apropo, ai avut si ceva anomalii in vasul de expansiune?chiulasa se da jos relativ simplu.desfaci capacul(intai carcasa filtru aer) si dupa aia cu un capat de cruce de roti desfaci cele 8 suruburi de la chiulasa.intai sa o dai jos,trebuie sa eliberezi galeria de evac si toate furtunele ce intra in pompa de apa.de unde esti?
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
madcos |
![]()
|
o sa dai 10 mil daca te duci in service.daca o faci bucati tu si iei pistoanele noi,segmentii si bolturile si le duci la cineva sa ti le potriveasca si sa le bage pe camasa o sa scapi muuuult mai ieftin.restul motorului ti-l montezi tu daca ai logica,indemanare si un prieten pe langa tine.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
De ce sfatuiti oameni buni sa-si dea omul chiulasa jos? Aia se pune la loc cu schepsis, suruburile se strang la un anumit cuplu si intr-o anumita ordine.
Du-te baiat la un mecanic, daca te bagi in ea o sa o nenorocesti!Cred ca e de refacut setul motor, pistoanele alea nu se strica cu una cu doua.Scapi si mai ieftin. |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
madcos |
![]()
|
dar ce se intampla daca da jos chiulasa sa se uite?oricum trebuie data jos si nu exista vreo problema la desfacut.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:26 |