Disc+placa ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
Disc+placa ambreiaj
Cristy |
![]()
|
||
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
- B-08-LWJ / B-YY-XXX Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
SFAT: nu luati placi valeo.daca vreti va dau eu vreo 10 de la prietenul meu care are centru de fiare vechi.sunt facaturi toate!!! tremura si aveti pb cu ele.luati numai de "uzina".chiar daca sunt stantate cu valeo si fff proaste.nu ma credeti?atunci incercati:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
dyogenes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 502 Joined: 23 August 05 ![]() |
Eu am montat pe a mea o "corcitura" : disc de uzina+placa valeo acum vreo 2 luni. Pana in prezent merg absolut OK. La mine a fost ceva mai scump, ca am de 200. Sa vedem la iarna, ca se zice ca placa de presiune iarna risca sa crape, ca isi pierde elasticitatea. Om trai s-om vedea!
Na, ptiu! Pierdute fie-ti vorbele, yadaniel! Ca daca tre sa dau iara jos cutia, ma duc in turcia cu UZI-ul! Deocamdata nu mi-a facut nici o figura. This post has been edited by dyogenes: 28 Sep 2006, 20:22 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
hai ca voi face poze la gramada de placi ''valeo" de la fiare:))))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
dyogenes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 502 Joined: 23 August 05 ![]() |
Ba sa nu faci! Si daca faci, va fi una in minus! A mea!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
da e una.care nici macar nu are uzura:)) deci eu zic calitate.mai ales la asa ceva.sau master care e 40 ron si cea de uzina 90.
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
Cristy |
![]()
|
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
deci sa imi iau de uzina? 2.300.000 am gasit la capat la 102 (partea cu giurgiului) si la alt magazin tot prin berceni (intersectia troleibuzului 76 cu brancoveanu e un magazinas mic) cu 2.400.000 (de acolo imi iau piese de origine mai ieftine; ex : capota cn4 e in magazin la nesti 3.700.000 si io am luat-o cu 2.300.000, holograma dacia, adica nu conex,factura, tot pt asigurare).
am vazut unele master. ce se stie de ele" m-am uitat pe forum si am vazut CA la bujii sunt praf. la discuri or fi mai buni? ![]() daca mai scrii cu expresii IRC, iei vacanta! This post has been edited by diaconuliviu: 29 Sep 2006, 07:58 |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
|
|
ydaniel |
![]()
|
luati de la magazinul din apromatco:)e 90 placa si 80 discu.rulmetu 18:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Cristy |
![]()
|
De care e? Deci eu vreau sa stiu ce sa iau, ca luni o bag in service : iau uzina, valeo, master...?
![]() Off topic pentru diaconuliviu : pentru un "k" amarat faci atata caz? Ia-te de analfabetii care nu stiu sa scrie corect, pun cratime aiurea si care imi zgarie retina, nu de un "k" ![]() This post has been edited by Cristy: 30 Sep 2006, 15:24 |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
|
|
ydaniel |
![]()
|
Uzina ,frate:) nu lua altceva:) sau daca cumperi sa fie scumpa;) de master nu am auzit sa fi luat cineva da NU recomand;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Cristy |
![]()
|
Sachs e 5 milioane, cel mai scump kit, dar nu imi permit
![]() |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
|
|
ydaniel |
![]()
|
merita iti garantez eu!
fiecare ban:) ca ambreiajul nu se schimba odata p luna:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Cristy |
![]()
|
Am luat kit de uzina pana la urma... am schimbat si coroana si un tampon la motor, si cablul de la ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
|
|
ydaniel |
![]()
|
ma bucur:) bine ca ai schimbat:) si cat a fost manopera:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Cristy |
![]()
|
80 ron. Sunt fericit ca am stat si eu si am mai invatat ceva
![]() Off-topic : aveam o bataie ciudata la motor...care semana cu bataie de piston, dar multi si-au dat cu parerea ca e distributia. Am schimbat suportul de la tampon de la motor pe partea cu esapamentu'(era varza facut) si acum merge motoru rotund, perfect. De la asta sa fie sau e coincidenta? ![]() This post has been edited by Cristy: 3 Oct 2006, 16:10 |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
|
|
ydaniel |
![]()
|
distribuitia cu pistonu nu prea seamana:) la distrubutia zornaie lantu:) nu bate nimica.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
mardinu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 19 January 06 ![]() |
Inseamna ca eu cu 150 RON manopera (fix 2 ore, 2 mecanici) mi-am luat teapa mare....Kitul de origine Dacia m-a costat 270 RON (placa, disc, rulment).
|
--------------------
Dacia
1300
- B 40 JUU
|
|
Axll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 11 December 05 ![]() |
in pantelimon, aproape de spital, sunt niste magazine de piase auto. acolo gasiti niste kit-uri si de ambreiaj si de 180 si de 200 care se numesc MASTER SPORT. sunt fabricate in germania si sunt mai ieftine decit cela de uzina. eu am asa ceva de 1 an si ceva si nu am probleme, asta intr-un regim demers sport.
|
--------------------
dacia
1300
- BZ 04 BJL am vrut mai mult...decit normal...
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu mai cumpar master atata timp cat voi trai.cumsa fie 40 ron discu si al de uzina 90?si se gasesc peste tot in bucuresti:) in fine nici nu vreau sa mai aud de marca asta/o bujie,un filtru se pot schimba in drum ,dar daca crapa discu pe la predeal....
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Axll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 11 December 05 ![]() |
pai e foarte simplu. tu te miri de un disc de ambreiaj cu emai eftin ala nemtesc decit rahatul de uzina? dar cum crezi ca loganul e mai eftin cu cel putin 1000 de euroi afara decit in tara?
au ai nostri niste adaosuri comerciale de inebunesti. din pacate ce producem noi, sunt foatre scumpe si foarte proaste. asa m-am "fript" si cu arborii produsi la noi si care costa de te indoie si cei unguresti la jumatatede pret si mai buni calitativ. acum ela alegera ficaruia sa puna ce vrea pe masina lui. oricum un sfat: nu pune-ti de uzina |
--------------------
dacia
1300
- BZ 04 BJL am vrut mai mult...decit normal...
|
|
ydaniel |
![]()
|
asa ,deci dacia mea din nov 95 are ambr de 200.am aflat prea tarziu eu luasem de 180.
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ramiro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 21 May 05 From: Romania Bucuresti ![]() |
cum fac sa aflu si eu ce tip de placa de presiune am(am o dacie din 200 pe injectie) ..ca am facut rost de o placa de presiune sachs de 180...
This post has been edited by ramiro: 12 Jan 2007, 00:43 |
--------------------
dacia berlina Li
1410 Li
2000
- b-00-000 tel 0721913474
yahoo: ramiro_marius |
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am dacie din 98 si are ambreiaj de 200. s-ar putea si la tine sa fie la fel.
|
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
ydaniel |
![]()
|
uita-te in gaura DE vizitare
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
buratino28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 January 07 ![]() |
din cate stiu daciile dupa 1999 sunt cu punte de break pe spate si automat au discuri de 200 .asa are a mea asa mi a spus si marshavul meu de mecanic
|
--------------------
dacia
berlina
dec 1999
|
|
ydaniel |
![]()
|
a mea e din '95 si are "dotarile" astea:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
1410 Berlina din '96 si am 200 din fabrica.
Valeo e bun de ceva? |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
ydaniel |
![]()
|
e bun.dar sa fie original:)dar ce vrei sa schimbi>?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
L-am schimbat deja... s-a bulit simeringul de la priza si ala vechi original incepuse sa patineze nasol... am figit de cele de uzina (tot kit-ul am gasit si cu 3,2 mil) fara sa stiu ca cele de import sunt mai ieftine...asa am iesit la 2,3 mil (placa, disc, rulment).
|
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:46 |