Sf Valentin!
![]() ![]() ![]() |
Sf Valentin!
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Aseara am iesit cu niste prieteni sa bem o bere ... nu am avut loc in nici un bar .... toate erau pline de "porumbei" care sarbatoreau ceva ... mi-e lehamite deja de toata agitatia asta pentru nimic.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
sa mai zic ca pt mine a trecut ca o zi ca oricare alta? Pe mine ma apuca o stare de greata cu toate kkturile de inimioare & shit care cica se dau de sfantu valentin. Sincer astept mai bine 8 martie, unde ceva flori date din suflet (de primavara) cred ca vor fi mai bine primite
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:50 |