DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Usi care se inchid grrreeeuu (problema BALAMALE)

bogdan_o
post 25 Feb 2004, 15:56
Post #61

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Group: Members
From: Bucuresti

Eu am luat acum un spray din Carrefour, se cheama DuraLube si zice ca cica ar fi de 5 ori mai bun ca WD 40. Cica e pe baza de SR nu-stiu-cat. O sa dau pe balamale si o sa vad daca merita investitia (approx. 350k).

Marty, cam multa unsoare. Vezi ca o sa inceapa sa curga pe acolo la prima raza de soare.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
florinc
post 25 Feb 2004, 16:01
Post #62

Membru autentic

sa traiasca uleiul si niste vaselina din 80 de la subsol. imi merg super bine usile icon_mrgreen.gif

--------------------
Opel/Dacia Vectra B/Solenza - .
Opel Vectra B
+
Valentine
post 27 Feb 2004, 21:37
Post #63

Old Timer

From: California

Eu am luat acum un spray din Carrefour, se cheama DuraLube si zice ca cica ar fi de 5 ori mai bun ca WD 40. Cica e pe baza de SR nu-stiu-cat. O sa dau pe balamale si o sa vad daca merita investitia (approx. 350k)

eu nu am gasit asemenea spray, de la ce raion l-ai luat?
ti-a mers? smile.gif

la mine si-a mai revenit usa (singura!) dar tot nu e asa cum as vrea :?

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Cupitza
post 18 Mar 2004, 17:11
Post #64

Membru incepator

Sal'tare copii. Am si eu aceeasi problema cu balamalele si anume cea de la sofer. M-am dus in service Cobalcescu (cunosteam un sef pe acolo) si m-am intors cu usa de la sofer blocata. Acum trag de ea de imi vine rau, se misca greu. Si asta s-a intamplat de dimineata pana seara. E posibil asa ceva? Sunt de groaza service-urile astea. M-am dus pentru huruitul care se aude la accelerare, l-au remediat partial, dar m-am ales cu usa blocata. Te doare mintea, dom'le!!!

--------------------
Dacia Solenza Clima 2003 - B34HHZ
+
bogdan_o
post 18 Mar 2004, 17:59
Post #65

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Valentine, de mers a mers, dar nu e chiar foarte bine, asta pentru ca nu am stat sa frec usa. Doar am at si am inchis-o si deschis-o de vreo doua ori si cu asta basta. Daca ma apus sa frec la ea jumatate de ora sigur merge. Spray-ul e din raionul auto, pe utlimul raft de sus, langa cele pentru umflat rotile.

Pt. Cupitza: bine ai venit pe forum! Poate ti-au curatat cumva valeslina de pe acolo si din cauza asta merge greu. Se remediaza cu ulei sau spray special.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
ciprianhugianu
post 14 Aug 2007, 14:28
Post #66

Membru incepator

From: Sfantu Gheorghe - Covasna

Am luat masina de vreo trei saptamani si am vazut ca balamalele, in special cele de jos de la usile din spate, au mizerie pe ele, adica deasupra e praf iar dedesubt ceva unsuros, dar nu cred ca e vaselina. Usile se deschid acceptabil, n-am ce zice, ma deranjeaza oarecum aspectul estetic. Spuneti-mi si mie va rog daca si cu ce ar trebui sa le curat ca sa nu stric vopseaua. Mai departe ma descurc, am citit aici ce am de facut.
Multumiri,
Ciprian

--------------------
Dacia Solenza 2003 Scala - CV-04-J**
Noi sa fim sanatosi, ca belelele curge!
+
guliver
post 14 Aug 2007, 14:55
Post #67

No title

Pune jetul de apa pe ele( eventual la o spalatorie sa aiba presiune) apoi ia un spray gen WD40 si greseaza balamalele.

--------------------
fosta dacie fosta solenza 1900 dar nu toamna
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
ciprianhugianu
post 14 Aug 2007, 14:57
Post #68

Membru incepator

From: Sfantu Gheorghe - Covasna

Neaparat trebuie un jet cu presiune, cand am bagat degetul sa vad cat de gros e praful acolo cred ca e acea "compozitie" de vreo 2 mm grosime. Multumesc, asa o sa fac!

--------------------
Dacia Solenza 2003 Scala - CV-04-J**
Noi sa fim sanatosi, ca belelele curge!
+
cata87
post 4 Oct 2007, 21:13
Post #69

membru alb-violet

From: Timisoara

la mine alta e problema,se inchid,dar nu destul,nu raman nici deschise,dar ramane un spatiu liber intre caroserie si usa (nu stiu cum sa explic fix)...daca va dati seama de ce zic,de la ce poate fi ?

--------------------
Dacia Logan 2008
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 19:25
Forum Renault