Usi care se inchid grrreeeuu (problema BALAMALE)
![]() ![]() ![]() |
Usi care se inchid grrreeeuu (problema BALAMALE)
bogdan_o |
![]()
|
||
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|||
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
sa traiasca uleiul si niste vaselina din 80 de la subsol. imi merg super bine usile
![]() |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE Eu am luat acum un spray din Carrefour, se cheama DuraLube si zice ca cica ar fi de 5 ori mai bun ca WD 40. Cica e pe baza de SR nu-stiu-cat. O sa dau pe balamale si o sa vad daca merita investitia (approx. 350k) eu nu am gasit asemenea spray, de la ce raion l-ai luat? ti-a mers? ![]() la mine si-a mai revenit usa (singura!) dar tot nu e asa cum as vrea :? |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Cupitza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 18 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Sal'tare copii. Am si eu aceeasi problema cu balamalele si anume cea de la sofer. M-am dus in service Cobalcescu (cunosteam un sef pe acolo) si m-am intors cu usa de la sofer blocata. Acum trag de ea de imi vine rau, se misca greu. Si asta s-a intamplat de dimineata pana seara. E posibil asa ceva? Sunt de groaza service-urile astea. M-am dus pentru huruitul care se aude la accelerare, l-au remediat partial, dar m-am ales cu usa blocata. Te doare mintea, dom'le!!!
|
--------------------
Dacia Solenza
Clima
2003
- B34HHZ
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Valentine, de mers a mers, dar nu e chiar foarte bine, asta pentru ca nu am stat sa frec usa. Doar am at si am inchis-o si deschis-o de vreo doua ori si cu asta basta. Daca ma apus sa frec la ea jumatate de ora sigur merge. Spray-ul e din raionul auto, pe utlimul raft de sus, langa cele pentru umflat rotile.
Pt. Cupitza: bine ai venit pe forum! Poate ti-au curatat cumva valeslina de pe acolo si din cauza asta merge greu. Se remediaza cu ulei sau spray special. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
ciprianhugianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 31 July 07 From: Sfantu Gheorghe - Covasna ![]() |
Am luat masina de vreo trei saptamani si am vazut ca balamalele, in special cele de jos de la usile din spate, au mizerie pe ele, adica deasupra e praf iar dedesubt ceva unsuros, dar nu cred ca e vaselina. Usile se deschid acceptabil, n-am ce zice, ma deranjeaza oarecum aspectul estetic. Spuneti-mi si mie va rog daca si cu ce ar trebui sa le curat ca sa nu stric vopseaua. Mai departe ma descurc, am citit aici ce am de facut.
Multumiri, Ciprian |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- CV-04-J** Noi sa fim sanatosi, ca belelele curge!
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Pune jetul de apa pe ele( eventual la o spalatorie sa aiba presiune) apoi ia un spray gen WD40 si greseaza balamalele.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
ciprianhugianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 31 July 07 From: Sfantu Gheorghe - Covasna ![]() |
Neaparat trebuie un jet cu presiune, cand am bagat degetul sa vad cat de gros e praful acolo cred ca e acea "compozitie" de vreo 2 mm grosime. Multumesc, asa o sa fac!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- CV-04-J** Noi sa fim sanatosi, ca belelele curge!
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
la mine alta e problema,se inchid,dar nu destul,nu raman nici deschise,dar ramane un spatiu liber intre caroserie si usa (nu stiu cum sa explic fix)...daca va dati seama de ce zic,de la ce poate fi ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 19:25 |