Custom car -DeKarasao - RESITA.ro, ... pe platforma Solenza!!!
![]() ![]() ![]() |
Custom car -DeKarasao - RESITA.ro, ... pe platforma Solenza!!!
FLEX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Da. dar cam scumpa, pentru o motorizare de SLZ. Nu e cel care facuse si SLZ Break?
Bine ca a brevetat-o ca i-o fura Dacia. ![]() This post has been edited by bomicabomic: 3 Feb 2005, 14:49 |
--------------------
x
x
- x
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
A fost prezentata sambata la tv da nu mai stiu pe ce program. E bine ca e cineva cu initiativa in tara asta. Omu si-a realizat visul .
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
interesanta;
pretul insa....... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pretul e de 2 ori mai mare decit daca ai asambla o Solenza din piese cumparate de la magazin, asa ca mi se pare justificat ... ca nu e rezonabil pentru o tara ca Romania, e alta poveste ...
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cine Karasu' meu da 20 de mii de coco pe godinu' ala ? Macar niste jante de aliaj puteau sa-i puna sau s-o fi lasat-o fara capacele alea jenibile!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
In fata arata bine dar spatele e cam curios. Roata spate vine prea in interior dupa mine. Cred ca trebuia un sasiu ceva mai lung totusi.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Vorba lui Marty, capacele alea strica totul. In plus mie imi pare spatele _foarte_ din topor.
This post has been edited by Illusi0n: 3 Feb 2005, 15:09 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Urata masina!!! capacele sunt marlanesti! la 20 mii de coco iti cumperi un BMW super! inventie de kkt.
![]() |
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Da mai, dar BMW e masina de serie....
|
--------------------
x
x
- x
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca rotile ar fi trebuit sa fie (mult) mai mari in diametru.
|
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
ati observat ca stopurile din spate sunt ca cele de pe camioanele mai vechi sau chiar de pe ractoarele mai vechi? la 20k cred ca putea sa puna alte stopuri.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
Sincer.... nu imi place deloc. Nu are forma de masina zici ca e o fasole
![]() |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Nu sariti pe capace! Doar e masina la comada!
Asta inseamna ca vei avea posibilitatea sa optezi la o gramada de chestii, de la interior, la ornamente exterioare si cu siguranata si jentile. Ala e un prototip, asa, de idee, sa vezi forma, si sa afli nivelul tehnic. Mie personal, nu-mi place design-ul, dar ideea e geniala, si realizarea pare buna. Arata a masina care o poti vinde unui hobbist. Iar pentru asa ceva, 20KE e chiar putin. Felicitari si succes producatorului!! This post has been edited by IsNa: 3 Feb 2005, 16:06 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mai bine iti iei un cabrio de serie si la banii astia macar ai totul electric
![]() plus ca la pretul de 38 de mii pt motor tare... iti iei scula de masina si la ce mai conteaza ca e serie? |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
38 de mii e motoru' si platforma de pe Clio Sport (2.0 i, 179 CP)
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
De 38k Euro, BMW sau Mercedes !
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
E oribila. Parerea mea, hic!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Marty |
![]()
|
Frate, farurile si stopurile de IMS costa mult! Asa sa stiti!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marksman |
![]()
|
Oare cat o fi costul real de fabricatie?
Si ce "platforma Solenza" ? Ce are de acolo in afara de motor, puntea din spate si timonerie ? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Capacele de la roti.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
marksman |
![]()
|
Scuze, uitasem de capace
![]() This post has been edited by Illusi0n: 3 Feb 2005, 16:48 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
BAI ASTIA!
COSTA 38.000 EUROI! Sa ma pupe! La banii astia imi iau Passat fulloption cu 6 trepte! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, mai, dar nu te-ai mai plimba cu un monument al kitsch-ului pe strazile patriei...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(adostar @ 3 Feb 2005, 14:16) la 20 mii de coco iti cumperi un BMW super! 20,000 coco inseamna 15,000 euro. La banii astia iti iei un BMW super in... vis ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(asarban @ 3 Feb 2005, 15:49) COSTA 38.000 EUROI! La banii astia imi iau Passat fulloption cu 6 trepte! Unde ai vazut un asa Passat scump? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
In Vitan
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marksman |
![]()
|
si jacuzzi !
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Mai, nu mai rideti, ca ia sa vedeti miine pomiine prin Bucuresti, d'aia mustaciosi si negriciosi dindu-se pe bulivard cu astfel de masina.
Sa-i faca "sic" lu Giovani. ![]() ![]() Si cum zicea nea Nelu "Piataa si viataa va decide!" , n-am cum sa pun accente pe a, a drac tastatura. |
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:16 |