Capac Portbagaj "busit", L-am gasit zgariat
![]() ![]() ![]() |
Capac Portbagaj "busit", L-am gasit zgariat
gigaalex |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 16 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
- CS 04 VYG
|
|||
nvp_playboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 24 January 06 From: Roman ![]() |
nu se mai repara.....ai deviere de unghi portant....o sa traga masina intr-o parte...o sa se uzeze cauciucurile......rezulta bataie axial a rotii stanga fata, uzura prematura a rulmentilor si fuzetei, rupereea capatului de bara la viteze mai mari de 80km/h, supraincalzirea discului de frana, lucruri care pot dezechilibra pistonul de la cilindrul 2, deci un vacuum scazut, imposibilitatea introducerii in viteza a iii a, vibratiii in volan, .......deci schimb-o.
|
--------------------
dacia 1410
1410
- nt 03 wuv Putin traiesc viata, majoritatea doar exista !
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Si asta doar datorita faptului ca e putin zgariat portbagajul
![]() Asa se sperie copii mici , la o zgarietura le spui ca pe acolo le curg matele ![]() This post has been edited by Pedro: 15 Feb 2006, 10:27 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
N-as putea sa iti spun cum se repara dar iti dau un sfat: pana gasesti un meserias ia si da cu niste vaselina unde ti-a sarit vopseaua ca sa nu inceapa sa-ti rugineasca tabla. Vaselina o dai "ca lumea" adica in strat gros, o sa arate urat si poate o sa te atingi si o sa te murdaresti dar tabla o sa-ti multumeasca.
Edit later: din experienta proprie pot sa zic ca cele mai durabile lucruri sunt cele provizorii. Eu merg cu vaselina pe portiera de 3 luni ![]() This post has been edited by Petea: 15 Feb 2006, 11:12 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 12:25 |