Parasolar pe parbriz, ...vreau sa scap de el
![]() ![]() ![]() |
Parasolar pe parbriz, ...vreau sa scap de el
punctweb |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 31 December 05 From: Tulcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- TL-02-XYZ Mintile umane sunt ca parasutele: functioneaza doar cand sunt deschise...
|
|||
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Eu am avut banda adeziva care nu iesea.... Ce m-am chinuit! Uite ce faci: dai plasticul ala cu alcool si ii dai foc! Pe bune, eu asa am facut! Ciudat, dar eu eram disperat, era o portiune de 10 cm de banda , ma rog, se dezlipisera ornamentele alea laterale, bandourile de pe usi!
Iti dai seama ca nu o sa arda geamul! Oricum, fii pregatit sa stingi focul! ![]() This post has been edited by Adrian_Solenza: 19 Feb 2006, 14:12 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
baga acetona pe el si apoi rascheteaza-l cu ceva. acetona o sa dizolve plasticul dar nu o sa atace sticla.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 19 Feb 2006, 14:11) Eu am avut banda adeziva care nu iesea.... Ce m-am chinuit! Uite ce faci: dai plasticul ala cu alcool si ii dai foc! Pe bune, eu asa am facut! Ciudat, dar eu eram disperat, era o portiune de 10 cm de banda , ma rog, se dezlipisera ornamentele alea laterale, bandourile de pe usi! Eu n-am inteles: Pana la urma la ce i-ai dat foc ? (la folia de pe parbriz / ornamentele laterale / bandourile de pe usi?) In fine, eu nu ma astept la vreun rezultat pozitiv de la asa o manevra. Aproape ca as paria ca se sparge parbrizul daca ii aplici asa un tratament termic. Problema nu e doar temperatura, ci mai degraba faptul ca il incalzesti doar pe una dintre suprafete. Ma rog, daca tu zici ca functioneaza, nu te contrazic, dar eu n-as incerca sub nicio forma scamatoria asta. |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
QUOTE(nik1965 @ 19 Feb 2006, 17:10) Pai cred ca asta e si scopul sfatului Mda, atunci nu inteleg de ce se mai complica...O caramida in parbriz, si gata. ![]() Gata, am terminat cu off-topicareala: Punctweb, ma gendesc ca cel mai bine ar fi sa crestezi cu un cutter autocolantul. Lama sa nu o tii in plan perpendicular pe parbriz, ci cumva oblic, ca varful sa intre sub folie. Pe cat posibil, fa inciziile cat mai dese, eventual chiar pe 2 directii perpendiculare. Pe urma dai cu acetona, astfel ca sa ramana cat mai multa in incizii. Astepti vreo o ora (doua) si dupa aceea ... spor la raschetat. ![]() This post has been edited by anamana: 19 Feb 2006, 17:45 |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Iti zic eu ce sa faci: benzina sau alcool tehnic dat pe autocolant si... surpriza: Nu trebuie sa-i dai foc. Trebuie doar sa dezlipesti autocolantul. Cu mult alcool tehnic vei reusi si mare atentie sa nu ajunga pe vopsea (nu stiu 100% daca o afecteaza, dar mai bine sa fii sigur decat sa iti para rau)...
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
punctweb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 31 December 05 From: Tulcea ![]() |
oki, o sa incerc metodele scrise mai sus (cu exceptia celei in care devin piroman...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- TL-02-XYZ Mintile umane sunt ca parasutele: functioneaza doar cand sunt deschise...
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Am avut la firma masini cu autocolant pe ele. Nu stiu ce tip de autocolant a fost dar cand s-a schimbat a fost dat jos cu...apa fierbinte (reclama din autocolant a fost pe tabla masinii nu pe geam).Nu stiu ce sa zic, dar... poate functioneaza...
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Si cu feonul merge, dar te chinui de faci spume la gura... Apoi tot trebuie sa faci "finisajele" cu alcool tehnic. Asadar, "alcoolul este viata, si viata e alcoolul", vorba cantecului
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Eu am dat pana acum doua parasolare jos de pe doua masini cu lama de cuter. Am raschetat tot parasolarul si pe urma am curatat cu putina acetona parbrizul. Nu dureaza mai mult de 10 minute toata treaba asta. Parbrizul nu se zbarie daca tii lama destul de inclinata.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
punctweb |
![]()
|
Deci:
- se ia o rascheta subtire bine ascutita (cu lama cat mai dreapta) - diluant - o carpa uscata - o carpa umezita cu apa - o carpa muiata in diluantul mentionat mai sus Se rascheteaza colantul cu rascheta, ramanand doar acel lipici (infect). Se da toata suprafata in spetza folosind carpa muiata in diluant. Se freaca apoi cu carpa muiata in apa, insistent, pana se uniformizeaza lipiciul (se face ca un fel de pasta). Se ia apoi carpa uscata si se smotruieste pana se ia tot. Operatiunea dureaza 30 de minute (cu tot cu pauza de tigare). |
--------------------
Dacia
1310
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:01 |