Cazare PREDEAL, unde NU,unde DA!
![]() ![]() ![]() |
Cazare PREDEAL, unde NU,unde DA!
modulsys |
![]()
|
||
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|||
SonOfRain |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 26 November 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Preferance
- AG-xx-SMI
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Recomand pentru cazare in Predeal Vilele Zapada. Am stat cateva zile in februarie si am fost incantat. Cel mai mult mi-a placut sa ma dau cu ATV-urile pe care le aveau de inchiriat.
![]() link This post has been edited by octav_: 2 Jun 2006, 18:34 |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cat era o camera de 2 pers?atv cat e o ora?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
la fulg de nea am gasit un fir de par in ciorba.
|
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu am stat in cantonament 2 sapt si nu am avut ce sa reprosez.
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Anul trecut iarna am stat la vila Cota 1200.Era full peste tot, rezervare nu, dar ne-au primit.Camera super,locul super,masa OK.Am fost fff multumiti, asa ca o recomand.
Vara am stat la vila Daniela( langa Cota 1200).Conditiii super la pret fff bun.Nu are restaurant, dar sunt langa destule.Le recomand pe amandoua...in schimb ii bag in ma-sa pe aia de la Cabana Secuilor care la 10.01 nu mai serveau mic dejun ; cica asta era politica firmei si ca potem lua pranzul dupa 12.00 ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ML
350
2013
- BC-35-SDS MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Saptamina trecuta am fost la Predeal la o vila a matusii sotiei.Vila se numeste TAMINA si e mai sus de Orizont,la 50m de Hera dar pe partea stinga.
Normal ca-mi laud marfa dar puteti incerca.Nu aveti ce pierde. Dl.Negulescu. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
carlo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 23 July 06 From: Hansestadt BREMEN ![]() |
La Piemont se mananca destul de bine dar totusi cred ca au preturi de vara si de iarna (la restaurant...).Anul trecut in vara am fost foarte multumiti,anul asta,pe 6 ianuarie am fost acolo,am comandat papanasi si am fost nevoit sa vand 2 cauciucuri de la masina ca sa ii pot plati...
|
--------------------
vw
passat
2004
- HB-WB 454
|
|
ydaniel |
![]()
|
ar fi bine sa ziceti si niste preturi.de cota 1200 nu am auzit pana acuma;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 09:37 |