carburator, probleme vacuum
![]() ![]() ![]() |
carburator, probleme vacuum
danelu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pai orificiul e unde intra furtunul in carburator...e un stut pe carburator inspre capacul culbutori...poate e infundat..vezi poate chiar furtunul e infundat..sau crapat..schimba furtunul..e 1 leu, si vezi atunci..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
danelu |
![]()
|
Stiu care este orificiul spre furtun , ce nu stiu este cel din interiorul carbului.Nu este infundat furtunul pt ca eu am dat jos carbu si am suflat direct in el .
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O gaurica mica, putin sub clapeta de acc.
o desfunzi cu o sarma subtire, sau aer sub presiune! This post has been edited by amc: 20 Feb 2006, 12:13 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
danelu |
![]()
|
Am rezolvat problema. Orificiul la-m gasit dupa ce cu un smirgher fin am curatit
interiorul carbului.Dupa identificarea orificiului am inceput sa-l curat cu un ac subtire de siringa, totusi ca sa fie curatit bine ,tot cu siringa am bagat acetona.Rezultatul a fost uimitor.Apoi am schimbat jigleoarele, parghiile si axul clapetei si binenteles garniturile de teflon. Azi dupa ce plec de la servici o sa trec la montarea lui. |
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:24 |