DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pompa de benzina

Ionescu George
post 9 Jan 2004, 13:49
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Cand am cumparat dsn am observat ca la desfacerea busonului de la rezervor acesta suge aer. Am intrebat in service daca acest lucru este normal si raspunsul a venit prompt, l-a chemat pe mester, a dat o gaura in buson si s-a rezolvat. Dupa circa 2 ani am observat niste trepidatii la ralanti, am fost in service si dupa ce mi-a exclus injectoarele ca ar fi colmatate verdictul a fost pompa de benzina.
Intrebarea este:are legatura gaura din buson cu pompa de benzina? Afland ulterior ca pompa functioneaza sub presiune(obisnuit cu modelele vechi de dacii)

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MojoJojo
post 9 Jan 2004, 13:56
Post #2

Membru

From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti

si eu mi-am dat seama de

desfacerea busonului de la rezervor acesta suge aer
...dar l-am lasat asa..cat priveste trepidatiile la ralanti - si la mine se intampla din cand in cand dar le-am pus pe seama faptului ca n-am curatat injectoarele niciodata pana acum (40 000km) - dar nu stiu daca e corect

a dat o gaura in buson si s-a rezolvat

asta-i tare smile.gif

--------------------
Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
+
FLEX
post 9 Jan 2004, 14:31
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

asta-i tare

Nu e prea tare, au patit-o multi! maimutoii din service e si ei romani de-ai nostri!
Da un search pe forum si vezi!

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
MojoJojo
post 9 Jan 2004, 14:34
Post #4

Membru

From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti

l-a chemat pe mester, a dat o gaura in buson  

in ce service s-a intamplat?

--------------------
Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
+
asarban
post 9 Jan 2004, 15:48
Post #5

Membru autentic

Group: Banned

Da nene! Tocmai ti-ai bulit pompa de benzina din cauza gaurii in buson!
Arata-le imbecililor ca pe buson scrie in interior, in franceza: " SANS VENTILE" adica fara supapa!
Go fyguta in targ si ia-ti alt buson iar cu ala vechi da-le peste ochi!

Editat de Marty : mi-as dori sa te vad in instanta zicind "Domnule Judecator, in acel moment reclamantul s-a trezit cu piritul care a venit gramada peste el si i-a cenzurat un spit in ...."

Oricum..sorry, da' m-a luat apa cand am vazut cum se duc unii la taiere cu masinile!
Si plus de asta in limba romana se scrie cum se pronunta!! Si....f---t se pronunta....f---t se scrie !! LolLolLo.gif

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 03:22
Forum Renault